Θέατρο κάτω από τα αστέρια (TUTS) στο Stanley Park, Βανκούβερ

Εξωτερικό θερινό θέατρο στο πάρκο Stanley

Το υπαίθριο θέατρο είναι μια καλοκαιρινή παράδοση στο Βανκούβερ και μια ευκαιρία να γνωρίσετε έργα και συναυλίες σε μερικούς από τους πιο όμορφους φυσικούς χώρους της πόλης. Ενώ το Bard on the Beach χρησιμοποιεί ανοιχτές σκηνές σκηνής για να ενσωματώσει τις οροφές βουνού και νερού του Vanier Park , το Theatre Under the Stars (TUTS) δημιουργεί μαγικό μουσικό θέατρο στο πιο διάσημο ορόσημο του Βανκούβερ: Stanley Park .

Κάθε καλοκαίρι, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, το TUTS προσφέρει δύο μουσικές παραγωγές θεάτρου στο Malkin Bowl του Stanley Park.

Ο χώρος είναι εξ ολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους και παίζει βροχή ή λάμψη. (Εάν βρέχει, το TUTS δίνει ελεύθερη πλαστική βαλίτσα να φορέσει κατά τη διάρκεια της παράστασης.) Τα ακροατήρια μπορούν να επιλέξουν παραδοσιακά καθίσματα - καρέκλες τοποθετημένες μπροστά στη σκηνή - ή καθίσματα "στυλ πικνίκ" (Φέρτε μια κουβέρτα για να καθίσετε! ) στον ανυψωμένο, χλοώδη λόφο στα δεξιά της σκηνής.

Πότε: 6 Ιουλίου - 20 Αυγούστου 2016

Πού: Malkin Bowl, Stanley Park, Βανκούβερ

Πώς να φτάσετε στο Θέατρο κάτω από τα αστέρια (TUTS): Το Malkin Bowl (όπως το Stanley Park Minature Train ) βρίσκεται στην οδό Pipeline Road στο σταθμό Stanley Park. Οι οδηγοί εισέρχονται στο πάρκο από το W Georgia St. στο κέντρο του Βανκούβερ και ακολουθούν πινακίδες για το TUTS / το Μικρά Τρένο. Το Paid Parking είναι διαθέσιμο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Malkin Bowl. Για να φτάσετε εκεί με το λεωφορείο, πάρτε το λεωφορείο # 19 στο βόρειο πάρκο Stanley.

Το θέατρο κάτω από τα αστέρια 2016 Season παρουσιάζει παραγωγές της Disney's Beauty και του Beast και της West Side Story .

Τι να περιμένετε στο θέατρο κάτω από τα αστέρια (TUTS)

Με πολλούς τρόπους, το TUTS είναι το καλοκαιρινό θέατρο απέναντι από το φημισμένο καλοκαιρινό φεστιβάλ Shakespeare του Βάρντ στην παραλία. Όπου ο Bard είναι εξελιγμένος, διεθνής και (κατά κάποιο τρόπο) ενήλικος, το TUTS είναι ανεπιτήδευτο, τοπικό και πολύ φιλικό προς την οικογένεια. Η TUTS επιλέγει μουσικά που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, διαθέτει τοπικό ταλέντο θεάτρου και έχει μια πραγματικά κοινόχρηστη ατμόσφαιρα που προέρχεται από το γεγονός ότι είναι ένα τοπικό φαβορί που πιθανώς δεν καταγράφεται στα ραντάρ των περισσότερων τουριστών.

Μην παρεξηγείτε: το TUTS κάνει μια φανταστική δουλειά με τα σύνολα και τη μουσική του, αλλά αυτό δεν είναι - και δεν πρέπει να είναι - το θέατρο υψηλού επιπέδου. (Μην περιμένετε χορό και χορογραφία υψηλής ποιότητας.) Αντ 'αυτού, μια νύχτα στο TUTS αισθάνεται σαν μια νύχτα που μοιράζεται με τους φίλους. υπάρχει μια ζεστασιά στις απλές του απολαύσεις που το καθιστούν μοναδικό στη σκηνή του θεάτρου του Βανκούβερ. Αναμείνετε να απολαύσετε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε "πολύ Βανκούβερ" στο TUTS (ειδικά όταν κάθεστε εκεί στη βροχή).

Πώς να ντύσει για το θέατρο κάτω από τα αστέρια (TUTS)

Φέρτε ζεστά ρούχα και παλτά. Ακόμα θερμότερες καλοκαιρινές μέρες μπορούν να παράγουν κρύες νύχτες, γι ' Να φοράτε μπότες ή παπούτσια ανθεκτικά στη βροχή. Σίγουρα φορούν παπούτσια που δεν θα ενοχλούν να πάρουν λασπώδη. Ο χώρος είναι χόρτο, μετά από όλα.

Φαγητό στο θέατρο κάτω από τα αστέρια (TUTS)

Μπορείτε να δειπνήσετε έξω πριν από το TUTS, να δειπνήσετε στο TUTS (το Garden Cafe προσφέρει χοτ-ντογκ και μπιφτέκια σολομού, και μπορείτε να αγοράσετε μπύρα και κρασί στο χώρο του ξενοδοχείου), ή να φέρετε το δικό σας σνακ / πικνίκ.

Εισιτήρια & Πρόγραμμα για το θέατρο κάτω από τα αστέρια (TUTS): Θέατρο κάτω από τα αστέρια Επίσημη Ιστοσελίδα