Βρίσκοντας τοποθεσίες σκοτεινού ουρανού αστρονομία στο Τέξας

Αστέρια μέρη, πλανητάρια, παρατηρητήρια και άλλα

Dark-Sky προορισμούς στο Τέξας

Το Δυτικό Τέξας προσφέρει θέα στους σκοτεινούς ουρανούς στους ταξιδιώτες, ακόμη και όταν οδηγούν σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους στο δρόμο προς έναν αγαπημένο προορισμό.

Παρατηρητήριο McDonald

Παρατηρητήριο McDonald, που βρίσκεται στην κορυφή του Mt. Locke κοντά στο Fort Davis στο Δυτικό Τέξας, άρχισε να παρακολουθεί προγράμματα το 1934. Αυτή η αφοσίωση στην αποστολή που ο ευεργέτης του William Johnson McDonald έδωσε όταν άφησε την τύχη του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, συνεχίζεται σήμερα.



Αυτό το παρατηρητήριο προσφέρει ένα όμορφο κέντρο επισκεπτών και ημερήσιες εκδρομές και ηλιοθεραπεία. Μπορείτε να πάρετε ένα σνακ ή ένα γεύμα στο κέντρο επισκεπτών. Ακόμα κι αν δεν είστε τόσο πεινασμένοι, ποιος μπορεί να αντισταθεί στο check out του ναύλου σε ένα εστιατόριο που ονομάζεται StarDate Café, ενώ απολαμβάνει μια θέα στα παρατηρητήρια;

Αλλά, καλύτερα από αυτό, μια φορά το μήνα μπορείτε να συμμετάσχετε στο "Δείπνο και προβολή" στο τηλεοπτικό τηλεσκόπιο Harlan J. Smith των 107 ιντσών McDonald's ή στο 82-ιντσκό Otto Struve. Επιπλέον, οι "Ειδικές νύχτες προβολής" διατίθενται στο 36 "Τηλεσκόπιο. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα, οπότε φροντίστε να κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίτερα. Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε ένα από αυτά τα προγράμματα, ίσως να θέλετε να εξετάσετε την ευκαιρία να περάσετε τη νύχτα στο παρατηρητήριο McDonald Observatory's Astronomers Lodge.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα προγράμματα δεν είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά. Ωστόσο, το Party Evening Star και το πρόγραμμα Twilight κάθε βδομάδα την Τρίτη, Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.



Τοποθεσία : Χάρτης και Οδηγίες.

Περισσότερες πληροφορίες :

Σχετικά με την επίσκεψή σας στο McDonald, συμπεριλαμβανομένων των ωρών και των τιμών εισόδου, πάρτι αστέρων, εκδρομές και δημόσια προγράμματα, συν συμβουλές που πρέπει να ξέρετε.

Δείπνο και προβολή

Το StarDate Online και το Texas Native Skies είναι εκπαιδευτικοί ιστότοποι από το Παρατηρητήριο McDonald.

Αστέρια μέρη

Το πάρτι Texas Star

Αυτό είναι το μεγάλο πάρτι αστέρων του Τέξας και κρατιέται σε ένα μεγάλο κομμάτι γης, το αγρόκτημα Prude 3,500 στρεμμάτων.

Είναι ακριβώς κάτω από το δρόμο από το παρατηρητήριο McDonald, επομένως προγραμματίζετε το ταξίδι σας ακριβώς σωστά, μπορείτε να δείτε τα αστέρια του Τέξας από το πάρτι Star και από το παρατηρητήριο.

Εάν είστε σοβαρός ερασιτέχνης αστρονόμος, μπορείτε να κάνετε κάποια σοβαρή αστεία, ακολουθώντας τα βήματα των ανθρώπων που άκουσαν τους Clyde Tombaugh, David Levy, Eugene Shoemaker και Timothy Ferris καθώς μίλησαν σε όσους συγκεντρώθηκαν στο Texas Star Party σε προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες :

Σχετικά με την συμμετοχή στο Texas Star Party, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών, των οδηγιών και των συμβαλλόμενων μερών αστεριών.

Κόμμα Star Eldorado

Αυτό το πάρτι μικρών αστεριών πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ranch X-Bar των 7.000 στρεμμάτων κοντά στο El Dorado του Τέξας. Αναφέρεται ως "Μόνο για ερασιτέχνες αστρονόμους που θέλουν σκοτεινό ουρανό και προστατευμένο περιβάλλον." Αν έχετε λίγο χρόνο, είτε έρχεστε είτε πηγαίνοντας, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Σπήλαια της Sonora, ένα από τα ωραιότερα σπήλαια του νοτιοδυτικού .


Ίδρυμα Τριών Ποταμών

Το Comanche Springs Astronomy Campus βρίσκεται στο βορειοδυτικό Τέξας, κάτω από τους σκούρους αστρικούς ουρανούς, περίπου 15 μίλια δυτικά του Crowell. Είναι μέρος του Ινστιτούτου Three Rivers (3RF), ενός ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, του οποίου η αποστολή είναι να "προωθεί και να καλλιεργεί την εκπαίδευση των τεχνών και των επιστημών".

Το Comanche Springs Astronomy Campus (CSAC) προσφέρει κορυφαία αστρονομία για δημόσια προγράμματα προβολής.

Η σειρά παρατηρητηρίων, τηλεσκοπίων και άλλου εξοπλισμού παρακολούθησης που παρέχεται από την CSAC είναι πραγματικά καταπληκτική. Όλα τα πάρτι αστέρων είναι ελεύθερα και ανοικτά για το κοινό. Θα παρέχουν ακόμη και κάποιες βασικές ανάγκες κατασκήνωσης για τη διανυκτέρευση σας. Εκτός από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Campus Astronomy, το 3RF Astronomy StarStrucks θα φέρει τον εξοπλισμό τους για να φιλοξενήσει ένα πάρτι αστέρι στην τοποθεσία σας, αν βρίσκεστε στο βόρειο Τέξας.

Επικοινωνία :
Γραφείο Επιστημών
PO Box 79;
Crowell, Texas 79227
Τηλέφωνο: 940-684-1670

Περισσότερες Πληροφορίες σκοτεινού ουρανού

Για εκείνους που αναζητούν αυτό το τέλειο μέρος για να απολαύσετε καθαρό διάφανο σκοτεινό ουρανό της Νοτιοδυτικής έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από το κράτος

Ρίξτε μια ματιά στο Star Party 101 για σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε το πρώτο σας πάρτι.