Να φτάσετε: Μεταφορές ζώων της Disney

Το Animal Kingdom είναι ένα must-do μέρος οποιασδήποτε διακοπής της Disney World. Με συναρπαστικές διαδρομές όπως το Expedition Everest, καινοτόμους χαρακτήρες, κορυφαίες εκθέσεις και μια φανταστική συλλογή ζωικών εκθεμάτων, αυτό το θεματικό πάρκο της Disney έχει κάτι για όλους. Τώρα που το πάρκο είναι ανοιχτό βράδυ, είναι καλύτερο από ποτέ!

Το Animal Kingdom έχει τους ίδιους βασικούς κανόνες στάθμευσης και μεταφοράς και επιλογές όπως τα άλλα θεματικά πάρκα, αλλά υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε το ταξίδι σας.

Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο ζωικό βασίλειο με λεωφορείο ή με αυτοκίνητο, αλλά αυτό το πάρκο δεν διαθέτει μονοεστιακή ή βάρκα. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένας τόσο δημοφιλής προορισμός, είναι σημαντικό να φτάσετε νωρίτερα αν θέλετε να ζήσετε τα πάντα. Δεν έχει σημασία πόσο νωρίς αφήνετε το θέρετρο σας, αν δεν αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επιλογές σας μεταφοράς, μπορεί να βρεθείτε κλειδωμένοι από μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει το Animal Kingdom.

Επίσης, αν σας αρέσει να εντοπίζετε τα ζώα, μείνετε στο Animal Kingdom Lodge, δίπλα στο θεματικό πάρκο, και τα δείτε από το δωμάτιό σας!

Να φτάσετε στο ζωικό βασίλειο με λεωφορείο

Μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο στο Animal Kingdom από το θέρετρο του σπιτιού σας ή από οποιοδήποτε θεματικό πάρκο της Disney. Ανάλογα με το πού μένετε ή το σημείο αναχώρησής σας, η διαδρομή με το λεωφορείο σας μπορεί να διαρκέσει από πέντε έως 30 λεπτά.

Το λεωφορείο είναι ιδανικό αν μένετε κοντά στο θεματικό πάρκο Animal Kingdom ή εάν δεν θέλετε να το οδηγήσετε μόνοι σας, αλλά το καλύτερο μέρος για να μείνετε είναι το Animal Kingdom Lodge, καθώς οι επισκέπτες θα φτάσουν στο θεματικό πάρκο λεπτά.

Αν ταξιδεύετε με ένα μικρό βρέφος, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η υπηρεσία λεωφορείων απαιτεί να διπλώσετε το καροτσάκι σας και να μεταφέρετε τα παιδιά σας για να οδηγήσετε το λεωφορείο προς και από την είσοδο της Disney Animal Kingdom.

Να φτάσετε στο ζωικό βασίλειο με αυτοκίνητο

Η οδήγηση στο Animal Kingdom είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας σε αυτό το μοναδικό Disney World Resort, και αν φτάσετε το πρωί, οι υπάλληλοι στάθμευσης θα σας κατευθύνουν σε ένα σημείο στάθμευσης.

Υπάρχει ένα τραμ που παρέχει υπηρεσία μεταφοράς από το πίσω μέρος της παρτίδας μέχρι την είσοδο του πάρκου, αλλά αν βρίσκεστε σε ένα από τα πλησιέστερα δύο μέρη στάθμευσης, θα είναι πιο γρήγορο να περπατήσετε στην είσοδο του πάρκου από το να περιμένετε το τραμ. Αν παρκάρετε σε κάποια από τις παρτίδες στη δεξιά πλευρά, χρησιμοποιήστε τον διάδρομο στα δεξιά της στάθμευσης και φτάστε στην πύλη γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να περιμένετε το τραμ.

Οι επισκέπτες που φτάνουν με αυτοκίνητο το απόγευμα μπορούν συνήθως να σταθμεύσουν όπου υπάρχει χώρος. Οι υπάλληλοι παρκαρίσματος κατευθύνουν μόνο την κυκλοφορία το πρωί, οπότε σταθμεύστε όσο πιο κοντά μπορείτε να κάνετε στην είσοδο και παραλείψτε τη διαδρομή με το τραμ.

Δεδομένου ότι η εγκατάσταση στάθμευσης είναι τόσο τεράστια στο Animal Kingdom, ίσως θελήσετε να πάρετε μια φωτογραφία κινητού τηλεφώνου του καθορισμένου χώρου στάθμευσης και του αριθμού σειράς για να σας βοηθήσει να βρείτε το όχημά σας όταν είστε έτοιμοι να φύγετε.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα από το 2000.