Απολαύστε την εποχή με την υπηρεσία απογευματινού τσαγιού διακοπών

Το απογευματινό τσάι χρησιμεύει ως ένα από τα κύρια αξιοθέατα στο Langham Hotel στο βόρειο ποταμό . Είναι ωραίο μεσημεριανό διάλειμμα από τα έντονα χρονοδιαγράμματα και είναι μια ιδιαίτερα φιλόξενη ευκαιρία κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Στο καθημερινό σαλόνι του λόμπι του ξενοδοχείου, η καθημερινή υπηρεσία τσαγιού πολυτελείας ενημερώνει το παραδοσιακό θέμα με τις νέες μινιατούρες γλυκές και αλμυρές απολαύσεις. Κατά τη διάρκεια του "Απογευματινού Τσάι Με Wedgewood", οι επισκέπτες παίρνουν μια κατσαρόλα τσαγιού συνοδευόμενη από μια σειρά από εποχιακά σάντουιτς δάχτυλα, scones, και φανταχτερά αρτοσκευάσματα.

Οι επιλογές τσαγιού κυμαίνονται από περισσότερες από 20 επιλογές, όπως η συλλογή τσαγιού υπογεγραμμένη από το Langham και τα μείγματα τσαγιού από τη σπάνια τσαγιέρα με βάση το Σικάγο. Για όσους επιθυμούν ένα πιο παραδοσιακό ποτό, το The Langham Blend ενημερώνει το κλασικό τσάι πρωινό Αγγλικών. Μια σύγχρονη εναλλακτική λύση θα ήταν το PalmCourt Blend, ένα κινεζικό άσπρο τσάι με νότες λουλουδιών ιβίσκου, τριαντάφυλλο και ροδοπέταλα. Συνοδεύεται από ελαφριά ζωντανή μουσική πιάνου.

Πρόσθετες επιλογές τσαγιού του Τσάι

3 Καφετέρια Arts Club. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να εκτιμήσετε για την πιο πρόσφατη προσφορά τσαγιού στην Gold Coast και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την δωρεάν υπηρεσία καμαριέρας. Το 3 Arts Club Cafe βρίσκεται στο ναυαρχίδα του αναστηλωτικού υλικού, πράγμα που σημαίνει ότι όλα όσα βλέπετε στις εγκαταστάσεις πωλούνται. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια από τις επιλογές από το μενού Rare Teas Cellars, που κυμαίνονται από το Jasmine Pearl του αυτοκράτορα μέχρι το μέντα χαμομήλι, και συνδυάστε το με το παραδοσιακό prociutto, τα καρότα με καρύδια ή τον καπνιστό σολομό.

Τα πάντα είναι a la carte. 1300 Ν. Dearborn Pkwy.

Allium. Αγαπάμε ήδη το εστιατόριο Four Seasons για το εβδομαδιαίο μενού του brunch , οπότε έχουμε κάθε λόγο να πάμε gaga πάνω από την υψηλή υπηρεσία τσάι διακοπών. Το μοντέρνο πάρκο διαθέτει ένα καταπληκτικό κοινόχρηστο πύργο γεμάτο σάντουιτς με δάχτυλα και εκλεπτυσμένες εκδόσεις παιδικών αρτοσκευάσματα.

120 E. St. Delaware St.

Το ξενοδοχείο Drake. Ένα από τα πιο σημαντικά και παραδοσιακά ξενοδοχεία στο Magnificent Mile , το Drake είναι πάντα δημοφιλές γύρω από την περίοδο των διακοπών για το τσάι διακοπών του. Υπάρχουν περιπλανώμενοι carolers και ζωντανός harpist για να πάρει τους επισκέπτες στη διάθεση. 140 Ε. Walton Pl.

Το λόμπι στη χερσόνησο Σικάγο. Τα φιλικά προς το παιδί εστιατόρια βρίσκονται σε όλη την πόλη , αλλά αυτό το τσάι που φιλοξενείται σε χερσόνησο είναι το μοναδικό στην πόλη μόνο για αυτούς. Θα πάρουν μικρά σάντουιτς, γλυκά και απολαύσεις. Υπάρχει επίσης ιστορία από την κ. Claus, καθώς και μια επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη και τον Peter Bear, την υπέροχη μασκότ του ξενοδοχείου. 108 Ε. Superior St.

Palmer House Hilton . Μέσα από τις 1 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το κλασικό τσάι διακοπών του Palmer House, το οποίο έχει ενισχυθεί για την εποχή. Οι εκτεταμένες ώρες είναι από τις 1-5 μ.μ. Τα κυριότερα σημεία του μενού περιλαμβάνουν αλμυρά καραμέλα, ψητά σάντουιτς σαλάτας με κοτόπουλο και βύσσινα πορτοκάλι βουρτσάκια. 17 Ε. Monroe St.

Σόχο Σικάγο . Με αυτό το ζεστό σημείο του West Loop , καθώς και το Thompson Chicago , Virgin Hotels Chicago και το προαναφερθέν Langham, το Σικάγο βιώνει μια βρετανική εισβολή τα τελευταία χρόνια.

Και ενώ η υπηρεσία τσαγιού του Langham προσφέρει μια τυπική εμπειρία, το Soho House προβάλλει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και χαλάρωσης με πολλούς λαούς της μόδας που αρέσουν. Στο lounge Allis του πρώτου ορόφου, μπορείτε να το δοκιμάσετε a la carte ή ως πακέτο. 113-125 Ν. Green

Waldorf Astoria Σικάγο . Μέσα από την Ημέρα των Χριστουγέννων, οι επισκέπτες μπορούν να ζεσταίνουν σε αυτό το τσάι διακοπών του Gold Coast, το οποίο σερβίρεται στο σαλόνι του λόμπι. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., θα φτάσουν σε κλασικά είδη τσαγιού όπως σοκολατένια κεράσια, μακαρόνια με μέντα και πικάντικα σάντουιτς. Το μενού προσφέρεται δίπλα σε μια επιλογή φρεσκομαγειρεμένων τσαγιού φύλλων από σπάνιες τσαγιέρες τσαγιού, με μείγματα όπως Lemon Berry Meritage, Νομισματοκοπείο σοκολάτας αυτοκράτορα και Samurai Rose Noir. Οι τσαγιέρες μπορούν επίσης να φτιάξουν τοστ με μια σαμπάνια.

11 Ε. Walton St.