Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις, όχι μεγάλες γραμμές στο πάρκο νερού Kings Island

Πώς να κερδίσετε τα πλήθη στην πόλη

Το Kings Island είναι ένα από τα δημοφιλέστερα περιφερειακά πάρκα διασκέδασης στη χώρα - και με καλό λόγο. Υψηλά θεωρούμενες κυματοθραύστες όπως Diamondback και The Beast , μια μεγάλη συλλογή από βόλτες με την οικογένεια και τα παιδιά, και άλλα χαρακτηριστικά κρατούν το turnstiles κάνοντας κλικ και τα midam jammed. Το πάρκο νερού Soak City, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου, είναι επίσης μεγάλο.

Ωστόσο, όταν ο υδράργυρος ανατέλλει σε ιδρωμένες μέρες, πολλοί από τους επισκέπτες που διαφορετικά θα έπαιζαν ιπποδρομίες θα μπλοκάρουν το πάρκο νερού.

Το Soak City προσφέρει πολλές υπέροχες διαφάνειες και βόλτες, αλλά οι γραμμές και οι χρόνοι αναμονής μπορούν να διογκωθούν.

Τρόποι διαχείρισης των γραμμών

Λοιπόν, πώς θα μπορούσατε εσείς και το πάρκο σας να απολαμβάνετε τα βαριά διόγκωση της πισίνας των κυμάτων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα πρησμένα πλήθη; Η γενική στρατηγική - και αυτό ισχύει για επισκέψεις σε οποιοδήποτε πάρκο νερού ή θεματικό πάρκο - είναι να ζαγκ όταν όλοι οι άλλοι είναι ζαγκέτας. Δηλαδή, δεν θέλετε να κάνετε ό, τι κάνει όλοι οι άλλοι. Μην φτάνετε, για παράδειγμα, στην πόλη Soak City σε μια ζεστασιά ζεστή τέταρτη Ιουλίου και περιμένετε να φτάσετε μέχρι μια από τις διαφάνειες νερού. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν άνθρωποι από τοίχο σε τοίχο. Αντ 'αυτού, εξετάστε τις ακόλουθες προτάσεις:

Γιατί πρέπει να επισκεφτώ ακόμη και την πόλη;

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το πάρκο είναι συχνά συσκευασμένο. Είναι γεμάτο με μεγάλα αξιοθέατα, όπως το Tropical Plunge, έναν πύργο ολίσθησης με θαλάμους εκτόξευσης, διαφάνειες ταχύτητας και s-καμπύλες.

Υπάρχουν επίσης δύο πισίνες κύματος, το Paradise Pipeline, μια διαδρομή για σέρφινγκ FlowRider, η βόλτα με το οικογενειακό ράφι Zoom Flume και η εκδρομή Mondo Monsoon με χοάνη, καθώς και περιοχές δραστηριοτήτων νερού και παιδικές περιοχές για μικρά παιδιά.

Τα άλλα ονόματα και ταυτότητες του πάρκου

Οι περισσότεροι λαοί πιθανότατα ανέφεραν πάντοτε την πόλη Soak ως "το πάρκο νερού στο Kings Island", αλλά στην πραγματικότητα είχε πολλά επίσημα ονόματα. Όταν το πάρκο άνοιξε για πρώτη φορά, ήταν γνωστό ως "Waterworks". Το 2004, ο ιδιοκτήτης του Paramount Parks ξανασχεδίασε το "Κόλπο Boomerang του Crocodile Dundee" για να συνδεθεί με τη σειρά ταινιών. Με την πώληση του Kings Island στην αλυσίδα πάρκου Cedar Fair το 2007, οι νέοι ιδιοκτήτες άλλαξαν το όνομα απλά στον Κόλπο Boomerang. Το 2012, η ​​Cedar Fair δήλωσε «g'day» στο αυστραλιανό θέμα και επέστρεψε στην πιο γενική εμφάνιση και μάρκα των άλλων τοποθεσιών της πόλης Soak.

Τηλέφωνο και τοποθεσία

513-754-5700

Στο Kings Island στο Mason (κοντά στο Σινσινάτι), στο Οχάιο

Πολιτική εισδοχής

Το ποτάμι Water City περιλαμβάνεται στην είσοδο στο Kings Island. Το πάρκο προσφέρει pay-one-τιμή, ολοήμερη περάσματα τόσο στην πύλη και σε απευθείας σύνδεση (συχνά σε μειωμένη τιμή). Τα εισιτήρια έκπτωσης είναι διαθέσιμα για ηλικιωμένους και παιδιά. Οι περασμένες σεζόν και οι πωλήσεις σε ομάδες είναι διαθέσιμες.

Εσωτερικό πάρκο νερού και ξενοδοχείο στο νησί Kings

Εάν ο καιρός είναι πραγματικά κακός, θα μπορούσατε να επισκεφτείτε το εσωτερικό πάρκο νερού Great Wolf Lodge στο Kings Island . Στην πραγματικότητα, είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Μόνο εγγεγραμμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν εισαχθεί στο υδάτινο πάρκο.

Αναζήτηση για Great Wolf Lodge στο Kings Island τιμές στο TripAdvisor.

Αναζητήστε έκπτωση σε άλλα ξενοδοχεία κοντά στο Kings Island στο TripAdvisor.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Το νησί των βασιλιάδων και η πόλη της πόλης