Ποια κρουαζιερόπλοια είναι η καλύτερη λύση για την οικογένειά σας;

Οι πιο φιλικές προς το παιδί γραμμές κρουαζιέρας πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​για οικογένειες

Αυτές τις μέρες, πολλές γραμμές κρουαζιέρας καλωσορίζουν τις οικογένειες και προσφέρουν προγραμματισμό δραστηριοτήτων για παιδιά, όμως μόνο λίγοι επιλεγμένοι πηγαίνουν πραγματικά πάνω και πέρα ​​για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των κρουαζιερόμενων οικογενειών.

Για να επιλέξετε μια γραμμή κρουαζιέρας που είναι κατάλληλη για την οικογένειά σας, συνειδητοποιήστε ότι οι γραμμές κρουαζιέρας έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες, ακριβώς όπως οι οικογένειες - μερικές είναι θορυβώδεις και δυνατές, μερικοί ενεργοί και σπορικοί, άλλοι πιο κομψοί και αποκλεισμένοι. Ορισμένες γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν ψυχαγωγία G, ενώ άλλες γραμμές προσφέρουν δείχνει ότι απευθύνονται σε ένα ενήλικο ακροατήριο.

Επιπλέον, η ιδανική κρουαζιέρα για μια οικογένεια με μικρά παιδιά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μια οικογενειακή επανένωση πολλών γενεών. Με όλα αυτά κατά νου, αυτές οι γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν τα περισσότερα για οικογένειες και παιδιά:

Κρουαζιερόπλοιο Disney

Ψήφισε τόσο από την Travel + Leisure όσο και από την US News & World Report ως την καλύτερη γραμμή κρουαζιέρας για οικογένειες, η Disney Cruise Line στέκεται μόνη της στη μοναδική της εστίαση στην οικογενειακή αγορά. Τα τέσσερα πλοία της Disney είναι κομψά αποκατασταθέντα για τα θαλάσσια σκάφη της δεκαετίας του 1920, αλλά προσφέρουν πραγματικά δημιουργικές παιδικές λέσχες, εξαιρετική οικογενειακή διασκέδαση, διαδραστικές εμπειρίες αιχμής, φορτία διασκέδασης νερού κορυφής (όπως το πρώτο water coaster ) -που πρέπει να αρέσει στους ενήλικες.

Royal Caribbean International

Η προσωπικότητα του Carpe-diem της Royal Caribbean καθιστά αυτή τη γραμμή κρουαζιέρας μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με «tweens και teens που αγαπούν τη διασκέδαση υψηλού οκτανίου. Τα πλοία προσφέρουν καταπληκτικά θαλάσσια πάρκα κορυφαίας κατηγορίας και προσομοιωτές για σέρφινγκ, γραμμές φερμουάρ, παγοδρόμια, ευθεία από το Broadway και μεγάλη ποικιλία επιλογών για φαγητό.

Ο Ύμνος των Θαλασσών , στη νέα κβαντική κλάση των πλοίων, προσφέρει επίσης το skydiving , τα προφυλακτικά αυτοκίνητα και την πρώτη γόνδολα στη θάλασσα.

Καρναβάλι Κρουαζιέρες

Η μεγαλύτερη κρουαζιερόπλοια του κόσμου φτάνει μέχρι τη φήμη του για το "διασκεδαστικό πλοίο" με κρουαζιέρες που εκπέμπουν μια ατμόσφαιρα φανταχτερή, γεμάτη κόμικς. Όλοι για την αποστολή μεγάλων εμπειριών σε χαμηλή τιμή, το Carnival είναι ένα εμπορικό σήμα καλής ποιότητας που προσελκύει μια ευρεία διατομή των cruisers, από singles και ζευγάρια σε οικογένειες και ηλικιωμένους.

