Πώς να φτάσετε στο Benicassim από τη Βαλένθια, τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη

Μεταφορά στο φεστιβάλ μουσικής από τις μεγαλύτερες πόλεις και τα αεροδρόμια της Ισπανίας

Τα πιο δημοφιλή σημεία άφιξης στην Ισπανία για τους επισκέπτες του φεστιβάλ Benicassim είναι η Βαλένθια, η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη.

Ποιο αεροδρόμιο είναι το καλύτερο για την επίσκεψη Benicassim;

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια με διεθνείς πτήσεις είναι η Βαλένθια, η Reus, η Βαρκελώνη και η Μαδρίτη (με αυτή τη σειρά). Μην πετάτε στο αεροδρόμιο της Χιρόνα, το οποίο βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Βαρκελώνης. Διαβάστε περισσότερα για τα αεροδρόμια της Βαρκελώνης .

Το φεστιβάλ Benicassim τρέχει λεωφορεία απευθείας από αυτά τα αεροδρόμια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων από την ιστοσελίδα Benicassim φεστιβάλ .

Κορυφαίες συμβουλές για να φτάσετε στο Benicassim

Καλύτερος τρόπος να φτάσετε από τη Βαλένθια στο Benicassim

Από την πόλη Το τρένο από τη Βαλένθια στο Benicassim διαρκεί περίπου μία ώρα και κοστίζει μεταξύ 8 και 18 ευρώ, ανάλογα με το ακριβές τρένο που παίρνετε.

Ελέγξτε τις ώρες και τις τιμές εδώ, αλλά κρατήστε το προσωπικό: Renfe

Από το αεροδρόμιο Υπάρχει «επίσημη» μεταφορά από το φεστιβάλ, αλλά μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Πώς να φτάσετε από τη Μαδρίτη στο Benicassim

Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε από τη Μαδρίτη στο Benicassim είναι με τρένο. Το Benicassim έχει το δικό του σιδηροδρομικό σταθμό, αλλά θα πρέπει να μεταφέρετε στη Βαλένθια.

Το ταξίδι από τη Μαδρίτη στη Βαλένθια διαρκεί λιγότερο από δύο ώρες αν ταξιδεύετε με τρένο υψηλής ταχύτητας AVE και το ταξίδι από τη Βαλένθια προς Benicassim διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Σημειώστε ότι το τρένο υψηλής ταχύτητας από τη Μαδρίτη στη Βαλένθια είναι αρκετά ακριβό. Εάν πετάτε στη Μαδρίτη επειδή είναι φθηνότερο, να έχετε υπόψη σας το επιπλέον κόστος για να φτάσετε στη Βαλένθια.

Δεν υπάρχει απευθείας λεωφορείο από τη Μαδρίτη προς το Benicassim. Κάντε κράτηση για τα περισσότερα λεωφορεία στην Ισπανία από το Movelia .

Το ταξίδι 430 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη στο Benicassim διαρκεί περίπου τέσσερις και μισή ώρες με το αυτοκίνητο, ταξιδεύοντας κυρίως κατά μήκος του δρόμου Α3. Μια πιο γραφική διαδρομή θα σας μεταφέρει μέσω της δημοφιλούς πόλης Cuenca, αλλά αυτό θα προσθέσει μια ώρα στο χρόνο ταξιδιού σας.

Πώς να φτάσετε από τη Βαρκελώνη, το Reus και την Tarragona στο Benicassim

Υπάρχουν απευθείας τρένα από τη Βαρκελώνη έως το Benicassim καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τρένο διαρκεί δυόμισι και τέσσερις ώρες και κοστίζει μεταξύ 20 και 35 ευρώ. Ελέγξτε τους χρόνους στο site του Renfe , αλλά καλή τύχη προσπαθώντας να κάνετε κράτηση εισιτηρίων από αυτούς!

Αν πετάτε στο Reus, σκεφτείτε να σταματήσετε για μια ημέρα ή δύο στην Tarragona, η οποία είναι διάσημη για τα ρωμαϊκά ερείπια της και βρίσκεται στη γραμμή τρένων από τη Βαρκελώνη έως το Benicassim.

Υπάρχουν σπάνια λεωφορεία που είναι σπάνια φθηνότερα από το τρένο.

Το 300 χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη προς το Benicassim διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες, περνώντας μέσω της Tarragona.