Ένας οδηγός για την Αγορές Από τη Φιλαδέλφεια

Τα καλύτερα έπιπλα και μεταχειρισμένα ενδύματα της Φιλαδέλφειας

Η αναζήτηση μεταχειρισμένων αγαθών είναι μια περιπέτεια. Για να προμηθευτείτε το τέλειο εύρημα, οι σταθεροί αγοραστές θα ταξιδέψουν σε μέρη που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαν ποτέ λόγο να επισκεφθούν διαφορετικά. Οι προαστιακές και οι αγροτικές περιοχές είναι συχνά οι καλύτεροι χώροι για να πετύχουν μια μεγάλη ανάσυρση, δεδομένου ότι είναι σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτοι από τους κατοίκους πόλεων με δροσερό κυνήγι. Η συγκέντρωση μιας συλλογής καταδυτικών καταστημάτων, υπαίθριων αγορών και χονδρεμπόρων διανομής μπορεί να πάρει χρόνια πρακτικής και μια οικεία γνώση της πόλης.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα καταστήματα στο εξωτερικό της Φιλαδέλφειας, καθώς και μερικές συμβουλές που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Θρησκευτικά Καταστήματα

Village Thrift: Αυτό το σημείο είναι ένα παραδοσιακό κατάστημα με κάθε έννοια. Είναι τεράστιο, συντριπτικό, άσχημα φωτισμένο και ελαφρώς μούχλα, αλλά είναι επίσης καλά οργανωμένο και μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο κατά περιόδους. Εάν έχετε αρκετό χρόνο για να περάσετε, αξίζει ένα ταξίδι. Ψάξτε για πορτοφόλια σχεδιαστών, δερμάτινα σακάκια και όμορφα οικιακά είδη και μαγειρικά σκεύη. Επαγγελματική συμβουλή : Οι Κυριακές και οι Δευτέρες είναι μισές μέρες.
7533 Boulevard South Crescent, Pennsauken, NJ

Retrospect: Το Retrospect είναι ένα από τα λίγα καταστήματα της South Street που έχει ακόμα ένα ελαφρύ punk rock vibe. Είναι λίγο περισσότερο από μια μπουτίκ παρά ένα καταπληκτικό κατάστημα, αλλά οι τιμές είναι χαμηλές και μια επίσκεψη είναι πολύ λιγότερο χρονοβόρα και πιο εξαντλητική από ένα παραδοσιακό κατάστημα μεταχειρισμένων. Το καλύτερο από όλα, οι αγοραστές του Retrospect έχουν κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς εξόρυξης καταστημάτων χαλάρωσης καλής θέλησης για τα τσιμπούρια, τα φανελάκια, τις καουμπόικες μπότες και τα δερμάτινα σακάκια.

Pro Tip : Στη συνέχεια, χτύπησε το μεγαλύτερο, φθηνότερο Philly Aids Thrift στο 710 South 5th Street.
508 South Street, Philadelphia, ΡΑ (267) 671-0116

Στρατός Σωτηρίας, Roxborough: Η Φιλαδέλφεια φιλοξενεί πολλά καταστήματα Στρατού Σωτηρίας, αλλά η θέση Roxborough, ένα σημαντικό κέντρο διανομής, είναι ένα standout. Το κατάστημα είναι τεράστιο, φθηνό και εφοδιασμένο με τα πάντα, από τα ρούχα μέχρι τα έπιπλα.

Στη συνέχεια μπορείτε να χτυπήσετε επάνω τα πολλά καταστήματα αποστολής στην Main Street στο Manayunk, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Pro Συμβουλή : Οι Τετάρτες είναι μισοί.
4555 Pechin Street, Philadelphia, ΡΑ (215) 483-3340

Bryn Athyn Thrift Shop: Αυτό το μικρό-γνωστό κατάστημα λιτότητας στεγάζεται σε ένα πανέμορφο διώροφο αχυρώνα της Πενσυλβάνια κοντά στον ιστορικό καθεδρικό ναό Bryn Athyn. Είναι ένα απίστευτα φθηνό μέρος για να βρείτε βιβλία, κοσμήματα και διακόσμηση στο σπίτι, αν και το τμήμα ένδυσης λείπει λίγο. Είτε κερδίζετε ένα μεγάλο εύρημα είτε όχι, ο χώρος είναι απλά εμπνευσμένος από το δέος. Επιπλέον, είναι μια σύντομη οδήγηση σε μερικές μεγαλύτερες επιλογές αγορών, συμπεριλαμβανομένης μιας Goodwill στη λεωφόρο Buselton και το Impact Thrift Store στην οδό Feasterville. Pro Συμβουλή : Φέρτε μετρητά, η Bryn Athyn Thrift Shop δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες.
510 Tomlinson Road, Bryn Athyn, ΡΑ (215) 947-7647

