Πρέπει να καλύψω το ρυμουλκούμενο κάμερας μου με ράβδο;

Μια ματιά στο γιατί δεν πρέπει να καλύπτετε το ρυμουλκούμενο με τροχόσπιτο

Δεν μπορούν όλοι να έχουν την πολυτέλεια να αποθηκεύουν τα κατασκηνωτά τους, τα ρυμουλκούμενά τους ή τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα σε μια κλιματιζόμενη εγκατάσταση ή ακόμα και σε μια εσωτερική αποθήκη που βρίσκεται μέσα ή έξω από την περιουσία τους. Ορισμένοι RVs θα πρέπει να παραμείνουν έξω, αναγκάζονται να αντέξουν τα άκρα που έρχονται με τις καιρικές συνθήκες εκτός εποχής. Χρειάζεται μια λύση για να την κρατήσετε προστατευμένη από τα στοιχεία, και πολλά RVers στρέφονται προς tarps.

Χρησιμοποιείτε ένα tarp συνιστάται ή θα πρέπει να σας κατευθύνει μακριά από την κάλυψη ενός RV με αυτόν τον τρόπο;

Ας εξερευνήσουμε γιατί πρέπει να καλύψετε το τροχόσπιτο ή το ρυμουλκούμενο σας και τα πιο αποτελεσματικά υλικά για να το κάνετε.

Θα έπρεπε να καλύψεις το ρυμουλκό σου με καρότσα;

Ναί!

Θα πρέπει να καλύψετε το RV σας αλλά όχι με τον τύπο του tarp που σκέφτεστε. Το παραδοσιακό μπλε tarp είναι διάσημο γύρω από το πάρκο RV και το campground , αλλά μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό όταν χρησιμοποιείται για να καλύψει το όχημά σας και εδώ γιατί.

Τα παραδοσιακά μπλε tarps δεν είναι αναπνεύσιμα και μπορούν να συγκρατήσουν ή να παγιδεύσουν την υγρασία ενώ το όχημά σας είναι αποθηκευμένο. Αυτή η υγρασία μπορεί να διαρρεύσει στον RV ή να καταψυχθεί και να επεκταθεί και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο όχημά σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιήσουν bungees ή σχοινιά για να εξασφαλίσει την πίσσα στο όχημα. Αυτά τα σχοινιά μπορεί να μετατοπίζονται και να κλαδεύουν τον αέρα ή να τρίβουν στο σώμα του RV προκαλώντας ζημιά. Η ίδια η tarp μπορεί να σπάσει, να σπάσει, να σβήσει ή να μετατοπίσει, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Αν πετάξετε ένα μπλε tarp πάνω από το RV σας, μπορεί να μην έχετε την προστασία που χρειάζεται από τα στοιχεία.

Επενδύοντας σε κάλυμμα RV που προστατεύει την επένδυσή σας, κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε το όχημα αναψυχής σας σε κατάσταση λειτουργίας.

Προσπάθεια να τυλίξετε ολόκληρο το όχημά σας σε ένα μπλε tarp ή tarps μπορεί να είναι ένας πονοκέφαλος. Αν δεν έχετε ασυνήθιστα μικρό τροχόσπιτο, θα χρειαστείτε περισσότερα από ένα tarp ή ένα μεγάλο tarp για να καλύψετε τα πάντα.

Αυτό σημαίνει συνονθύλευμα, συρρίκνωση του αμαξώματος σε πηγάδια ελαστικών και περισσότερα bungees από ό, τι θα θέλατε να αντιμετωπίσετε. Χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα για το RV σας είναι απλό να γλιστρήσει επάνω και καλύπτει όλες τις διαφορετικές όψεις και τα χαρακτηριστικά του οχήματός σας.

Πρέπει να καλύψετε ένα RV σε όλους;

Ναί!

Ναι θα έπρεπε! Καλύπτοντας έναν RV, εάν δεν επενδύσετε σε σωστή αποθήκευση RV , είναι απαραίτητο να το προστατεύσετε από τα στοιχεία. Τα καλύμματα RV, οι φούστες RV και άλλες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από την παραδοσιακή διαδρομή με tarp. Εδώ γιατί πρέπει να προστατεύσετε το RV σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Προστασία ζημιών UV

Η κάλυψη του RV θα σας βοηθήσει να το κρατήσετε από τη γήρανση από τις ακτίνες του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου μπορεί να βλάψει τη βόλτα σας χάνοντας το χρώμα, ξεφλούδισμα χρώματος, συστατικά ρωγμών και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα της επιλογής σας θα εμποδίσει την ακτινοβολία UV, ακριβώς επειδή κάτι μπλοκάρει το φως δεν σημαίνει ότι μπλοκάρει την υπεριώδη ακτινοβολία. Εάν η στέγη σας αρχίζει να λυγίζει ή να σπάει, αυτό δεν φαίνεται μόνο κακό, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με αεραγωγοί, μονάδες AC και πολλά άλλα στην κορυφή του RV σας.

Έλεγχος υγρασίας

Τα tarp ειδικά για RV είναι αδιάβροχα αλλά ακόμα αναπνεύσιμα. Εκατομμύρια μικροσκοπικοί πόροι είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να επιτρέπουν στον ατμό και την υγρασία να εξατμιστούν από το σώμα του RV, αλλά πολύ μικρό για να διεισδύσουν τα σταγονίδια νερού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συλλογή συμπυκνωμάτων κάτω από το κάλυμμα και την πρόκληση ζημιών. Αυτή η υγρασία μπορεί να στηρίξει τη στέγη σας. Μπορεί επίσης να αναπαραγάγει μούχλα και μούχλα στις τέντες σας και να γλιστρήσει έξω.

Θα πρέπει να επενδύσετε στην αποθήκευση RV Αντ 'αυτού;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση σε σωστή αποθήκευση RV καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους είναι επωφελής για οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή ρυμουλκούμενο. Η αποθήκευση RV προσφέρει ασφάλεια και προστασία που δεν μπορεί να συνδυαστεί καλύπτοντάς την στο κατώφλι σας. Ενώ η κάλυψη του οχήματος αναψυχής σας μπορεί να βοηθήσει, εάν θέλετε να προστατεύσετε την επένδυσή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επενδύστε σε αποθηκευτικό χώρο RV για να το κρατήσετε ασφαλές από τα στοιχεία.

Pro Tip: Η αποθήκευση RV μπορεί να είναι δαπανηρή σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά θυμηθείτε ότι αγοράσατε το ρυμουλκούμενο ή το τροχόσπιτό σας ως μακροπρόθεσμη επένδυση. Σκεφτείτε πόσο περισσότερο θα διαρκέσει και τι επισκευές θα αποφύγετε επενδύοντας στη σωστή λύση αποθήκευσης εκτός εποχής ή όταν δεν χρησιμοποιείται .

Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να βρείτε μια κατάλληλη κάλυψη για το τροχόσπιτο σας και να μην πείτε όχι σε μπλε tarps. Όταν καταλήγουμε σε αυτό, τα χρήματα που επενδύετε σε ένα RV θα πρέπει να προστατεύονται, και αυτό περιλαμβάνει την εξεύρεση των σωστών τρόπων για την αντιμετώπιση της καταιγίδας.