Τα κέντρα ανακύκλωσης Drop-Off του Austin

Πού μπορείτε να ανακυκλώσετε ηλεκτρονικά, συσκευές και επικίνδυνα προϊόντα

Το κέντρο ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης (512-974-4343) βρίσκεται στο 2514 Business Center Drive στο νοτιοανατολικό Ώστιν. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι δωρεάν για τους κατοίκους του Travis County. Οι κύριες κατηγορίες αντικειμένων που δέχεται το κέντρο είναι: οι συσκευές, τα ηλεκτρονικά και τα οικιακά επικίνδυνα απόβλητα.

Συσκευές

Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται συνήθως στο κέντρο περιλαμβάνουν κλιματιστικά, εξοπλισμό άσκησης, σόμπες, πλυντήρια και στεγνωτήρια.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

Οι υπολογιστές, οι συσκευές φαξ, τα κινητά τηλέφωνα και οι τηλεοράσεις μπορούν να απορριφθούν και / ή να ανακυκλωθούν με ασφάλεια στο κέντρο.

Επικίνδυνα απόβλητα

Τα πιθανά επικίνδυνα ρευστά θα πρέπει να βρίσκονται σε δοχεία που δεν περιέχουν περισσότερα από 5 γαλόνια. Πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία για να γίνονται αποδεκτές από το κέντρο. Βεβαιωθείτε ότι τα δοχεία αποθηκεύονται με ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας έτσι ώστε να παραμένουν όρθια καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Διάφορα

Το κέντρο μπορεί επίσης να επεξεργαστεί τις πλαστικές πισίνες για παιδιά, τους μεταφορείς κατοικίδιων ζώων, τους καθαρούς πλαστικούς σάκους, το ξηρό στυροπρίονο και τις ξαπλώστρες.

Δείτε την πλήρη λίστα αποδεκτών στοιχείων.

Μεγάλα ελαστικά μπορούν επίσης να πέσουν εκτός, αλλά υπάρχει ένα τέλος $ 7 για κάθε ελαστικό.

Δωρεάν πράγματα

Ενώ βρίσκεστε στο κέντρο, μπορείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας για την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείρισή σας κερδίζοντας κάποια freebies στο κατάστημα Reuse. Ενώ τα διαθέσιμα στοιχεία ποικίλλουν, μπορείτε συχνά να παραλάβετε δωρεάν υλικά τέχνης και προϊόντα καθαρισμού. Σχεδιάζοντας ένα έργο ζωγραφικής;

Πάρτε μερικά ρούχα Austin ReBlend δωρεάν. Συνδυασμένο από το χρώμα ανακύκλωσης (που ελέγχεται για ασφάλεια), το Austin ReBlend είναι συνήθως μπεζ, αλλά μερικές φορές διατίθενται και άλλα χρώματα. Το Mulch είναι επίσης διαθέσιμο χωρίς κόστος, αλλά θα πρέπει να το φορτώσετε μόνοι σας. Φέρτε το δικό σας φτυάρι και τα μεγάλα δοχεία αχυρόστρωμα.

Σαν Μάρκος

Παρόλο που η πόλη δεν διαθέτει ειδικό κέντρο απόρριψης, δέχεται επικίνδυνα απόβλητα, μπαταρίες και φθορισμού στα 630 Ανατολικά Χόπκινς από το μεσημέρι έως τις 3:30 μ.μ. Τρίτη και Παρασκευή. Δείτε τον πλήρη κατάλογο των αποδεκτών στοιχείων του San Marcos.

Round Rock

Οι κάτοικοι του Round Rock μπορούν να αποθέσουν αντικείμενα στο Κέντρο Ανακύκλωσης (512-218-5559) στο 310 Deepwood Drive. Το κέντρο δέχεται φύλλο αλουμινίου, κουτιά σούπας, θερμοσίφωνες και σόμπες. Μπορεί επίσης να επεξεργάζεται επικίνδυνα απόβλητα όπως λάδι κινητήρα, μπαταρίες αυτοκινήτων, βενζίνη και υγρό υδραυλικού συστήματος διεύθυνσης. Δείτε τον πλήρη κατάλογο αποδεκτών στοιχείων του Round Rock.

Οι εκδηλώσεις συλλογής των οικιακών απορριμμάτων προγραμματίζονται επίσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους στο Round Rock. Τα αντικείμενα που γίνονται δεκτά σε αυτές τις ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν φυτοφάρμακα, υδράργυρο, διαλυτικά χρωμάτων και χημικές ουσίες για πισίνες.

Wimberley

Το κέντρο ανακύκλωσης (512-618-7175) στο Wimberley βρίσκεται στο 1691 Carney Lane. Το κέντρο δέχεται χαρτί, γυάλινες φιάλες, χαρτόνι και κονσέρβες κασσίτερου. Επιτρέπεται μόνο ένας περιορισμένος αριθμός επικίνδυνων αντικειμένων. αυτά περιλαμβάνουν μπαταρίες, αντιψυκτικό και λάδι κινητήρα. Δείτε την πλήρη λίστα των αποδεκτών στοιχείων του Wimberley.

Driftwood

Η τοποθεσία απορρίψεως ανακύκλωσης (512-858-9515) στο Driftwood βρίσκεται στην οδό Darden Hill 100. Η εγκατάσταση επεξεργάζεται πλαστικές φιάλες, τηλεφωνικούς καταλόγους, περιοδικά και δοχεία αλουμινίου.

Δείτε την πλήρη λίστα των αποδεκτών αντικειμένων του Driftwood.