Παρακολούθηση φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο

Πώς να παρακολουθήσετε φάλαινες γύρω από το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια

Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας καλός τόπος που βλέπει τα ωκεακά θηλαστικά στα καλύτερα τους. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια της εποχής παρακολούθησης φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο, θα βρείτε πολλούς τρόπους για να δείτε τη μετανάστευση.

Με ένα μεγάλο δάσος καλαμιού που βρίσκεται ακριβώς στην ανοικτή θάλασσα, που προσελκύει τα ωκεάνια θηλαστικά, οι παρατηρητές φαλαινών δεν χρειάζεται να πάνε μακριά. Τα περισσότερα ταξίδια ρολογιών φαλαινών γύρω από το Σαν Ντιέγκο είναι αρκετά σύντομα και ορισμένες εταιρείες εγγυώνται ότι μπορείτε να πάτε πάλι δωρεάν εάν δεν βλέπετε φάλαινες.

Αυτές οι συμβουλές σίγουρα θα αυξήσουν τις πιθανότητές σας να δείτε τις φάλαινες να δείχνουν τις ουρές τους - και πολλά άλλα.

Καλύτερος χρόνος για την παρακολούθηση των φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο

Η εποχή παρακολούθησης φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο διαρκεί από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τον Απρίλιο και η μετανάστευση γκρίζων φαλαινών είναι τα πιο συνηθισμένα είδη. Για να δείτε τα θηλυκά με τα μοσχάρια τους, πηγαίνετε αργά στη σεζόν καθώς παίρνουν τα μωρά τους πίσω στο βορρά μαζί τους.

Για να μάθετε ποια είναι όλα αυτά τα θαυμάσια πλάσματα που μοιάζουν κοντά (και πώς μοιάζουν όταν τα βλέπετε από μια βάρκα που παρακολουθεί φάλαινες), ελέγξτε τον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνια .

Κρουαζιέρες φλερτ από το Σαν Ντιέγκο

Θα βρείτε πολλούς τρόπους για να απολαύσετε την εποχή παρακολούθησης φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο. Μην καταλήγετε σε λάθος σημείο, όταν ήρθε η ώρα να πάτε. Να γνωρίζετε ότι, ενώ πολλοί από αυτούς αναχωρούν από την προκυμαία στο κέντρο της πόλης, άλλοι δεν το κάνουν.

Αυτά παρατίθενται με ακατέργαστη σειρά με βάση τις αναθεωρήσεις του αναγνώστη στο διαδίκτυο:

Αν ψάχνετε για μια έκπτωση βλέποντας τη φάλαινα, μπορείτε να βρείτε ένα χρησιμοποιώντας υπηρεσίες online όπως Groupon. Αλλά προσέξτε να θυσιάζετε την ποιότητα για να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια. Πολλοί παρατηρητές φαλαινών που διαμαρτύρονται για τις online κριτικές τους είναι δυσαρεστημένοι από το κρυφό κόστος και την κακή ποιότητα. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο φτωχή είναι η ποιότητα του ταξιδιού, τόσο πιο πιθανό είναι να το βρείτε πωλείται με έκπτωση.

Παρατήρηση φαλαινών από την ακτή γύρω από το Σαν Ντιέγκο

Αν προτιμάτε να μην βγαίνετε σε μια βόλτα με βόλτες για να δείτε τις φάλαινες, μπορείτε να τις δείτε και από την ακτογραμμή.

Δύο από τα καλύτερα κέντρα παρακολούθησης φαλαινών για οικόπεδα: Στη La Jolla , δοκιμάστε το πάρκο Scripps ακριβώς πάνω από το La Jolla Cove, το ενυδρείο Birch και το Torrey Pines State Reserve.

Άλλα σημαντικά σημεία για να παρακολουθήσετε τη μετανάστευση είναι τα ύψη γύρω από το Whale Overlook και το Old Point Loma Lighthouse στο Cabrillo National Monument .

Οι φάλαινες είναι ευκολότερο να δουν από την ακτή από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου κατά τη βόρεια μετανάστευση όταν κολυμπούν πιο κοντά στην ακτή. Άλλες φορές του χρόνου, είναι συνήθως πολύ μακριά από την ακτή για να δουν, ακόμη και με κιάλια στο χέρι.

Πώς να απολαύσετε την παρακολούθηση των φαλαινών του Σαν Ντιέγκο

Όπου κι αν παρακολουθείτε τις φάλαινες, τα βασικά είναι τα ίδια. Fh

Λάβετε συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης επιχείρησης και τρόπους για να απολαύσετε την πιο ευχάριστη εμπειρία στον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνια .

Περισσότερα πράγματα σχετικά με τα φάλαινα στο Σαν Ντιέγκο

Αν θέλετε να δείτε Orcas γύρω από το Σαν Ντιέγκο, κατευθυνθείτε προς το Sea World.

Ενώ μερικές φορές εντοπίζονται στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια, η φυσική τους εμβέλεια δεν εκτείνεται αρκετά μακριά από το νότο.