Μπερδεμένα ονόματα οδών στο Ώστιν

Τα ονόματα οδών Loopy Street του Όστιν

Να πάρει γύρω από το Ώστιν δεν είναι πάντα εύκολο. Οι περισσότεροι από τους μεγάλους δρόμους της πόλης έχουν τουλάχιστον δύο ονόματα, καθιστώντας την πλοήγηση σύγχυση για όσους είναι νέοι στην πόλη. Αυτός ο κατάλογος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους πολλούς δρόμους του Οστιν με πολλαπλά ονόματα.

Αυτοκινητόδρομοι

· Η έξοδος του αυτοκινητόδρομου MoPac (που ονομάζεται από το σιδηροδρομικό σταθμό του Μιζουριέ) και ο βρόχος 1 είναι το ίδιο πράγμα. Οι ντόπιοι το αποκαλούν "MoPac". Ω, και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει βρόχος παρά το όνομα Loop 1.

Πρόκειται για αυτοκινητόδρομο βορρά-νότου.

· Η πρωτεύουσα της Texas Highway είναι ένα άλλο όνομα για το Loop 360. Αν και το Loop 360 είναι αρκετά καμπύλο, δεν είναι επίσης βρόχος, ίσως ένα βρόχο τέταρτο στην καλύτερη περίπτωση, κατά μήκος της δυτικής πλευράς της πόλης.

· Ο αυτοκινητόδρομος 71 ονομάζεται επίσης Ben White Boulevard. Επίσης, υπάρχει ένα τμήμα της εθνικής οδού 71 που είναι μέρος της εθνικής οδού 290, αλλά το "πραγματικό" 290 αναχωρεί από το Ώστιν στη βορειοανατολική πλευρά της πόλης.

· Η Research Boulevard είναι το ίδιο με το Interstate 183. Σε ένα σημείο, το 183 ονομάζεται Anderson Lane, και σε μια άλλη ενότητα, η Ed Bluestein Boulevard.

Δρόμοι

· Όταν το 290 έρχεται στο Ώστιν από το Χιούστον και χτυπά το I-35, μετατρέπεται σε Ranch Road 2222 και εκτείνεται δυτικά έξω από τη λίμνη Travis . Στο δρόμο, είναι επίσης γνωστή ως Allandale, Northland και Koenig.

· Ranch Road 2244 είναι το ίδιο με το Bee Cave Road (μερικές φορές ονομάζεται Bee Caves Road). Είναι μοναδικό γιατί είναι πραγματικά το όνομά του από μια μοναδική σπηλιά που κάποτε κρατούσε μια μεγάλη αποικία μέλισσας.

· Η λεωφόρος Martin Luther King είναι το ίδιο με την 19η οδό. Οι ντόπιοι συνήθως αποκαλούν "MLK".

· Ο δρόμος Enfield Road και η 15η οδός είναι ο ίδιος δρόμος. Όταν βγείτε για την 15η οδό στο MoPac, χρησιμοποιείται μόνο το όνομα Enfield, οπότε αυτό είναι σημαντικό!

· Το Windsor είναι το ίδιο με την 24η οδό. Η έξοδος του MoPac για την 24η οδό αναφέρει μόνο το Windsor.

· Ο Cesar Chavez και η 1η οδός είναι ο ίδιος (ανατολικοδυτικός) δρόμος. Ωστόσο, η Νότια 1η είναι ένας σημαντικός δρόμος βορρά-νότου που οδηγεί από το κέντρο της πόλης σε βαθύ νότο Ώστιν.

· Η οδός Dean Keaton είναι το ίδιο με την 26η οδό στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης, αλλά μόλις μεταβεί στην ανατολική πλευρά του I-35, μετατρέπεται σε Manor Road. Και το Manor αποκαλείται "Mayner" για λόγους που χάνονται στην ιστορία.

· Αν ακολουθήσετε έναν χάρτη στην 6η οδό και καταλήξετε σε έναν ήσυχο οικιστικό δρόμο αντί για την πολυσύχναστη περιοχή ψυχαγωγίας, πιθανότατα είστε στη νότια 6η οδό. Φυσικά, στις περισσότερες πινακίδες δρόμου, το "Νότο" είναι μόνο λίγο "S" που μπορεί εύκολα να χάσετε.

· Ο δρόμος Manchaca διατηρεί το ίδιο όνομα σε όλη τη διαγώνια διαδρομή του στο νότιο Ώστιν, αλλά μπορεί να προκαλέσει σύγχυση διότι είναι προφανής "Man-Chack". Υπάρχει στην πραγματικότητα μια προσπάθεια για να το μετονομάσετε Menchaca επειδή το αρχικό όνομα ήταν βασικά ένα τυπογραφικό λάθος.

· Στο κέντρο του Ώστιν, η Βόρεια-Νότια Κομβική Λεωφόρος σηματοδοτεί τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ δρόμων που ξεκινούν είτε με τη Δύση είτε με την Ανατολή. Δυστυχώς, πολλοί ντόπιοι τείνουν να αποκλείουν αυτές τις λεπτομέρειες όταν αναφέρονται σε κοινούς δρόμους, όπως η 6η οδός. Η κύρια περιοχή ψυχαγωγίας βρίσκεται στην ανατολική 6η οδό ανατολικά της λεωφόρου Κογκρέσου.

Δεδομένου ότι η West 6th Street έχει επίσης μπαρ, είναι εύκολο για τους νεοφερμένους να πάρουν τα δύο μπερδεμένα. Ορισμένα συστήματα πλοήγησης GPS παραβλέπουν επίσης αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias