Σχεδιάστε το Καλύτερο Κόμμα Bachelorette ή το Stagette στο Βανκούβε, BC

Bachelorette κόμμα και ιδέες σταγονιδίων

Το πρώτο βήμα για τον προγραμματισμό ενός κόμματος bachelorette ή του stagette στο Βανκούβερ καθορίζει το είδος του κόμματος που θέλει η νύφη. Είτε θέλει μεθυσμένος ποδηλατόδρομο, μια εκλεπτυσμένη βραδιά στην πόλη, μια υπαίθρια περιπέτεια, μια οικεία συγκέντρωση ή ένα συνδυασμό (καγιάκ στη συνέχεια το ποτό!), Αυτός ο οδηγός για τον σχεδιασμό του Best Stagette στο Βανκούβερ έχει τον τέλειο τρόπο για να γιορτάσει τη νύφη σας !

Club & Bar-Hopping, Tiara Προαιρετικό

Για τα τελευταία 20+ χρόνια, η νύφη ισοδυναμεί με το «γκρουπ γκρουπ κόμικς» του γαμπρού ήταν το μπαρ-ή-club-hopping ενώ φορούσε κάτι που διαφημίζει την κατάσταση για να είναι παντρεμένη.

Κάποιες νύφες που πρέπει να φορέσουν τιάρες ή κολιέ καραμέλα-πέος (ναι, που υπάρχει), boas, καπέλα, ένα μπλουζάκι που λέει "Kiss the Bride", κλπ., Με τις υπόλοιπες κυρίες στο πάρτι μερικές φορές ακολουθώντας το κοστούμι. (Πήγα σε μια στοίβιδα στο Βανκούβερ, όπου όλοι φορούσαμε λευκό.) Το πάρτι στη συνέχεια μεταβαίνει από το μπαρ σε μπαρ (ή club-to-club) πίνοντας, φλερτάροντας, χορεύοντας, παίζοντας παιχνίδια κλπ. Αν αυτό είναι αυτό που η νύφη σου θέλει, στη συνέχεια να πάρει τα αξεσουάρ και τα παιχνίδια της στο φιλικό για τα κορίτσια μέλι δώρα (3448 Cambie St.) και το κεφάλι στο Granville Strip (Granville St στο κέντρο του Βανκούβερ), όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και κλαμπ σε μικρή απόσταση με τα πόδια από κάθε άλλα. Για χορό, αρπάξτε ποτά στη συνέχεια, επικεφαλής για ένα από τα Top 10 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Βανκούβερ .

Εκλεπτυσμένη βραδιά στην πόλη

Πολλές νύφες δεν θέλουν να φορούν tiaras / βόλτα τον παροιμιώδη μηχανικό ταύρο. Εάν η ιδανική στολή του νύφης σας στο Βανκούβερ είναι μια εκλεπτυσμένη βραδιά στην πόλη, δοκιμάστε αυτές τις ιδέες:

Κρουαζιέρες και μαθήματα

Τα burlesque clubs είναι ένα hotspot για τα stagettes. Είναι σέξι αλλά φιλική για τη γυναίκα και πολύ διασκεδαστική. Δοκιμάστε Kitty Nights στο Biltmore ή ελέγξτε το Burlesque Center του Βανκούβερ (το οποίο έχει επίσης σχέδια για πάρτι burlesque). Ή, πάρτε ολόκληρο το πάρτι μια τάξη burlesque!

Εξωτερική περιπέτεια Stagettes / Bachelorettes

Μία φίλη μου απέφυγε τη παράδοση να πίνει / νύχτα σταgette υπέρ μιας ημέρας αλεξιπτωτισμός που ακολουθείται από ένα sleepover. Εάν η νύφη σας είναι πιο έξω από το εσωτερικό, χρησιμοποιήστε αυτούς τους οδηγούς για να δημιουργήσετε το δικό σας στούντιο περιπέτειας στο εξωτερικό στο Βανκούβερ:

Βανκούβερ Σπα και αποδράσεις κοριτσιών

Γυρίστε ένα πάρτι bachelorette στο Βανκούβερ σε ένα χαλαρωτικό πάρτι πριν από το γάμο με ένα ταξίδι σε ένα από τα καλύτερα spas του Βανκούβερ (το οποίο μπορεί να ακολουθήσει με δείπνο ή ύπνο) ή να πάρετε τη νύφη σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο: