Πρώην Playboy Bunny Pam Ellis στη λίμνη της Γενεύης, τώρα και μετά

Το Grand Geneva Resort βρίσκεται τώρα στη γη που ήταν κάποτε το αρχικό Playboy Mansion. Οι μνήμες αυτής της περιόδου έχουν παραμείνει χαραγμένες σε πολλά μυαλά, ειδικά οι πρώην κουνελάκια Playboy που εξακολουθούν να ζουν στη λίμνη της Γενεύης του Ουισκόνσιν.

Η Pam Ellis, η οποία κατέχει και λειτουργεί το Global Hands, ένα δίκαιο κατάστημα συναλλαγών στο κέντρο της λίμνης της Γενεύης, είναι ένας από εκείνους που εργάστηκαν για το αρχοντικό και τώρα κάνει την πόλη σπίτι της.

Είχε πολλά να πει για τις μέρες της ως "Μπάνι", το κατάστημα της και την αγαπημένη της πόλη του Ουισκόνσιν.

Marcia Frost: Θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή και να μου πείτε πώς έγινε Playboy Bunny; P amela Ellis: Μεγάλωσα στην Αϊόβα, Αϊόβα. Όταν αποφοίτησα από το γυμνάσιο, ήθελα να είμαι δάσκαλος. Πήγα στο Πανεπιστήμιο του Ουαϊόμινγκ και ήταν εδώ και χρόνια. Όταν τελείωσα, σκέφτηκα, είμαι πραγματικά κουβεντούλα, είμαι πολύ κοινωνικός και παρακολουθώ για πυρκαγιές μόνο σε έναν πύργο; Αυτό πιθανότατα δεν είναι η σωστή κατεύθυνση για μένα έτσι. Ήμουν επίσης νοικοκυρά, έτσι επέστρεψα στο μέρος όπου ο πατέρας μου μόλις είχε μεταφερθεί, Wauwatosa (Wisconsin).

Συναντήθηκα ένα κορίτσι στο Wauwatosa, ο οποίος είπε: «Ήμουν ένας λαγουδάκι στο Σικάγο, τι συμβαίνει να πηγαίνουμε στη λίμνη της Γενεύης και να εφαρμόζουμε». Έτσι, το κάναμε. Νόμιζα ότι δεν έκανα τίποτα άλλο, οπότε ας το κάνουμε αυτό. Μπήθηκα και δεν το έκαναν.

MF: Τι ήταν τότε;
PE: Τότε, αυτό ήταν το 1976, θα έπρεπε να ζήσετε εκεί.

Αμέσως μετά το γήπεδο του γκολφ, υπήρχε ένα κοιτώνα Bunny. Περιβάλλεται από έναν φράκτη αλυσίδας και στην κορυφή ήταν συρματοπλέγματα. Ήταν σαν να ένιωσες σαν κρατούμενος. Ήταν αρκετά ασφαλές.

Ζούσα στην κοιτώνα Μπάνι για μερικά χρόνια. Ο συγκάτοικος μου ήταν ο Bunny Rachel. Νομίζω ότι ήταν από την Champaign. Εργάζεται στην πόλη (Lake Geneva) και τώρα, στο Strawberry Fields, μια μικρή μπουτίκ για τα είδη ένδυσης.

Την βλέπω όλη την ώρα, κάτι που είναι διασκεδαστικό.

MF: Μείναμε εκεί όλη την ώρα;
PE: Για μερικά χρόνια, δεν χρειαζόταν καν αυτοκίνητο. Θα μπορούσατε μόνο να πάρετε το τηλέφωνο και να καλέσετε και ένα αυτοκίνητο θα έρθει για να πάτε στη δουλειά. Υπήρχε καφετέρια - δεν χρειαζόταν καν χρήματα για φαγητό, θα φάγατε δωρεάν. Ήταν μια τρελή κατάσταση που δεν νομίζω ότι θα βρεθείτε ξανά.

MF: Σου αρέσει να είσαι Playboy Bunny;
PE: Νομίζω ότι είναι ένα Bunny ήταν καλό για μένα επειδή κάνατε κάτι διαφορετικό σχεδόν κάθε μέρα και ήταν εποχιακά. Θα δούλευα στην πισίνα ή στο Bunny Hutch, όπου θα γύριζα τα αρχεία ως DJ. Υπήρχε μια μηχανή φυσαλίδων και μια μπάλα ντίσκο. Εκεί συναντήθηκα ο σύζυγός μου!

Εργάστηκα στο καμπαρέ με τους διασκεδαστές ή στο κανονικό μπαρ Playmate, το οποίο ήταν για δείπνο. Δίδαξα επίσης τάβλι τα πρωινά της Κυριακής στην αίθουσα παιχνιδιών στα παιδιά του Σικάγου.

MF: Γνωρίσατε τυχόν διασημότητες;
PE: Ήμουν 25η επέτειος του Bunny, έτσι εργάστηκα στο γήπεδο του γκολφ και έκανα φωτογραφίες με τον Lee Trevino, τον Bob Hope, OJ Simpson ... τόσα αστέρια ήταν εκεί. Αυτό ήταν που ήταν τόσο σπουδαίο, κάνατε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα.

Μετά από μερικά χρόνια, ήμουν σε θέση να απομακρύνω τους λόγους.

Ήμουν σε θέση να αγοράσω ένα αυτοκίνητο. Μείναμε ακόμα στο δωμάτιο μαζί. Οι κουνελάκια είναι πάντα μαζί.

