Βρίσκοντας τοποθεσίες σκοτεινού ουρανού αστρονομίας στη Νεβάδα

Αστέρια μέρη, υπαίθριες τοποθεσίες και άλλα

Η Νεβάδα είναι γνωστή καλύτερα για τα λαμπερά φώτα και τα τυχερά παιχνίδια της, αλλά προσφέρει ορισμένους προορισμούς με νυχτερινούς ουρανούς που προσελκύουν stargazers και ερασιτέχνες αστρονόμους.

Tonopah Star Trails

Αυτός ο προορισμός στη Νεβάδα, στα μισά του δρόμου μεταξύ Ρίνο και Λας Βέγκας, μακριά από τα λαμπερά φώτα και των δύο, έχει τη δική του σελίδα αστέρων με αστέρια και χάρτη μονοπατιών. και μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι έχει μερικά από τα πιο σκοτεινά ουρανούς στον κόσμο. Το Tonopah Star Trails σας προσκαλεί να ταξιδέψετε τα πλακόστρωτα και άστρωτα μονοπάτια του για να δείτε και να δείτε 7.000 αστέρια.

Ταξιδεύοντας στα μονοπάτια του Tonopah φαίνεται να είναι ένα μοναχικό ταξίδι, όπως αποδεικνύεται από αυτό από την ιστοσελίδα "Ταξιδέψτε το αστέρι μονοπάτια γύρω από Tonopah μετά το φεγγάρι σετ. Αφήστε τα μάτια σας να προσαρμοστούν για 20 λεπτά. Αναζητήστε και δείτε τι πρέπει να προσφέρουμε. "

Η πόλη Tonopah έχει τις ρίζες της σε ασήμι, εξόρυξη που είναι, που αρχίζει γύρω στο 1900. Μπορείτε να μάθετε για αυτή την ιστορία στο 100-στρέμμα Tonopah Mining Park. Σήμερα, είναι μια μικρή πόλη μικρότερη από 3.000 με αρκετό κατάλυμα για stargazers και μερικές θέσεις για να βρείτε κάτι για φαγητό ή για αποθέματα.

Εάν σας αρέσει η αραίωση, ελέγξτε το Peavine Canyon, το Alta Toquima Wilderness Area ή το Table Mountain Wilderness Area για κατασκήνωση.

Εθνικό Πάρκο Great Basin

Αν ψάχνετε για σκιά μαύρου ουρανού όλο το χρόνο στη Νεβάδα, τότε το Great Basin National Park είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι πραγματικά απομακρυσμένο, ώστε να είστε σίγουροι ότι σχεδιάζετε μπροστά και φτάνετε με ό, τι χρειάζεστε για τη διαμονή σας.

Επίσης, αν σκοπεύετε να μείνετε μια μέρα στην άλλη, ελέγξτε την κάμπινγκ πριν πάτε. Κάμπινγκ είναι διαθέσιμα, αν και μόνο ένα, Lower Lehman Creek είναι το μόνο ανοιχτό όλο το χρόνο. Δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση κάμπινγκ εκ των προτέρων, οπότε φροντίστε να βρείτε έναν ιστότοπο νωρίτερα.

Η ιστοσελίδα της Great Basin προσφέρει αυτή την άποψη για τους σκοτεινούς ουρανούς πάνω από το πάρκο, "Η χαμηλή υγρασία και η φωτορύπανση συνδυάζονται με υψηλό υψόμετρο για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό παράθυρο στο σύμπαν". Εκτός από την απλή απόλαυση του νυχτερινού ουρανού μόνοι σας, είναι προγραμματισμένες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τοποθεσία : Το Εθνικό Πάρκο Great Basin βρίσκεται περίπου πέντε μίλια δυτικά του Baker, στην ανατολική κεντρική Νεβάδα. Χάρτες και οδηγίες.

Εκδηλώσεις της Αστρονομικής Εταιρείας του Λας Βέγκας

Η Αστρονομική Εταιρεία του Λας Βέγκας φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων αστέρων στο Κόκκινο Ροκ, το Καθεδρικό Φαράγγι και το Φούρνο Φούρνου στην κοιλάδα του Θανάτου. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι σε πολλά από τα γεγονότα, με προηγούμενη επαφή μέσω ενός μέλους της ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες :
Μάθετε για τα μεγαλύτερα αστέρια του Λας Βέγκας και άλλα πάρτι αστέρων που φιλοξενεί η Αστρονομική Εταιρεία του Λας Βέγκας.

Μάθετε περισσότερα για το State Gorge State Park, ένα από τα αγαπημένα για πάρτι αστέρων, ώστε να είναι υπέροχο.