2η Ave Value Stores: Βρίσκεται απέναντι από το εμπορικό κέντρο Philadelphia Mills, το 2ο Ave Value Stores εγγυάται σίγουρα μια επίσκεψη όταν βρίσκεστε στην περιοχή. Αυτό το γιγαντιαίο κατάστημα λιτότητας μπορεί να χτυπήσει ή να χάσει, και είναι καθαρό, καλά οργανωμένο και ελαφρώς ακριβό. Pro Tip : Αυτό το κατάστημα διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα εγχώριων αγαθών που πιθανόν να βρείτε.
199 Franklin Mills Boulevard, Philadelphia, PA

Sazz Vintage Warehouse: Η Sazz Vintage Warehouse προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία αγορών που δεν είναι για τους αμυδρούς της καρδιάς. Το κατάστημα κυριολεκτικά ξεχειλίζει με ενδύματα που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930 έως τη δεκαετία του 1990. Οι αγοραστές σκάβουν μέσα από κουτιά από χαρτόνι και αγοράζουν αντικείμενα από το κομμάτι ή τη λίβρα. Η απογραφή περιλαμβάνει μια πληθώρα ειρωνικών και αρχαίων μπλουζάκια που θα πληρώσατε ένα χέρι και ένα πόδι για το eBay. Pro Tip : Συσσωματώστε, η αποθήκη είναι μη θερμαινόμενη και συχνά δροσερή.
618 South 6th Street, Philadelphia, ΡΑ (215) 923-7299

Vintage έπιπλα μπουτίκ και χονδρικές αποθήκες

Jinxed Clothing and Tuckers Digs: Η Jinxed ξεκίνησε ως boutique στην South Street για street art και ρούχα, αλλά από τότε που μεταφέρθηκε στην Piazza at Schmidt's, το κατάστημα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ακόμη προσιτούς χώρους για να αγοράσει έπιπλα αντίκες.

Οι αγοραστές του καταστήματος φέρνουν καθημερινά πανέμορφα αντικείμενα από μια πηγή που αρνούνται να ταυτοποιήσουν και οι τιμές είναι συχνά συγκλονιστικά χαμηλές. Το κατάστημά τους Northern Liberties Store, όπως η επιτυχία, άνοιξε πρόσφατα μια άλλη μπουτίκ από την South Street που ονομάζεται Tucker's Digs. Συμβουλή: Εάν δεν διαθέτετε ακόμα λογαριασμό Instagram, πάρτε ένα και ακολουθήστε "jinxed store". Δημοσιεύουν νέα στοιχεία κατά την άφιξή τους δημιουργώντας μια φρενίτιδα ενδιαφέροντος. Αν βλέπετε κάτι που σας αρέσει να καλέσετε στο κατάστημα και να το αγοράσετε, τα καλά πράγματα πηγαίνουν γρήγορα.
Η πλατεία Piazza στο Schmidts, Philadelphia, PA (267) 978-JINX και 611 4th Street, Φιλαδέλφεια, PA (267) 858-HELL

Αποθήκη έπιπλα Midcentury: Αν και είναι ακριβότερο από ένα κατάστημα λιτότητας, οι τιμές στην αποθήκη επίπλων Midcentury είναι ακόμα κάτω από το λιανικό εμπόριο και η επιλογή επίπλων είναι φανταστική. Η αποθήκη πωλεί κατά κύριο λόγο σε αντιπροσώπους, καταστήματα λιανικής πώλησης και εσωτερικούς σχεδιαστές που επισημαίνουν τις τιμές, αλλά είναι ανοικτή στο κοινό μόλις δύο Κυριακές το μήνα για μερικές ώρες. Ο κατάλογος είναι μοντέρνος, κυρίως από τη δεκαετία του 1960 και του 1970, αλλά είναι και διαχρονικός. Κάθε κομμάτι είναι απίστευτα κομψό και καλά κατασκευασμένο. Pro Συμβουλή : Οι ώρες είναι ασταθείς, γι 'αυτό ελέγξτε το blog ή καλέστε μπροστά.
1701 North 2nd Street, Philadelphia, ΡΑ (267) 934-4218

Craigslist

Για να βρείτε τα χρησιμοποιημένα έπιπλα, σκεφτείτε να συνδεθείτε στο craigslist.com, όπου αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Η εξατομικευμένη αγορά κόβει τον μεσαίωνα, πράγμα που σημαίνει βαθιά εξοικονόμηση για τους αγοραστές. Προσοχή: το βάδισμα των σκοτεινών υδάτων του Craigslist μπορεί να είναι τρομακτικό και υπάρχουν πολλά λάθη και σέρνεται εκεί έξω. Εάν κάτι φαίνεται μακριά, είναι καλύτερο να φύγετε από τη συμφωνία και αν πάτε στο σπίτι ενός ξένου για να κάνετε μια αγορά, φέρετε έναν φίλο. Αν νομίζετε ότι ένα στοιχείο είναι πολύ υψηλό, πιθανότατα είναι. κάνετε κάποια έρευνα Google για συγκρίσιμα στοιχεία για να πάρετε μια ιδέα για το πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε. Pro Tip : Ξεκινήστε εισάγοντας τη γειτονιά σας στο πεδίο αναζήτησης και δείτε τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.