Πασχαλινά αυγά Hunts και γιορτές στη λίμνη Tahoe

Συμμετοχή στο λαγουδάκι του Πάσχα για διασκέδαση κυνηγιού αυγών

Ελέγξτε αυτά τα λαγουδάκια Easter Egg Lake και άλλες δραστηριότητες του Πάσχα για παιδιά και οικογένειες. Το Πάσχα Μπάνι θα είναι ένα λαγουδάκι χιονιού σε πολλά από αυτά τα κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα και τα γεγονότα. Αν θα μείνετε κοντά στην πόλη, υπάρχουν πολλά Reno και Sparks Easter Egg Hunts .

Πασχαλινά Brunches και Dining - Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν το Πάσχα brunch σε πολλές τοποθεσίες στην περιοχή Reno ή επάνω στη λίμνη Tahoe .

Πασχαλινά αυγά και εκδηλώσεις γύρω από τη λίμνη Tahoe

Σάββατο 19 Απριλίου

Εαρινό Eggstravaganza Κοινοτικό κυνήγι αυγών στην παραλία Incline - Ελάτε να κολυμπήσετε στην παραλία για το δωρεάν κυνήγι αυγών της Κοινότητας Eggstravaganza. Νέες ηλικίες έως 11 ετών καλούνται να κυνηγήσουν. Φτάστε στις 10:30 π.μ. για να τραβήξετε την φωτογραφία σας με το Πάσχα Μπάνι. Το κυνήγι αρχίζει στις 11 π.μ. Για εθελοντισμό, δωρεά ή για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 832-1310.

Κυριακή του Πάσχα, 20 Απριλίου

Πασχαλινά παιδιά κυνήγι στο Mt. Rose - Ξεκινώντας στις 11 π.μ., το Mt. Το Rose Ski Tahoe θα φιλοξενήσει ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα για παιδιά διαφόρων ηλικιών - 3 έως 5, 6 έως 8 και 9 έως 12. Απαιτείται εισιτήριο ανελκυστήρα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το Mt. Rose στο (775) 849-0704.

Ορεινό Πασχαλινό αυγό κυνήγι στην κοιλάδα Squaw - Το ετήσιο Πασχαλινό αυγό κυνήγι στην Squaw Valley ΗΠΑ αρχίζει την Κυριακή όταν ανοίγουν οι ανελκυστήρες. Ψάχνετε για χρωματιστά Πασχαλινά αυγά σε όλο το βουνό. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (800) 403-0206 ή (530) 452-4331.

Κυνήγι αυγών Πάσχας για Πασχαλινά αυγά και Κυνήγι αυγών για Πασχαλινά αυγά στα Alpine Meadows - Οι Alpine Meadows θα έχουν την ευκαιρία να χτενίσουν ολόκληρο το βουνό για εκατοντάδες αυγά που κρύβονται σε όλα τα 2400 στρέμματα των Alpine.

Αυτό το ολοήμερο κυνήγι θα ξεκινήσει όταν οι ανελκυστήρες αρχίσουν να κινούνται στις 9 π.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι τις 4 μ.μ.

Παιδιά 7 και κάτω θα είναι σε θέση να ενταχθούν στο κυνήγι αυγών του Πάσχα που θα πραγματοποιηθεί στο Kids Camp Magic Carpet. Τα παιδιά 8 έως 13 μπορούν να συμμετάσχουν στο κυνήγι αυγών του Πάσχα στις 10:15 π.μ. στο μαγικό χαλί που βρίσκεται μακριά από την καρέκλα του μετρό.



Ο διαγωνισμός Beacon & Eggs συνδυάζει το κυνήγι αυγών του Πάσχα με μια περίοδο πρακτικής αναζήτησης φάρων χιονοστιβάδας. Οι φάρες των χιονοστιβάδων θα θαφτούν σε μια έκταση ενός στρεμμάτων και οι ανταγωνιστές θα ψάξουν για τον θαμμένο σακίδιο χρησιμοποιώντας τους φάρους τους σε λειτουργία "αναζήτησης". Οι αγωνιζόμενοι εργάζονται μεμονωμένα ή σε ομάδες έως και τεσσάρων ατόμων, μοιράζοντας τα βραβεία για την ανάκτηση του φάρου. Οι αγωνιζόμενοι εξαργυρώσουν ένα αναγνωρισμένο φάρο για βραβεία.

Το Easter Egg Hunt & PEEPS Διαγωνισμός Diorama στο Northstar - Northstar California θα έχει ένα Πασχαλινό Κυνήγι Ωοθηκών και άλλες γιορτές στο Village at Northstar ξεκινώντας στις 10:30 π.μ. Το Πάσχα Μπάνι θα χτυπήσει γύρω για φωτογραφίες ops και θα υπάρξει κυνήγι και ζωντανή μουσική. Ψάξτε για αυγά που περιέχουν διάφορα βραβεία. Στις 4:45 μ.μ., η μασκότ Ripperoo του Πάσχα Bunny και της Northstar Ski & Snowboard School θα οδηγήσει μια παρέλαση στο χωριό. Δείτε το πρόγραμμα των εορτασμών του Πάσχα για όλες τις λεπτομέρειες.

Easter Eggstravaganza στο Tahoe Donner - Το Easter Bunny θα φθάσει στο The Lodge Restaurand & Pub στο Tahoe Donner κοντά στο Truckee στις 11:30, με το κυνήγι αυγών να αρχίζει στις 12 το μεσημέρι. Το κυνήγι αυγών του Πάσχα θα χωριστεί σε διάφορες ηλικιακές ομάδες. Μπορεί να έχετε τύχη και να βρείτε ένα ειδικό χρυσό αυγό. Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο The Lodge Restaurant & Pub, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο μπουφέ με πασχαλινά πούρα στα 39 δολάρια για τους ενήλικες και 16 δολάρια για τα παιδιά.

Συνιστώμενες κρατήσεις - καλέστε (530) 587-9455.

Παιδιά Πασχαλινά αυγά κυνήγι στο μπολ ζάχαρης - Ελάτε στο μπολ ζάχαρης το πρωί του Πάσχα στις 9:30 π.μ. στο Nob Hill για την ετήσια Kids Easter Egg Hunt. Αυτή η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλα τα επίπεδα ικανοτήτων. Καλέστε (530) 426-6721 για περισσότερες πληροφορίες.