Πού να βρείτε μια ημερομηνία στο Μέμφις

Εάν είστε κουρασμένοι από την ίδια παλιά σκηνή μπαρ, υπάρχουν πολλά άλλα υπέροχα μέρη στο Μέμφις για να βρείτε μια ημερομηνία. Ελέγξτε τα παρακάτω και παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι θα μου στείλετε email με τις προτάσεις και τις ιστορίες επιτυχίας σας!

Καφετέριες:

Από τις μεγάλες αλυσίδες μέχρι τα εκλεκτικά μικρά καταστήματα, υπάρχουν καφετέριες σε όλη την πόλη. Οι άνθρωποι κάθε ηλικίας, φυλής και επαγγέλματος συχνάζουν αυτά τα καταστήματα, καθιστώντας τα ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε ανθρώπους.

Επιπλέον, ένα καφενείο είναι το είδος του τόπου όπου μπορείτε να κρεμάσετε έξω από τον εαυτό σας? είναι, φυσικά, πάντα πιο εύκολο να συναντήσετε μια πιθανή ημερομηνία αν δεν είστε περιτριγυρισμένοι από μια ομάδα φίλων. Για να ξεκινήσετε, δείτε αυτή τη λίστα με τις καλύτερες καφετέριες του Μέμφις .

Εκκλησίες / Συναγωγές:

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα ζευγάρια με παρόμοιες θρησκείες έχουν συχνά υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας από τα ζευγάρια των οποίων οι πεποιθήσεις είναι πολύ διαφορετικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τόποι λατρείας μπορεί να είναι τόσο σπουδαίο μέρος για να συναντήσετε μια ημερομηνία. Πολλές εκκλησίες έχουν οργανώσεις ξεχωριστού τύπου ή άλλες μικρές ομάδες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συναντήσουν ευκολότερα. Αν δεν έχετε ήδη μια δική σας εκκλησία, ελέγξτε έξω αυτά τα προφίλ των τόπων λατρείας της περιοχής του Μέμφις.

Συνδεδεμένοι:

Πηγαίνουν τις ημέρες κατά τις οποίες κάποιος σε απευθείας σύνδεση συναντάει να επιλύει μια σχέση μεγάλων αποστάσεων. Τώρα, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι εδώ στην περιοχή του Μέμφις που ψάχνουν για μια ημερομηνία, μια σχέση, ή ακόμα και ένα soulmate.

Αν δεν είστε σίγουροι αν η χρονολόγηση του Διαδικτύου ή των εφαρμογών είναι για εσάς, πολλές υπηρεσίες online dating προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Ορισμένοι δημοφιλείς ιστότοποι και εφαρμογές περιλαμβάνουν το OKCupid, το Bumble, το Match.com ή το Tinder.

Το Meetup.com δραστηριοποιείται στο Μέμφις, με πιθανότητες εξόδου για συναντήσεις με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Βιβλιοπωλεία:

Τα καταστήματα βιβλίων μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε μια πιθανή ημερομηνία.

Ψάχνετε έναν υπολογιστή geek; Κλείστε το τμήμα τεχνολογίας. Θέλετε να συναντήσετε τον λογοτεχνικό τύπο; Περιηγηθείτε στα κλασικά. Για να το ξεπεράσετε, πολλά βιβλιοπωλεία διαθέτουν καφενεία ή καφέ μέσα στο σπίτι, δίνοντάς σας ένα άνετο μέρος για να καθίσετε και να περιμένετε τον κ. Ή την κα. Δεξιά. Για να βρείτε ένα κατάστημα βιβλίων για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, ελέγξτε τα κορυφαία 10 καταστήματα βιβλίων στην περιοχή Memphis .

Σχολείο:

Ακόμα κι αν έχετε περάσει πολύ από τις σχολικές ημέρες σας, μπορείτε ακόμα να πάτε στην τάξη για να συναντήσετε αυτόν τον ειδικό. Τα μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης είναι σπουδαία επειδή μπορείτε να συναντήσετε κάποιον με παρόμοια ενδιαφέροντα. Ή θα μπορούσατε να επιλέξετε μια τάξη που είναι πιθανό να είναι γεμάτη από το είδος του ατόμου που ελπίζετε να συναντήσετε, ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε απαραίτητα για το αντικείμενο. Μπορεί να μάθετε κάτι νέο και ίσως βρείτε μια ημερομηνία στη διαδικασία!

Ταχύτητα χρονολόγησης:

Η ταχύτερη χρονολόγηση είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να έχετε αρκετές ημερομηνίες σε μια νύχτα. Παρόλο που κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό, βασικά λειτουργεί ως εξής: Είτε άνδρες είτε γυναίκες κάθεται σε τραπέζια ενώ το αντίθετο φύλο περιστρέφεται από το ένα τραπέζι στο άλλο, ξοδεύοντας λίγα λεπτά με κάθε ημερομηνία. Εάν ένας συμμετέχων ενδιαφέρεται να γνωρίσει κάποιον καλύτερο, υποβάλλει το όνομα αυτού του προσώπου στο τέλος της νύχτας.

Τα άτομα που ενδιαφέρονται αμοιβαία μεταξύ τους έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή. Ελέγξτε αυτά τα γεγονότα με ταχύτητα που χρονολογούνται στο Memphis.

Γυμναστήρια:

Οι λέσχες γυμναστικής και τα γυμναστήρια έχουν γίνει μέρη για κοινωνικοποίηση καθώς και μέρη για να πάρουν τη μορφή. Το μειονέκτημα για να ανταποκριθεί πιθανές ημερομηνίες στο γυμναστήριο όμως, είναι ότι είναι πιθανό να είναι σε ιδρωμένο ενδυμασία προπόνηση όταν το κάνετε. Και πάλι, και αυτοί. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις προπόνησης στην περιοχή του Μέμφις. Για να βοηθήσετε στην επιλογή ενός κατάλληλου για εσάς, διαβάστε περισσότερα για τα κορυφαία κέντρα γυμναστικής του Memphis .

Εθελοντής:

Όταν εργάζεστε εθελοντικά, εργάζεστε συχνά μαζί με άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου παθιασμένοι με εσάς. Οργανισμοί όπως η εθελοντική οδύσσεια σας βοηθούν να συνδυάσετε μια ευκαιρία εθελοντισμού που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας και επίσης να φιλοξενεί εκδηλώσεις Voluncheers κάθε μήνα.

Όποια και αν είναι η αιτία σας, είστε βέβαιοι να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτεμβρίου 2017