Πώς να Homeschool τα παιδιά σας όταν RVing πλήρους απασχόλησης

Εξέταση που πρέπει να λαμβάνετε όταν RVing και homeschooling τα παιδιά σας

Υπάρχουν αρκετές μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής που πρέπει να γίνουν εάν επιλέξετε να πάρετε το πλήρες ωράριο RVing , ειδικά αν φέρνετε τα παιδιά μαζί στις περιπέτειές σας. Όχι μόνο πρέπει να ανησυχείτε για τη στέγαση και τη διατροφή όλων σε ένα περιορισμένο διάστημα αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών σας. Η βασική εκπαίδευση απαιτείται από το νόμο για τα παιδιά μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, οπουδήποτε από 16 έως 18, ανάλογα με την κατάστασή σας.

Οι πλήρεις χρονομετρητές με τα παιδιά θα πρέπει να δημιουργήσουν κάποιο είδος συστήματος οικιακής εκπαίδευσης, το RV school travel home αν θέλετε. Ας δούμε την κατ 'οίκον εκπαίδευση ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, όπως μερικά από τα οφέλη, τα μειονεκτήματα και τους πόρους για την οικογένεια.

Ξεκινώντας το δικό σας Πρόγραμμα Σπουδών Κατοικίας RV

Τα καλά νέα για τους γονείς και τα παιδιά είναι ότι η κατ 'οίκον εκπαίδευση σε ένα RV δεν πρέπει να είναι δραματικά διαφορετική από κάθε άλλο είδος σχολικής εκπαίδευσης. Προφανώς, έχετε λιγότερο χώρο για να εργαστείτε με, σε ένα σπίτι από τούβλα και κονίαμα μπορεί να έχετε ένα ολόκληρο δωμάτιο που ξεχωρίζει ως την τάξη, αλλά αυτό δεν θα είναι εφικτό ακόμη και σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο . Το RVing προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για μια οδική εκπαίδευση που τα παιδιά σας δεν θα βρουν ποτέ σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον της τάξης, ανεξάρτητα από το πού στις ΗΠΑ ονομάζετε σπίτι.

Μια από τις πρώτες σας προκλήσεις θα είναι να αφιερώσετε ένα χώρο ή να μπορέσετε να μετατρέψετε μια περιοχή σε μια προσωρινή τάξη, έχοντας μια συγκεκριμένη διάταξη ή σχεδίαση αφιερωμένη στη μάθηση θα αυξήσει τη συνολική αποτελεσματικότητα μιας εκπαίδευσης στην οδική κυκλοφορία.

Όταν πρόκειται για έναν RV, ίσως να μην έχετε οπωσδήποτε τον ειδικό χώρο που θέλετε να κάνετε αυτό. Αυτό είναι όπου σκέψης έξω από το κουτί και χρησιμοποιώντας φορητούς υπολογιστές και ταμπλέτες μπορεί να είναι χρήσιμη.

Ποια είναι τα οφέλη της RV Homeschooling;

Η κατ 'οίκον εκπαίδευση στο δρόμο παρέχει το δικό του μοναδικό σύνολο παροχών. Μια ζωή στο δρόμο δημιουργεί ένα δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης όπου μπορείτε να ικανοποιήσετε την εμπειρία μάθησης ενός παιδιού.

Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα μάθημα σχετικά με τη γεωλογική δραστηριότητα ενώ βρίσκεστε στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone ή να περάσετε από την ιστορία του εμφυλίου πολέμου ενώ βρίσκεστε στο χώρο μάχης Gettysburg. Αυτός ο τύπος δυναμικής και πρακτικής μάθησης έχει αποδειχθεί ωφέλιμος για τον αναπτυσσόμενο νου ενός παιδιού. Το μεταβαλλόμενο τοπίο και η μη γραμμική μάθηση θα μπορούσαν να κρατήσουν το παιδί σας πιο εστιασμένο στο έργο.

Τα άλλα πλεονεκτήματα της RV homeschooling είναι μερικά από τα ίδια οφέλη που έρχονται με το παραδοσιακό σχολείο στο σπίτι. Οφέλη όπως οι εκπαιδευτικές, σωματικές και συναισθηματικές ελευθερίες, η δυνατότητα να λειτουργείτε με το χρονοδιάγραμμά σας και η δυνατότητα να κάνετε αλλαγές θα πρέπει να αλλάξουν κάτι. Πολλοί γονείς και παιδιά, που οι homeschool αναφέρουν επίσης στενότερους δεσμούς και ισχυρότερες σχέσεις σε σχέση με τους μαθητές και τους γονείς σε παραδοσιακά σχολικά περιβάλλοντα. Οι σπουδαστές που έχουν homeschooled επίσης συχνά ξεπερνούν τους παραδοσιακούς μαθητές όταν πρόκειται για τυποποιημένες δοκιμές όπως το ACT ή το SAT.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της RV Homeschooling;

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της RV homeschooling, εκτός από το μικρότερο μέγεθος, φυσικά, μπορεί να έχει να κάνει με ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα. Μια ζωή στο δρόμο είναι μια συνεχής αλλαγή, ενώ αυτή η αλλαγή φαίνεται να είναι επωφελής είναι πάντα ωραίο να προσθέτουμε λίγο σταθερότητα κάθε τόσο.

Τα άλλα μειονεκτήματα της RV homeschooling είναι τα ίδια μειονεκτήματα της οικιακής εκπαίδευσης γενικά. Η προετοιμασία με τα μαθήματα, οι γονείς και οι δάσκαλοι και η προσπάθειά τους να γίνουν ειδικοί σε όλα τα θέματα μπορούν να γίνουν αρκετά αγχωμένοι στον γονέα. Φυσικά, ένα σημαντικό μέρος του σχολείου για τα παιδιά μαθαίνει να αλληλεπιδρά με άλλα παιδιά, κάτι που δεν θα πάρει με την οικιακή εκπαίδευση, ειδικά στο δρόμο. Κατά την επιλογή προορισμών και θέσεων διαμονής, είναι σημαντικό να βρείτε αυτά που επιτρέπουν στα παιδιά σας να αλληλεπιδρούν με άλλα παιδιά στο δρόμο.

Αποφασίζοντας να χτυπήσει το δρόμο με πλήρη απασχόληση και η απόφαση για την κατ 'οίκον εκπαίδευση τα παιδιά σας είναι και οι δύο μείζονες αλλαγές στον τρόπο ζωής που απαιτούν αρκετή έρευνα και προσεκτική σκέψη πριν την εκτέλεση. Βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με πολλούς άλλους οδηγούς οδικής εκπαίδευσης για να πάρετε μια ιδέα για το ποια ζωή στο δρόμο και τη διδασκαλία των παιδιών σας στο δρόμο είναι σαν.