Η ζώνη σώματος στο Ντιτρόιτ

Μπάνιο για Gay Men, Κέντρο Υγείας και Σάουνα

Η ζώνη σώματος είναι ένα κλαμπ υγείας των ομοφυλόφιλων ανδρών και ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του Ντιτρόιτ για την κρουαζιέρα σε γκέι, το σεξ και την άσκηση. Βρίσκεται στο 1617 East McNichols Road (313-366-9663), η ζώνη σώματος βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του διαδρόμου Woodward και κοντά στο δημοφιλές gay bar Menjo), στο τμήμα Highland Park του Ντιτρόιτ. Είναι περίπου 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του Ντητρόιτ μέσω του I-75, και περίπου την ίδια απόσταση νότια των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων όπως η Royal Oak και η Ferndale.

Η ζώνη σώματος (ή το BZ όπως κάποτε καλείται) είναι μία από τις δύο γκέι σάουνες στο Μίτσιγκαν, ενώ η άλλη είναι το Health Diplomat Health Club, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του κράτους στο Grand Rapids .

Ανεσεις

Το Body Zone διαθέτει ένα πλήρες μενού ειδών για γκέι μπανιέρες - ένα χώρο γυμναστικής κατάλληλου μεγέθους με εξοπλισμό άσκησης, δωμάτια με τηλεοράσεις με κωμωδίες κατάστασης ή gay πορνογραφία, αποδυτήρια με 100 θυρίδες και ανοιχτό ντους με κάμερα. Υπάρχει μια περιοχή παιχνιδιού με τραπέζι μπιλιάρδου, δύο αίθουσες βίντεο, ένα ατμόλουτρο, ένα υδρομασάζ και ένα αίθουσα δεξιώσεων. Η τεράστια σάουνα ανακαινίστηκε πλήρως το 2017 και είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο. Διάφορα ειδικά γεγονότα, όπως κόμματα μαυρίσματος, δερμάτινες βραδιές, μεσημεριανές συναντήσεις και βραδιές κολλεγίων, πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Το BZ είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, από Δευτέρα έως Κυριακή. Υπάρχουν περισσότερα από 75 δωμάτια με κρεβάτια διαθέσιμα για 8-ωρες περίοδοι ενοικίασης. Τα δωμάτια διαθέτουν ποικίλες επιλογές, από μικρές έως VIP.

Η ασφάλεια για να μπεις είναι αρκετά αυστηρή και είναι διαθέσιμα τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένων των προσκεκλημένων για εκτός έδρας. Συνολικά, η εγκατάσταση είναι καθαρή και καλά συντηρημένη. Η ζώνη σώματος είναι ένας χώρος που είναι ασφαλής και αρκετά δημοφιλής για άντρες όλων των μορφών, ηλικίες (πρέπει να είστε τουλάχιστον 18) και εθνότητες.