Συμβουλές για να είστε ασφαλείς στην 6η οδό του Austin

Ενώ το Downtown Austin είναι γενικά ασφαλές, πάντα μένετε στην φρουρά

Η 6η Οδός του Όστιν είναι τόσο αγαπημένη και μισούμενη από τους ντόπιους. Κάποιες φορές αναφέρεται ως "Dirty 6th", η περιοχή ψυχαγωγίας στο κέντρο της πόλης παραμένει ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάει αν οι πρωταρχικοί σας στόχοι για το βράδυ είναι: να πίνετε, να χορεύετε και να ακούτε ζωντανή μουσική. Οι περισσότερες από τις μπάρες καταλαμβάνουν μια έκταση 6ης οδού μεταξύ του I-35 και του νότιου Κογκρέσου. Ως επί το πλείστον, είναι μια ασφαλής περιοχή, αλλά να έχετε κατά νου τις παρακάτω συμβουλές.

Να πάρει εκεί

Εάν δεν μένετε σε κοντινή απόσταση, ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην 6η οδό είναι με ταξί. Η κύρια υπηρεσία ταξί στο Ώστιν είναι το Yellow Cab, αλλά υπάρχουν αρκετές μικρότερες εταιρείες που εξυπηρετούν επίσης το κέντρο της πόλης. Το 2016, ο Uber και ο Lyft εκδιώχθηκαν από το Ώστιν επειδή δεν συμφώνησαν με τους κανόνες ελέγχου της ιστορίας της πόλης, αλλά ο κρατικός νομοθέτης απέρριψε τον Austin λίγους μήνες αργότερα και τους άφησε πίσω.

Αφού ο Uber και ο Lyft έφυγαν σύντομα από το Ώστιν, εμφανίστηκαν αρκετές άλλες υπηρεσίες. Τα πιο δημοφιλή είναι τα Fasten and Ride Austin. Το Fasten ισχυρίζεται ότι είναι το φθηνότερο ενώ περνά το μεγαλύτερο ποσοστό του ναύλου στον οδηγό. Ride Austin είναι στην πραγματικότητα ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε ειδικά ως απάντηση στην αναχώρηση του Uber και του Lyft. Η οργάνωση υποστηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις στην περιοχή του Ώστιν, προσφέροντας ένα ποσοστό των ναύλων σε διάφορες αιτίες. Οι νεοφερμένοι αγωνίζονται να επιβιώσουν τώρα που οι Uber και Lyft επέστρεψαν.

Ενώ οι νέες εταιρείες έδωσαν μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια, δυστυχώς, ένας οδηγός Ride Austin κατηγορήθηκε πρόσφατα για σεξουαλική επίθεση (παρόλο που όλοι οι οδηγοί πρέπει να περάσουν έναν αυστηρό έλεγχο ιστορικού). Όλες οι εταιρείες αναζητούν νέους τρόπους για να κρατούν τους επιβάτες ασφαλείς, όπως εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κάνετε check in με τους φίλους σας και την ικανότητα να ζητήσετε οδηγούς του ιδίου φύλου.

Αυτοί που οδηγούν θα πρέπει φυσικά να έχουν έναν καθορισμένο οδηγό. Το Littlefield Garage στην οδό Brazos Street 508 βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και προσφέρει 24ωρη ασφάλεια, αλλά τα συνεχώς μεταβαλλόμενα τέλη μπορεί να είναι λίγο απότομα.

Υπάρχει μια χαμηλότερη τιμή παρτίδα κάτω από το I-35 overpass στο ανατολικό άκρο της 6ης οδού. Ωστόσο, το τμήμα της 6ης οδού που είναι πιο κοντά στο I-35 υπήρξε επίσης τόπος πολλών μεθυσμένος φιλονικία τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο μέγεθος της παρτίδας σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι με μεθυσμένο τρόπο θα κατεβούν σε αυτό κατά το κλείσιμο του χρόνου, και αυτό είναι μερικές φορές μια συνταγή για τη βία. Αν μπορείτε να πληρώσετε λίγο περισσότερο, παρκάρετε σε ένα καλά εποπτευόμενο γκαράζ.

Αν ο προορισμός σας είναι περισσότερο από ένα τετράγωνο ή δύο μακριά, σκεφτείτε να χτυπήσετε ένα pedicab. Είναι ένας προσιτός, ασφαλής τρόπος για να δείτε περισσότερα στο κέντρο της πόλης. Και οι άντρες και οι γυναίκες που τους οδηγούν είναι συχνά μερικοί από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους του Ώστιν, από τους μουσικούς που αναδύουν σε επίδοξους αρχιτέκτονες.

Πλακάκια

Όπως πολλές πόλεις μεσαίου μεγέθους, το Ώστιν έχει έναν μεγάλο πληθυσμό αστέγων και συγκεντρώνεται συχνά στο κέντρο της πόλης το βράδυ. Οι περισσότεροι είναι αβλαβείς λαοί που απλώς απογοητεύονται από την τύχη τους, αλλά υπήρξαν μερικά βίαια επεισόδια που διαπράχθηκαν από άστεγους στο κέντρο της πόλης. Απλά κρατήστε την απόσταση σας και προσέξτε για τυχόν ακανόνιστη συμπεριφορά.

Η αστυνομία του Ώστιν - μερικοί με άλογο - δεν είναι συνήθως μακριά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Τα παιδιά του κολλεγίου έμειναν άγρια

Στο κλείσιμο, νέοι άνδρες που φαίνονται να είναι άξιοι πολίτες μερικές φορές μετατρέπονται σε μεθυσμένους ηλίθιοι. Οι περισσότερες φιλονικίες ξεσπούν κατά την επιστροφή σε απομακρυσμένους χώρους στάθμευσης, οπότε αυτός είναι ένας άλλος καλός λόγος είτε να πάρετε μια καμπίνα ή ένα πάρκο σε ένα γκαράζ με 24ωρη ασφάλεια. Επίσης, είναι καλή ιδέα να φύγετε καλά πριν από τις 2 το πρωί για να αποφύγετε την ταλαιπωρημένη περιπέτεια.

Όσο αποφεύγετε τους λίγους κακούς σπόρους, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι Austinites είναι φιλόξενοι, ευχάριστοι και εξυπηρετικοί. Διασκεδάστε και καλωσορίστε στο Όστιν!

Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων Γλώσσα: Νόμισμα: Tοποθεσία -