MF: Ξέρετε ότι ο Hugh Hefner;
PE: Θα έρθει μερικές φορές. Τότε θα μπορούσατε να πάτε δωρεάν στο Playboy Mansion στο Λος Άντζελες. Πολλά κορίτσια θα το κάνουν αυτό για να κάνουν διακοπές και να μην πληρώνουν για ένα ξενοδοχείο. Είναι (Λος Άντζελες) ήταν ένα είδος άγριας πλάτης

έπειτα. Συνέβαινε πάντα εδώ, αλλά ήταν πολύ πιο τρελός στο LA από ό, τι στη λίμνη της Γενεύης.

MF: Ποιες ήταν οι Playboy Bunnies σαν τότε;
PE: Υπήρχαν αρκετά εποχιακά και καλοκαιρινά κορίτσια που θα το έκαναν στο κολέγιο. Στην πραγματικότητα, ήμασταν πολύ υγιείς (γέλιο). Δεν ξέρω τι άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω. Ήμασταν πολύ καλά. Ξέρω ότι τα κορίτσια του Σικάγου ήταν λίγο πιο σκληρά, και προφανώς, πιθανώς αυτά στη Νέα Υόρκη.

Οι φίλοι μου ήταν από μικρές πόλεις και ήταν δουλειά.

MF: Σε ποιο σημείο αποφασίσατε να φύγετε;
PE: Παντρεύτηκα και είχα ένα μωρό. Ήμουν εκεί για τέσσερα χρόνια, και συνάντησα τον σύζυγο στο Bunny Hutch.

MF: Πού πήγες από εκεί;
PE: Κινούσαμε μακριά και στη συνέχεια το club κλείστηκε και η Americana ανέλαβε. Έστησα τα κορίτσια μου στο Centre Lake (Wisconsin). Τότε έκανα το πράσινο - ανθοπωλείο, σχεδιαστής τοπίου, εργάστηκα σε ένα ιδιωτικό γήπεδο γκολφ ως καλλιεργητής, υπεύθυνος συντήρησης, σχεδιαστής. Τότε ήρθε η ώρα να βγούμε από τον ήλιο. Ήμουν έξω από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την δύση του ηλίου. Είχα μεγαλώσει και σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι πιο εύκολο.

Σε εκείνη την περίοδο πήρα διαζευγμένος και ξαναπαντρευτεί και έζησα 10 μίλια από τη λίμνη της Γενεύης. Ήμουν πάντα ενθουσιασμένος με το δίκαιο εμπόριο.

MF: Πώς μπήκατε στο δίκαιο εμπόριο;
PE: Ξεκίνησε με έναν δημοσιογράφο από το περιοδικό Racine Journal Times. Μια γυναίκα που ονομάζεται Mary Beth Danielson έκανε ένα ενημερωτικό σεμινάριο για μια εκκλησία.

Θα πάει πίσω και πίσω στη Γουατεμάλα. Θα γεμίσει βαλίτσες. Είχε δημιουργήσει τέσσερις ή πέντε διαφορετικές γυναίκες και θα έβγαζαν, έκαναν κοσμήματα, κασκόλ και μπλούζες. Θα φέρει τα πράγματα πίσω στις βαλίτσες και θα τα πουλήσει.

Ήμασταν σε θέση να το αγοράσουμε και σκέφτηκα, wow, δίνει αυτά τα χρήματα πίσω και τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο, πηγαίνουν στους γιατρούς, βάζουν τα τρόφιμα στο τραπέζι.

Κάνουν δίκαιο μισθό.

Τότε ανακάλυψα την ομοσπονδία δίκαιου εμπορίου. Υπάρχουν διοργανωτές - δέκα χιλιάδες χωριά, Servv και μεγαλύτερα δώρα - ήταν εύκολο να ξεκινήσετε.

MF: Γιατί αποφασίσατε να το κάνετε στη λίμνη της Γενεύης;
PE: Η λίμνη της Γενεύης είναι μια τουριστική πόλη. Το ήξερα και ακόμα ήξερα πολλούς ανθρώπους εδώ. Ήμουν στο κέντρο της πόλης. Έχει περάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έχω μια θέση. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται και νομίζω ότι είναι ένα είδος τρελό πράγμα τώρα. Κάνουμε κάποιες αλλαγές σχετικά με αυτό που αγοράζουμε. Δεν είναι μόνο δώρα από την Κίνα.

MF: Η λίμνη της Γενεύης έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια. Η σκηνή τροφίμων έχει πάρει με τον τουρισμό. Ποια είναι τα αγαπημένα σας μέρη;
PE: Απλή.
MF: Ναι, είχα πρωινό εκεί και ήταν πραγματικά καλό.
PE: Και, πάντα μου άρεσε το Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Ο Αντώνιος είναι εδώ από τη δεκαετία του '70 και έχει τα καλύτερα ψάρια.

MF: Οποιαδήποτε άλλα μέρη στη λίμνη της Γενεύης που αγαπάς;
PE: Το αγαπημένο μου κατάστημα λιανικής είναι το Clear Water Outdoor. Μπορείτε να νοικιάσετε Stand Up Paddle Boards και Kayak's. Προσφέρουν επίσης περιπέτεια Club, δραστηριότητες όλο το χρόνο, αρκετά δομημένη, αλλά διασκέδαση ... Snow παπούτσια, Cross Country σκι, αναρρίχηση τοίχους το χειμώνα.

Η Mia Faccia είναι το αγαπημένο μου σπα. Είναι ένα σαλόνι και σπα που προσφέρει πολλές υπηρεσίες όπως περιποιήσεις προσώπου, φλούδες, μασάζ, θεραπείες με λέιζερ, καρφιά, μακιγιάζ και πολλά άλλα.

Επίσης, είμαι ένας Ροταριανός τα τελευταία 8 χρόνια, όπου βρίσκεται η καρδιά μου. Επί του παρόντος, προεδρεύω μιας εκδήλωσης που καλείται Weekend Women's Lake Geneva. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις και διασκέδαση!