Για οικογένειες με νεότερα παιδιά, το Carnival ξεκίνησε τον προγραμματισμό " Seuss at Sea " που ενσωματώνει τις αγαπημένες ιστορίες και τους χαρακτήρες του Dr. Seuss στη διασκέδαση του σκάφους.

Νορβηγική κρουαζιέρα

Γνωστός για την πρωτοποριακή τραπεζαρία του freestyle και την υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία στο πλοίο, η νορβηγική προσφέρει επίσης μια πληθώρα μοναδικών ψυχαγωγικών επιλογών για οικογένειες. Τα νεώτερα πλοία προσφέρουν υπέροχα υδάτινα πάρκα και αθλητικές επιλογές διασκέδασης, από τραμπολίνο bungee, σκάλες αναρρίχησης και μαθήματα σχοινιών.

MSC Cruises

Αυτά τα παιδιά-free-free προσφέρει σίγουρα είναι δελεαστικό για οικογένειες με προϋπολογισμό. Το MSC Divina προσφέρει δρομολόγια όλο το χρόνο από το Μαϊάμι προς την Καραϊβική. Παιδιά ηλικίας 3 έως 11 δεν ταξιδεύουν χωρίς κόστος, ενώ οι έφηβοι ηλικίας 12 έως 17 πλέουν με μειωμένο ναύλο. Η λέσχη των παιδιών είναι δωρεάν.

Ολλανδία Αμερική Γραμμή

Αυτή η υποτιμημένη, εντυπωσιακή γραμμή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές εκδρομές πολλών γενεών, αν και τα παιδιά μπορεί να χάσουν τη σειρά των συναρπαστικών επιλογών που υπάρχουν σε άλλες γραμμές κρουαζιέρας. Για παιδιά ηλικίας 3 έως 7 ετών και 8 έως 12 ετών, υπάρχει Club HAL και πίτσα, τέχνες και χειροτεχνίες, πάρτι sundae, κυνήγι σαρωτών και πολλά άλλα. Το Meawhile, το Loft και το The Oasis clubhouses προσφέρουν δραστηριότητες για εφήβους ηλικίας 13 έως 17 ετών. Δεν υπάρχει υπηρεσία φύλαξης παιδιών για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Κρουαζιέρες Princess

Αυτή η γραμμή μεσαίας τιμής προσφέρει κομψά πλοία και εμπειρία ποιοτικής κρουαζιέρας. Οι οικογένειες τα μεγαλύτερα παιδιά θα αγαπήσουν τις ταινίες δίπλα στην πισίνα και τη σειρά μαθησιακών ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος «Science of the Seas» και μαθήματα γιόγκα για παιδιά. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι υπάρχει έλλειψη επιλογών παιδικής μέριμνας και προγραμματισμού για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Κρουαζιέρες διασημοτήτων

Το Celebrity είναι μια καλή επιλογή για οικογένειες που λατρεύουν τη δειγματοληψία μιας ποικιλίας εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών για γευσιγνωσία κρασιού σε μαθήματα γιόγκα) και διασκέδαση (πικ-νικ στο γκαζόν του πραγματικού γρασιδιού, αγώνες). Η babysitting μέσα στην καμπίνα είναι ένα πλεονέκτημα για οικογένειες με μικρά παιδιά, αλλά οι επιλογές ψυχαγωγίας είναι απαλές σε σχέση με τις άλλες προσφορές κρουαζιερόπλοιων.

Costa Cruises

Όπως και το MSC, η Costa είναι μια ιταλική γραμμή κρουαζιέρας που επιτρέπει στα παιδιά να ταξιδεύουν ελεύθερα.

Υπάρχουν δρομολόγια της Καραϊβικής από το Μαϊάμι, αλλά διαφορετικά αυτή η ιταλική κρουαζιέρα προσελκύει ένα διεθνές μείγμα επιβατών. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν αυθεντικό ιταλικό φαγητό, αίθουσες παιχνιδιών και παιδικά κλαμπ για παιδιά ηλικίας 3 έως 17 ετών.