Το Top Roller Coasters στο νησί Kings

Θα πάτε στο Kings Island ; Αναρωτιέστε ποια ποδήλατα αξίζουν την προσοχή σας; Είναι φυσικά υποκειμενικό, αλλά οι βόλτες που αναφέρονται εδώ είναι, αναμφισβήτητα, το καλύτερο που προσφέρει το πάρκο του Οχάιο. Γνωστή για τα ροδοκόκκιρά του, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κυριαρχούν στη λίστα.

Μπορεί να έχετε μικρά παιδιά που δεν θα πληρούν τις απαιτήσεις ύψους για τα μεγάλα σουβέρ, οπότε πιθανότατα θα θέλετε να κατευθυνθείτε προς τον Planet Snoopy. Αν είναι μια τρελή ζεστή μέρα, το πάρκο νερού Soak City προσφέρει δροσερή ανακούφιση και διασκεδαστικές διαφάνειες νερού. Αν οι συγκινήσεις συγκίνησης δεν είναι μόνο σας, ίσως θελήσετε να ελέγξετε μερικές από τις βόλτες, τις εκπομπές και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο πάρκο. (Αν και, τι κάνεις στο Kings Island αν δεν αγαπάς τις συγκινήσεις συγκινήσεις;) Ακόμα κι αν αγαπάς τις συγκινήσεις, το πάρκο προσφέρει εκκεντρικούς πύργους, όπως το Drop Tower και το Delirium.

Αλλά, σε γενικές γραμμές, οι βόλτες συγκίνησης του πάρκου, τα αξιοθέατα του πάρκου, και άλλα πράγματα που κάνουν δεν είναι όλα αυτά μοναδικά. Ας το παραδεχτούμε: Τα σουβέρ είναι μπροστά και στο κέντρο, και αυτά είναι τα rique rikes που φέρνουν τους επισκέπτες στο Kings Island. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα από τα καλύτερα. Εάν διαθέτετε μόνο ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα για να περάσετε στο πάρκο, αυτά είναι τα σουβέρ που πρέπει να βρίσκονται στη λίστα σας.