Είναι η νορβηγική κρουαζιερόπλοια καλή ιδέα για την οικογένειά σας;

Φανταστική ψυχαγωγία και το πιο ευέλικτο σχέδιο φαγητού

Καλύτερο για: Οικογένειες με παιδιά 3 και άνω

Στιγμιότυπο: Τα 14 πλοία της Νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου είναι πλωτά θέρετρα, γνωστά για την πρωτοπορία τους στο εστιατόριο freestyle και το πλήθος των εστιατορίων (κινέζικο μπαρ με ζυμαρικά, βραζιλιάνικη μπριζόλα, ιαπωνικά hibachi και σούσι), ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας και πληθώρα μοναδικών ψυχαγωγικών επιλογών. Τα νεώτερα πλοία της κατηγορίας Breakaway ( Breakaway, Getaway και Escape ) διαθέτουν ιδιαίτερα υπέροχα πάρκα νερού και αθλητικές επιλογές διασκέδασης (τραμπολίνο bungee, σκάλες αναρρίχησης, ποδήλατο).

Το 2014 και το 2015, η NCL εγκαινίασε τα δεύτερα πλοία κατηγορίας Breakaway και First Breakaway Plus. Η νορβηγική απόδραση των 4.000 επιβατών προσφέρει εβδομαδιαία δρομολόγια προς την Ανατολική Καραϊβική από το Μαϊάμι. Η νορβηγική διαφυγή βασίζεται όλο το χρόνο στο Μαϊάμι και προσφέρει επτά βραδιές με καραϊβικές κρουαζιέρες.

Kid πράγματα: Υπάρχει μια εξαιρετική σειρά οικογενειακών προσφορών, συμπεριλαμβανομένων των εποπτευόμενων παιδικών συλλόγων για ηλικίες 3 έως 17 ετών. Τα διώροφα Ακαδημίες Splash στη Νορβηγική Escape , Breakaway και Getaway είναι οι μεγαλύτεροι χώροι παιδιών της NCL στη θάλασσα, γεμάτοι παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας, σχολή τσίρκου και ακόμη και ένα μικρό κινηματογράφο. Η Splash Academy αναλύει τα παιδιά σε τρεις ηλικιακές ομάδες: Χελώνες ηλικίας 3 έως 5 ετών. Σφραγίδες ηλικίας 6 έως 9 ετών. και τα δελφίνια για τις ηλικίες 10 έως 12. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει μάθηση για να ζωντανέψει και να κάνει άλλα κόλπα τσίρκου, τέχνες και βιοτεχνίες, και διαγωνισμούς Nintendo Wii. Για τους έφηβους ηλικίας 13 έως 17 ετών, το Entourage προσφέρει αθλήματα, κινηματογραφικές βραδιές και ένα κλαμπ ισχίου γεμάτο με foosball, air hockey, Wii και άλλα παιχνίδια.

Βρέφη και νήπια ηλικίας 6 έως 35 μηνών μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων Guppies, αλλά πρέπει να συνοδεύονται από γονέα. Υπάρχει επιβλεπόμενη παιδική μέριμνα διαθέσιμη κατά τη διάρκεια περιορισμένων ωρών, αλλά δεν υπάρχει ιδιωτική babysitting στο δωμάτιο.

Τα παιδιά σας ελπίζουν να λάβουν μέρος σε έναν από τους Nickelodeon ή Nick Jr.

εμπειρίες; Δυστυχώς, η συνεργασία της NCL με το Nickelodeon για την παροχή ψυχαγωγίας με θέμα το Nick σε επιλεγμένα πλοία έληξε στα τέλη του 2015.

Τα καλύτερα πλοία: Τα πλοία Breakaway- class είναι λαμπερά και όμορφα, με μια πιο υποτονική, εξελιγμένη παλέτα χρωμάτων από τα άλλα πλοία της NCL. Τα κυριότερα σημεία για τις οικογένειες περιλαμβάνουν: το πολυχώρο AquaPark με πολλές διαφάνειες, πισίνες και υδρομασάζ. αθλητικό συγκρότημα με τη μεγαλύτερη πορεία σχοινιών στη θάλασσα, μίνι γκολφ, αναρρίχηση σε βράχο και πολλά άλλα. περισσότερες από δύο δωδεκάδες επιλογές φαγητού (οι περισσότερες όμως με επιπλέον κόστος). Το Waterfront, ένας παραθαλάσσιος περιπάτου με καταστήματα και εστιατόρια. ένα μεγάλο αριθμό οικογενειακών και συνδέοντας επιλογές κρατικής αίθουσας.

Καλύτερες ευκαιρίες: Τα νεότερα πλοία έχουν μεγαλύτερη προσοχή, αλλά τα παλαιότερα πλοία της Νορβηγίας προσφέρουν πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Μπορούν να είναι μια ιδανική επιλογή για την πρώτη φορά cruisers. Το NCL μπορεί να είναι ένας επιθετικός απολογισμός, ενώ τα προηγούμενα promos έχουν συμπεριλάβει τα εισιτήρια για τα παιδικά εισιτήρια των $ 99, την δωρεάν επιβάρυνση επί του σκάφους και τους ναύλους με κατώτατο όριο (τόσο χαμηλά όσο και τα 25 δολάρια το βράδυ). Εάν είστε ευέλικτοι με ημερομηνίες, τα δρομολόγια τελευταίας στιγμής (εντός δύο έως τριών μηνών από την κράτηση) μπορεί να είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Καλό να γνωρίζουμε: Υπάρχει περισσότερος νικέλιο επί του σκάφους και μείωσης στο NCL σε σχέση με άλλες γραμμές κρουαζιέρας.

Ενώ πολλές τραπεζαρίες και μπουφέδες είναι δωρεάν, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να επωφεληθείτε από τις δεκάδες δελεαστικές επιλογές για φαγητό για τις οποίες είναι γνωστή η γραμμή. Από την άλλη πλευρά, η μεγάλη ποικιλία επιλογών φαγητού και ο ευέλικτος προγραμματισμός είναι ιδανική για οικογένειες που δεν θέλουν να τηρούν τους αυστηρούς χρόνους και τους χώρους εστίασης.

Ενώ κάποιες επιλογές ψυχαγωγίας είναι φιλικές προς το παιδί (Blue Man Group), οι άλλοι είναι σίγουρα πιο ενθουσιασμένοι και νευρικοί (αναπάντεχο show Broadway, "Rock of Ages").

Νέο το 2018: Ο Νορβηγός θα εισαγάγει ένα νέο πλοίο στην κατηγορία Breakaway Plus που ονομάζεται Norwegian Bliss το 2018.

Κάθε γραμμή κρουαζιέρας έχει τα δικά της χαρακτηριστικά προσωπικότητας και υπογραφής. Είναι η νορβηγική γραμμή κρουαζιέρας κατάλληλη για την οικογένειά σας; Διαβάστε για τις καλύτερες κρουαζιέρες φιλικές προς τα παιδιά για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη αντιστοιχία για το στυλ διακοπών της οικογένειάς σας.