Πώς μπορώ να βρω ένα διάδρομο / παράθυρο;

Κάθισε

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Η αλήθεια δεν είναι κανένας ταξιδιώτης που αξίζει το αλάτι τους έχει πει ποτέ "ήθελα πραγματικά να καθίσει στο μεσαίο κάθισμα." Και με τις αεροπορικές εταιρίες να γεμίζουν περισσότερες θέσεις στα αεροπλάνα τους και οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις τιμές πριμοδότησης για επαγγελματικές ή πρώτης κατηγορίας θέσεις, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός για να φτάσουμε σε αυτά τα διαδρόμους και τα παράθυρα. Όσο μεγαλύτερο είναι το αεροπλάνο, τόσο πιο σκληρό είναι να κρατήσετε αυτές τις θέσεις.

Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να πάρετε την ακριβή θέση που θέλετε.

Κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας, είτε online είτε μέσω του τηλεφώνου, επιλέξτε αμέσως τη θέση σας. Ελέγξτε πού βρίσκονται οι καλύτερες θέσεις κοιτάζοντας τον τύπο αεροσκάφους που θα πετάξετε και μετά πηγαίνετε σε χάρτες καθισμάτων αερογραμμών, όπως το SeatGuru, το Seat Expert, το Expert Flyer, τα Seat Schemes ή το Skytrax, για να δείτε τα καλύτερα στοιχήματα σας. Αυτές οι τοποθεσίες προσφέρουν λεπτομερείς χάρτες που μπορούν να σας εξοικονομήσουν από κάθονται για ώρες σε λάθος κάθισμα.

Εάν δεν κάνετε κράτηση τότε, να είστε βέβαιος και να κάνετε κράτηση όχι περισσότερο από 24 ώρες εκ των προτέρων. Ας πούμε ότι κοιμήσατε και χάσατε το παράθυρο κράτησης 24 ωρών. Η επόμενη καλύτερη ευκαιρία σας είναι να πάρετε νωρίς το αεροδρόμιο και να επιλέξετε θέσεις όταν χρησιμοποιείτε το περίπτερο check-in της αεροπορικής εταιρείας. Τα καθίσματα του διαδρόμου συχνά προεφοδιάζονται από τα κορυφαία επιβατικά δρομολόγια μιας αεροπορικής εταιρίας (συνήθως δεν έχουν αμοιβές για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα λόγω του όγκου των πτήσεων που λαμβάνουν και έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από τα πολυτελή καθίσματα).

Ενώ βρίσκεστε στο περίπτερο, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για οικονομικά καθίσματα με περισσότερο χώρο προς το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν: Alaska Airlines Preferred Plus; American Airlines Main Cabin Extra; Delta Air Lines Comfort +. Frontier Airlines Stretch Seating; JetBlue ακόμη περισσότερο χώρο? Ηνωμένες Αερογραμμές Οικονομία Plus? και Virgin America Main Cabin Select.

Ως έσχατη λύση - εάν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε δύο θέσεις διαδρόμων, αλλά μπορείτε να πάρετε ένα, ας υποθέσουμε, τότε πάρτε το ένα και βεβαιωθείτε ότι το άλλο είναι ένα κάθισμα παραθύρου όσο το δυνατόν πιο μπροστά, το οποίο θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερη μόχλευση για το εμπόριο επί του σκάφους (υπάρχουν σχεδόν πάντα τόσοι πολλοί άνθρωποι που αγωνίζονται για ένα κάθισμα παραθύρου αντί για κάθισμα διαδρόμου).

Ή δύο καθίσματα δίπλα στο διάδρομο, προσφέρονται να εμπορεύονται εκείνο που είναι πιο μπροστά με κάποιον. Μπορεί / ίσως να μην έχετε χρόνο για να το κάνετε αυτό πριν από την απογείωση, αλλά μόλις το αεροπλάνο βρισκόταν σε υψόμετρο, αυτό μπορεί εύκολα να γίνει.

Οι προηγμένες θέσεις καθίσματα συνήθως περιλαμβάνουν μόνο το 70 με 80 τοις εκατό των θέσεων επί του σκάφους και περισσότερες θέσεις καθίστανται διαθέσιμες μόλις το online check-in είναι ανοιχτό 24 ώρες πριν από μια πτήση - τόσο σίγουρα check-in on-line αν είναι δυνατόν και μετά κατεβείτε τη λίστα μου παραπάνω, που προτιμάτε δεν είναι εξασφαλισμένη.