Δωρεάν Σειρά ταινιών εξωτερικού χώρου στο Μουσείο Τέχνης St. Louis

Δείτε μια ταινία στο Art Hill στο Forest Park

Η Σεντ Λούις Art Museum's Outdoor Film Series είναι η ευκαιρία σας να παρακολουθήσετε μια ελεύθερη ταινία στο όμορφο δασικό πάρκο . Η σειρά ξεκίνησε μόλις πριν από μερικά χρόνια, αλλά γρήγορα γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή ελεύθερα καλοκαιρινά γεγονότα στο St Louis .

Πότε και που

Η σειρά Outdoor Film πραγματοποιείται την Παρασκευή το βράδυ για τέσσερις εβδομάδες. Το 2017, η εκδήλωση διεξάγεται στις 14 Ιουλίου, 21 Ιουλίου, 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου. Μια μεγάλη οθόνη κινηματογράφου είναι εγκατεστημένη περίπου στο μισό κάτω Art Hill, κοντά στην κύρια είσοδο του Μουσείου Τέχνης St. Louis .

Όλοι καλούνται να φέρουν κουβέρτες και ξαπλώστρες και να βρουν μια θέση στο γρασίδι για να απολαύσουν την παράσταση. Όπως συμβαίνει συχνά με τα δημοφιλή γεγονότα, είναι καλύτερο να φτάσετε νωρίτερα για να βρείτε τα καλύτερα σημεία κοντά στη μεγάλη οθόνη.

Τρόφιμα, Μουσική και Τέχνη

Ο εορτασμός αρχίζει στις 6 μ.μ., (τρεις ώρες πριν ξεκινήσει η ταινία) με φαγητό και μουσική. Οι ντόπιοι μουσικοί διασκεδάζουν το πλήθος, ενώ τα πιο δημοφιλή τρόφιμα της περιοχής εξυπηρετούν τα πιάτα υπογραφής τους. Ή αν προτιμάτε, μπορείτε να φέρετε το δικό σας δείπνο για πικνίκ ή να πάρετε ένα τσίμπημα για να φάτε στο Μουσείο Cafe.

Το ίδιο το Μουσείο Τέχνης είναι ανοιχτό αργά την Παρασκευή για όσους θέλουν να περιηγηθούν στις γκαλερί πριν ξεκινήσει η ταινία. Τα σημερινά εκθέματα προσφέρουν κάτι για όλα τα γούστα. Υπάρχει "Μάθηση για να δείτε: αναγεννησιακά και μπαρόκ Masterworks." Αυτή η έκθεση παρουσιάζει την τέχνη του Ρέμπραντ και άλλων Ευρωπαίων Μαστών τον 15ο έως τον 17ο αιώνα. Το "Καπέλα του Stephen Jones" παρουσιάζει χαρακτηριστικά καλύμματα κεφαλής από το διάσημο βρετανικό βαρίδι.

Μια άλλη επιλογή είναι το "In the Field of Trees" το οποίο δείχνει την ομορφιά της φύσης μέσα από τη φωτογραφία, τα έργα ζωγραφικής και τη διακοσμητική τέχνη.

2017 Πρόγραμμα ταινιών

Όλες οι ταινίες ξεκινούν στις 9 μ.μ. Οι ταινίες που επιλέγονται για τη σειρά ταινιών είναι:

14 Ιουλίου - Τιτανικός
21 Ιουλίου - Όνειρα κορίτσια
28 Ιουλίου - να πιάσει έναν κλέφτη
4 Αυγούστου - Ο διάβολος φοράει Prada

Πού να πάρκο

Όπως συμβαίνει με όλα τα μεγάλα γεγονότα στο Forest Park, μπορεί να είναι μια πρόκληση να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης. Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης βόρεια της κύριας εισόδου του μουσείου. Υπάρχει επίσης κάποια θέση στάθμευσης στο δρόμο κατά μήκος του Fine Arts Drive, και κατά μήκος του Government Drive κοντά στον ζωολογικό κήπο του St. Louis . Λάβετε υπόψη ότι ο Ζωολογικός κήπος είναι επίσης ανοιχτός αργά μέχρι τις 8 μ.μ., τις Παρασκευές το βράδυ για τις ελεύθερες συναυλίες του Jungle Boogie .

Σε περίπτωση βροχής

Εάν υπάρχει πρόβλεψη βροχής ή καταιγίδων στην πρόβλεψη, το Μουσείο Τέχνης θα δημοσιεύσει ενημερώσεις για τη σειρά ταινιών στο Facebook, το Twitter και την ιστοσελίδα του μουσείου. Μπορείτε επίσης να καλέσετε (314) 655-5345 για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα δωρεάν καλοκαιρινά γεγονότα

Η σειρά ταινιών εξωτερικού κινηματογράφου του Art Museum του Σαιντ Λούις είναι μόνο μία από τις πολλές ελεύθερες εκδηλώσεις γύρω από την πόλη αυτό το καλοκαίρι. Όταν ψάχνετε κάτι να κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ελέγξτε τις ιδέες στις ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες και ζωντανή μουσική , τις ελεύθερες θερινές ταινίες και το ζωντανό θέατρο και την ελεύθερη καλοκαιρινή διασκέδαση για τα παιδιά .