Προφίλ αγοράς του Temple Street

Τι να αγοράσετε, τι να μην αγοράσετε και άλλα

Η αγορά του Temple Street, γνωστή επίσης και ως Temple Street Night Market, είναι μία από τις μεγαλύτερες και αναμφισβήτητα καλύτερες αγορές του Χονγκ Κονγκ. Αν πρόκειται να δείτε μόνο μια αγορά ενώ στο Χονγκ Κονγκ , θα πρέπει πιθανώς να είναι η Αγορά του Temple Street. Η αγορά δεν είναι απασχολημένη μέχρι το σκοτάδι και ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε για μια συμφωνία, αξίζει μια επίσκεψη στο σκοτάδι για να δείτε τα πλήθη και τα χρώματα και να απολαύσετε κάποιο φαγητό.

Υπάρχουν εκατοντάδες πάγκοι στην οδό Temple μόνο, αλλά και σε πολλούς δρόμους που διασταυρώνονται με την οδό Temple Street.

Η έμφαση δίνεται στη μόδα, με πάγκους που πωλούν τα πάντα, από χτυπήματα από τσάντες Gucci, μέχρι προσεκτικά κεντημένα κινεζικά σακάκια, αλλά μπορείτε να βρείτε πάγκους που πωλούν σχεδόν οτιδήποτε. Θα πρέπει να είστε προειδοποιημένοι ότι πολλά από τα αγαθά στις προσφορές είναι απομιμήσεις ή αντίγραφα, γι 'αυτό είναι συχνά τιμές τόσο φθηνά. Επιπλέον, η ίδια η αγορά, θα βρείτε επίσης μια ατελείωτη προσφορά Dai Paid Dongs που σερβίρει σνακ δίπλα στο δρόμο σε πλαστικά καθίσματα, καθώς και συστάδες τυχερών που προσφέρουν αναμνήσεις παλάμης, κάρτες ταρώ και άλλα. Θα πρέπει να περιμένετε απόλυτα να διαπραγματευτείτε

Η Temple Street είναι ένα θέαμα όσο και μια εμπειρία αγορών.

Τοποθεσία και Ώρες λειτουργίας

Η οδός Temple, Yau Ma Tei, από τις 2μ.μ. - 23:00.

Ο καλύτερος χρόνος για να πάει είναι μετά τις ώρες εργασίας, καθώς γύρω στις 8μμ βλέπει την αγορά στα πιο γεμάτα και ατμοσφαιρικά της. Εάν, ωστόσο, ενδιαφέρεστε περισσότερο για ψώνια, προσπαθήστε να φτάσετε εκεί γύρω στις 3μμ.

Τι να αγοράσω

  1. Ρούχα από μετάξι
  1. Μόδα ένδυσης (συχνά ψεύτικο ή αντίγραφο)
  2. Κινέζικα κεντημένα λινά και ρούχα
  3. Παπούτσια
  4. Κάλτσες και εσώρουχα
  5. CDS, (συχνά πειρατικά)
  6. Αντίκες (συχνά ψεύτικες)