Ζήστε μια μοναδικά πολύχρωμη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το DRIP

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον περιπετειώδη στο Ορλάντο

Έχετε κουραστεί από τα καθημερινά δείπνα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με τον ειδικό σας κάποιον; Η τοπική εταιρεία ζωντανής τέχνης, DRIP, έχει ακριβώς το πράγμα για ζευγάρια που ενδιαφέρονται για μια δραματικά πολύχρωμη εμπειρία.

Το Blind Date είναι μια καλλιτεχνική περιπέτεια σχεδιασμένη να αναδημιουργήσει το μυστήριο μιας πρώτης ημερομηνίας. Τα ζευγάρια θα πλησιάσουν με διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανή μουσική και (φυσικά) έναν δωρεάν σταθμό ζωγραφικής. Μια γεμάτη θεατρική παράσταση με τους χορευτές που παίζουν με χρώμα, νερό και έγχρωμη άμμο υποστηρίζεται από ζωντανό συγκρότημα.

Ένα ειδικό t-shirt έκδοση συμπεριλαμβάνεται επίσης με την είσοδο.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε στιγμές για τους αγαπημένους μας που θα μπορούσαν να θυμούνται ως μια στιγμή που έγιναν πιο κοντά. Η δημιουργική ομάδα μας συζήτησε στιγμές στη ζωή τους όταν αισθανόταν έτσι και συνειδητοποίησε ότι πολλοί από αυτούς έχουν κοινά πράγματα. την επαφή με το σώμα, την περιπέτεια, το μυστήριο και την ακατέργαστη ενέργεια. Σχεδιάσαμε μια εμπειρία του Βαλεντίνου για ζευγάρια που περιλαμβάνει όλα αυτά τα πράγματα. Δήλωσε η Jessica Marko, ιδρυτής της DRIP.

Η εμπειρία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά με κάθε ζευγάρι να φοράει μια ειδική μάσκα που μπορεί να πάρει στο σπίτι ως αναμνηστικό στο τέλος της νύχτας. Τα Color Rooms που φιλοξενούνται από χαρακτήρες από το show DRIP προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και κάθε χαρακτήρας ονομάζεται μετά από ένα συγκεκριμένο χρώμα. Στο κίτρινο δωμάτιο, τα ζευγάρια παίζουν ένα ρομαντικό λεκτικό παιχνίδι, ενώ το κόκκινο δωμάτιο προσφέρει την ευκαιρία για ζευγάρια με ανοιχτό μυαλό να συνθέτουν την αγάπη τους. Μια οικεία εμπειρία με τη βαφή γίνεται στο μπλε δωμάτιο.

Η αισθησιακή περιπέτεια συνεχίζεται με μια θεατρική παράσταση που χαρακτηρίζει τους χορευτές να λένε μια συναισθηματική ιστορία αγάπης ενώ εκτελούν σε χρώμα, πετούν νερό και έγχρωμη άμμο, όλα στη μουσική μιας ζωντανής ροκ μπάντας, με μουσική που αποτελείται από τον David Traver της Blue Man Group. Το μενού μπαρ είναι επίσης πολύχρωμο και διαθέτει κόκκινες, μπλε, κίτρινες και πορτοκαλί μπύρες, κοκτέιλ και βολές, καθώς και κρασί και μη αλκοολούχα ποτά.

Η Ημέρα Τυφλών είναι ανοιχτή κάθε βράδυ από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016. Οι ώρες κράτησης αρχίζουν στις 8:00 μ.μ. Μόνο 40 ζευγάρια (21+ ετών και άνω) επιτρέπονται καθημερινά, οπότε κλείστε την ημερομηνία σας το συντομότερο δυνατό.

Τα εισιτήρια κυμαίνονται από $ 29 έως $ 89 και οι επισκέπτες που κρατούν εισιτήρια μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2016 θα λάβουν 10 δολάρια για χρήση στο Sexy Things - Intimacy & Wellness Boutique της Fairvilla.

Σχετικά με τη σταγόνα

Το DRIP είναι μια "έκρηξη του χρώματος και της κίνησης στο πρόσωπό σας, υποστηριζόμενη από μια ζωντανή ροκ μπάντα, όλα σε ένα βιομηχανικό μπαρ". Πρόκειται για μια εταιρεία ψυχαγωγίας τέχνης που φέρνει καινοτόμες ερμηνείες και εικαστικές τέχνες στην κοινότητα του Ορλάντο.

Οι επισκέπτες γίνονται υγροί και ακατάστατοι, αλλά ένας φανταστικός χρόνος είναι εγγυημένος για όλους. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν αυτό. Για μια πλήρη λίστα των εκδηλώσεων και των εισιτηρίων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του DRIP στη διεύθυνση www.ILoveDRIP.com.

Το DRIP βρίσκεται στο 8747 International Dr. Ste. 102, κοντά στο μάτι του Ορλάντο και πίσω από τους βράχους Senor.