Το νησί των βασιλιάδων

Νέο για το 2016

Tropical Plunge - Το πάρκο νερού έχει έναν νέο έξι πύργο, και τρεις από τις διαφάνειες διαθέτουν λοβούς εκτόξευσης με πόρτες παγίδευσης.

Παρουσίαση πάρκου

Το Kings Island είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές θεματικό πάρκο. Τα σουβέρ είναι βασιλιάς εδώ. Στην πραγματικότητα, το νησί Kings είναι ένα από τα θεματικά πάρκα με τον μεγαλύτερο αριθμό κυλίνδρων σε όλο τον κόσμο . Το θρυλικό The Beast, το μακρύτερο ξύλινο καράβι του κόσμου, είναι το βασίλειο της μηχανής.

Το Diamondback, το οποίο εισήχθη το 2009, είναι μια παγκόσμιας κλάσης υπεραγορά και μεταξύ των καλύτερων χαλύβδινων σουβέρ στην Βόρεια Αμερική.

Παρά τη σεβαστή του κατάσταση, κατατάσσω το Θηρίο ως ένα από τα πιο υπερεκτιμημένα κύλινδρο σε Βόρεια Αμερική. Κάποια στιγμή, ίσως, το Θηρίο άξιζε τα βραβεία του, αλλά έχει κηρυχθεί και απλώς δεν το κρατάει. Αν ψάχνετε για μια πιο κλασική εμπειρία ξύλινου περιπτέρου, με άφθονο χρόνο ομιλίας , κατευθυνθείτε στο The Racer στο Kings Island.

Το πάρκο είχε ένα διαβόητο κορίτσι από ένα καράβι με τον Υιό του Τέλους, το οποίο ήταν το ψηλότερο και ταχύτερο ξύλινο καράβι στον κόσμο όταν έκανε ντεμπούτο. Παρουσιάστηκε επίσης ένα βρόχο, το οποίο ήταν καινούργιο εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς, ήταν περίεργο και το πάρκο έκλεισε για το καλό το 2009. Το 2014, το Kings Island το αντικατέστησε με το Banshee, ένα εξαιρετικά μεγάλο ανεστραμμένο καράβι που έχει δεχτεί καλά.

Οι χαρακτήρες των φιστικιών, όπως ο Charlie Brown και ο Linus, ζωντανεύουν στον πλανήτη Snoopy και προσφέρουν έμπνευση για μερικές από τις βόλτες, όπως το Sea Plane του Sally, το Great Pumpkin Coaster και το Woodstock Express.

Το πάρκο προσφέρει επίσης συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων μουσικών και πυροτεχνημάτων.

Το πάρκο ποτίσματος Water City περιλαμβάνεται στην είσοδο και προσφέρει τόνους διαφανειών, δύο πισίνες κύματος, ένα διαδραστικό σταθμό υδροληψίας και έναν ποταμό δράσης. Μεταξύ των χαρακτηριστικών είναι μια διαδρομή με χωνί και μια έλξη surfing του FlowRider.

Κριτικές αναρτήσεων

Το καλύτερο του Kings Island

Δείτε ποια αξιοθέατα αξίζουν την προσοχή σας στην καταγραφή των καλύτερων βόλτων στο νησί Kings .

Πρόσφατα άνοιξε στο πάρκο

Για το 2015:
Επέκταση του πλανήτη Snoopy - Άνοιξαν δύο νέες περιστρεφόμενες βόλτες, οι γλιστερές Woodstock και τα Buggies Space Snoopy.

Jack Daniels Cheeseburger Tops Kings Island Eats - Δείτε τα υπέροχα νέα είδη διατροφής που διατίθενται για τη σεζόν του 2015.

Για το 2014:
Banshee
Το εντυπωσιακό ανεστραμμένο coaster διαθέτει επτά αναστροφές.

Πάρκα νερούWater Parks

Εξωτερικό υδάτινο πάρκο: Η γειτονική πόλη Soak περιλαμβάνεται με την είσοδο στο νησί Kings.

Εσωτερικό πάρκο νερού: Η παρακείμενη Great Wolf Lodge στο Kings Island είναι ανοιχτή για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του θέρετρου.

Απόκριες

Αποκριές Haunt

Συμβάν κατοικίδιων ζώων

Dog Days 2014 - επισκόπηση της μοναδικής εκδήλωσης για pooches και τους ιδιοκτήτες τους.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Mason, Ohio, κοντά στο Σινσινάτι
(800) 288-0808 ή (513) 754-5700

Πολιτική εισδοχής

Το Kings Island προσφέρει pay-one-day all-day passes τόσο στην πύλη όσο και στο διαδίκτυο (συχνά σε μειωμένη τιμή). Τα εισιτήρια έκπτωσης είναι διαθέσιμα για παιδιά και ηλικιωμένους. Το ποτάμι ποτίσματος City City περιλαμβάνεται στην είσοδο. Το εσωτερικό πάρκο νερού του Great Wolf Lodge είναι ανοιχτό μόνο στους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Κατευθύνσεις

Ι-71 έως ΟΗ-741, Έξοδος 25.

Το Kings Island του Paramount βρίσκεται βορειοανατολικά του Σινσινάτι.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Για να παραμείνετε στην ιδιοκτησία:
Αναζήτηση για Great Wolf Lodge στο Kings Island τιμές στο TripAdvisor.

Αναζητήστε έκπτωση σε άλλα ξενοδοχεία κοντά στο Kings Island στο TripAdvisor.

Επίσημη ιστοσελίδα

Το νησί των βασιλιάδων