Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, το Σικάγο, και άλλα αξιοθέατα περιοχής

Πού είναι το σπίτι του προέδρου Ομπάμα στο Σικάγο ;:

Η διεύθυνση κατοικίας του Ομπάμα στο Σικάγο είναι 5046 S. Greenwood Ave., Chicago, IL 60615.

Ποια γειτονιά βρίσκεται το σπίτι του Προέδρου Obama;

Kenwood

Ποια είναι τα κοντινά αξιοθέατα κοντά στο σπίτι του προέδρου Ομπάμα;

Bronzeville

Hyde Park Κομμωτήριο & Κουρείο

Το Midway Plaisance

Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας

Πανεπιστήμιο του Σικάγο

Ποια είναι τα αγαπημένα εστιατόρια του Σικάγου του Προέδρου Obama;

Ιταλική πιτσαρία Fiesta : Κάθε ντόπιος Σικάγο έχει πολύ ισχυρές απόψεις για την καλύτερη πίτσα της πόλης και ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν διαφέρει. Ωστόσο, βρίσκεται στη νότια πλευρά του Σικάγου και όχι πολύ μακριά από τις ανασκαφές του Kenwood. Η υπερβολικά λεπτή κρέμα λουκάνικου κρούστας ήταν ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της περιοχής μέχρι ο POTUS να αφήσει τη γάτα να βγει από την τσάντα. Οι ντόπιοι μπορούν επίσης να παραγγείλουν γαρίδες ή ιταλικό βοδινό ως συμπλήρωμα.

Εστιατόριο του MacArthur : Αυτό το δημοφιλές φαγητό της μέκκας στη μακρινή δυτική πλευρά της πόλης πήρε μια αναφορά στην αυτοβιογραφία του προέδρου, "Audacity of Hope", ως ένα από τα αγαπημένα του εστιατόρια στην πόλη. Το Λόγο είναι ότι αγαπά τα πόδια της γαλοπούλας BBQ και το ντύσιμο, αλλά το κορεσμένο κοτόπουλο, το τηγανισμένο γατόψαρο και το τηγανισμένο κοτόπουλο είναι επίσης μεγάλα χτυπήματα. Το MacArthur είναι επίσης ένας ευνοημένος προορισμός για τους τοπικούς κλήρους, τους πολιτικούς ηγέτες και τους ακτιβιστές της κοινότητας.

RJ Grunts : Οι Obamas απολαμβάνουν ένα από τα πιο αξιοσημείωτα εστιατόρια στο Σικάγο, όταν πηγαίνουν σε αυτό το εστιατόριο Corner Corner.

Άνοιξε το 1970 και ξεκίνησε όχι μόνο την έννοια της σαλάτας, αλλά και το Lettuce Entertain You, μια ιδιωτική, άκρως επιτυχημένη ομάδα εστιατορίων στο Σικάγο. Η περιστασιακή ατμόσφαιρα του RJ Grunts σημαίνει ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να φέρετε παιδιά, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα για οικογένειες με παιδιά που είναι έξω από ψηλές καρέκλες και καροτσάκια.

Βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ζωολογικό κήπο Lincoln Park .

Σέπια : Ο Δυτικός Βρόχος το εστιατόριο αντλεί το όνομά του από το τυπογραφείο που στεγαζόταν εκεί σχεδόν πριν από έναν αιώνα. Ίσως η Michelle σκοντάψει επάνω της μια μέρα μετά τα ψώνια της στην πολυτελή μοδίστρα Μαρία Πίντο, που βρίσκονταν στο κτήριο δίπλα.

Spiaggia : Αυτό το πολυτελές εστιατόριο εμπνευσμένο από τα ιταλικά, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του Magnificent Mile , ήταν το εστιατόριο που πήρε το βράδυ του Σαββάτου, αφού ο Ομπάμα κέρδισε την προσπάθειά του να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν είναι μια έκπληξη το επέλεξαν καθώς αυτό το κομψό στήριγμα φιλοξένησε πολλούς εορτασμούς ζευγαριών κατά τη διάρκεια των ετών.

Swift & Sons : Το Σαββατοκύριακο ο Ομπάμα επισκέφθηκε το Σικάγο για να εκλέξει την ψηφοφορία του για τις προεδρικές εκλογές για τελευταία φορά ως POTUS, έστειλε αυτό το σύγχρονο steakhouse West Loop σε μια φρενίτιδα. Η Swift & Sons αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά της περιοχής, η οποία χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920. Το εστιατόριο Cold Storage, Swift & Sons "σε ένα εστιατόριο," είναι ένα εστιατόριο με θαλασσινά 60 θέσεων που ειδικεύεται στα στρείδια, τα μύδια και άλλα πρώτες αγαπημένες μπάρες. Αυτό που είναι ιδιαίτερα δροσερό και μοναδικό είναι ότι το εστιατόριο προσφέρει ένα γραφείο θυρωρού. Κατά τη διάρκεια ωρών λειτουργίας, ο θυρωρός είναι σε ετοιμότητα για να προσφέρει αξέχαστες και εξατομικευμένες εμπειρίες, όπως εστιατόρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, floral ρυθμίσεις, auto λεπτομέρειες, εισιτήρια θέατρο και συναυλία premium και αγορά δώρων.

Topolobampo : Ο Obama κατανοεί εύστοχα το όνομα του Michelin του Rick Bayless , που επικεντρώνεται στο Μεξικό Topolobampo ως ένα από τους φίλους του Σικάγου. Υποθέτω ότι εκτιμούν επίσης το Bayless's Frontera Grill , το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Οι κρατήσεις είναι δύσκολο να γίνουν, έτσι ώστε οι επισκέπτες να επωφεληθούν από την εμπειρία παραγγέλλοντας το μενού γευσιγνωσίας του σεφ, το οποίο αλλάζει κάθε μήνα.

Valois Diner : Αυτό το κλασικό εστιατόριο του Σικάγου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Ομπάμα στο γειτονικό Hyde Park, σερβίρει αυτό που λέγεται ότι είναι ένα από τα αγαπημένα πρωινά του προέδρου. Το πρωί, αφού κέρδισε την προσφορά του για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών , ο Valois γιόρτασε δίνοντας δωρεάν πρωινό. Τα κυριότερα σημεία του μενού για πρωινό περιλαμβάνουν μπριζόλα και αυγά, γαλλικό τοστ και πολλές ομελέτες. Το αγαπημένο δείπνο είναι επίσης γνωστό για τη γραμμή προώθησης του "Δείτε το φαγητό σας".

- εκδόθηκε από τον εμπειρογνώμονα ταξιδιών του Chicago Audarshia Townsend