Κιβωτός του Νώε Wisconsin Dells

Αν το Wisconsin Dells είναι η πρωτεύουσα του υδάτινου πάρκου του κόσμου, η Κιβωτός του Νώε είναι το επίκεντρο του. Ο ίδιος τιμολογεί ως "το μεγαλύτερο πάρκο της Αμερικής". Αυτό δεν οφείλεται στη συμμετοχή (αυτή η τιμή πηγαίνει σε ένα από τα θαλάσσια πάρκα της Disney World) ή σε αριθμό αξιοθέατων (πιστεύω ότι η Schlitterbahn στο New Braunfels, το Τέξας κατέχει αυτή τη διάκριση), αλλά για καθαρή έκταση. Στα 70 στρέμματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κιβωτός του Νώε είναι τεράστια.

Και ενώ μπορεί να μην έχει τον μεγαλύτερο αριθμό διαφανειών και βόλτες, έχει έναν τόνο από αυτούς.

Σχεδόν όλοι οι συνηθισμένοι ύποπτοι είναι εδώ - οι διαφάνειες ταχύτητας, ο τεμπέλης ποταμός, οι διαφάνειες των ματ, κλπ. - και υπάρχουν πολλαπλάσια πολλά από αυτά. Περιέργως απούσα από τη σύνθεση της διαδρομής στην κιβωτό του Νώε είναι μια διαδρομή χοάνης ή μια έλξη surfing FlowRider. Αλλά με δύο πισίνες κύματος, πολυάριθμες βόλτες σχεδιασμένες για να απολαμβάνουν μαζί τις ομάδες, και μερικές σοβαρές διαφάνειες, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρεθείτε.

Ή όχι. Ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πάρκο νερού, η κιβωτός του Νώε προσφέρει έναν εκπληκτικό αριθμό από ξηρά αξιοθέατα. Το 4-D Dive-In Theatre (χαριτωμένο όνομα), για παράδειγμα, προσφέρει τρισδιάστατα σορτς που αναμιγνύονται με αισθητικές βελτιώσεις. Υπάρχει επίσης η σκοτεινή βόλτα της Curse of the Crypt, μίνι γκολφ, βάρκες προφυλακτήρων, παιδικό τρέιλερ και στοές. Και ενώ οι επιβάτες (και οι κοντινοί θεατές) σίγουρα λερωμένοι, είναι ασυνήθιστο να δεις μια βόλτα με βάρκα, όπως το Flash Flood, σε ένα αυτόνομο πάρκο νερού.

Η Κιβωτός του Νώε έχει μια σειρά αξιοθέατων, μεταξύ των οποίων το Tail του Σκορπιού, ο πρώτος σχεδόν κάθετος βρόχος διαφάνειας της Βόρειας Αμερικής και το Time Warp, μια τεράστια βόλτα με ειδικά φώτα. Για τέλειες συγκινήσεις, δεν παίρνει πολύ wackier από το Point of No Return μια διπλή, αγωνιστική ταχύτητα διαφάνεια που ξεκινά, γλύφω, 10 ιστορίες επάνω στον αέρα.

Τοποθεσία:

Wisconsin Dells, Ουισκόνσιν. Η πραγματική διεύθυνση είναι το 1410 Wisconsin Dells Parkway.

Κιβωτός του Νώε Wisconsin Dells Phone

(608) 254-6351

Εισιτήρια:

Η μειωμένη τιμή για τα παιδιά (47 & κάτω) και οι ηλικιωμένοι (55+).

Κατευθύνσεις:

Η πραγματική διεύθυνση είναι το 1410 Wisconsin Dells Parkway.

Από το Σικάγο: I-90 W προς την έξοδο 87 προς Wisconsin Dells. Δεξιά στο Hwy 12 για να παρκάρεις στα αριστερά.

Από το Μινεάπολις: I-94 E για να βγείτε έξω από το Wisconsin Dells. Δεξιά στο Hwy 12 για να παρκάρεις στα αριστερά.

Από Milwaukee: I-94 W για να βγείτε έξω 87 προς Wisconsin Dells. Δεξιά στο Hwy 12 για να παρκάρεις στα αριστερά.

Ξενοδοχεία:

Χαρακτηριστικά Water Park:

Ένα γκαζόν σχεδόν κάθε έλξης πάρκου νερού που εφευρέθηκε ποτέ, συμπεριλαμβανομένου ενός τεμπέλης ποταμού, πισίνα κύματα, διαφάνειες σωλήνα, καράβι νερού, προφυλακτήρες βάρκες, βόλτα οικογένεια σχεδία , ματ διαφάνειες, διαφάνειες σώματος, διαφάνειες ταχύτητας, παιδική αναπαραγωγή περιοχές, βόλτα με κύπελλο .

Αναρωτιέστε, "Ποιο είναι το ποδήλατο μια βόλτα οικογενειακής σχεδία ή μια βόλτα με κύπελλο;" Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μερικά από τα αξιοθέατα του πάρκου στο Noah's Ark, δείτε τις αναθεωρήσεις και τις φωτογραφίες μου από παρόμοιες διαδρομές σε άλλα πάρκα:

Νέα στη Κιβωτό του Νώε Wisconsin Dells:

Για το 2013: Surfing Safari
Μια έλξη surfing στυλ FlowRider θα κάνει το ντεμπούτο.

Για το 2012: Quadzilla
Είναι μια κούρσα στο φινίρισμα - ύφος πάρκου νερού - σε αυτή την έλξη 4-slide.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Το Νερό Πάρκο Κιβωτός του Νώε