Δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες της περιοχής Μέμφις

Ο οδηγός σας για το καλοκαίρι Κολύμβηση

Όταν ο καιρός γίνεται ζεστός (όπως πάντα συμβαίνει στο Μέμφις!) Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα για να σας δροσιστεί. Ακόμα κι αν δεν έχετε την πολυτέλεια να έχετε την δική σας πισίνα στην πίσω αυλή, υπάρχουν πολλά μέρη για να κολυμπήσετε στο Μέμφις και στο Mid-South.

Πολλές από τις πισίνες της πόλης είναι ελεύθερες και ανοικτές για το κοινό όλο το καλοκαίρι με τις συνήθεις ώρες λειτουργίας από Τρίτη έως Σάββατο από τις 1:00 έως τις 6:00 μ.μ. που αρχίζουν κάθε χρόνο στα τέλη Μαΐου. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης και αρκετές εγκαταστάσεις με μέλη μόνο όπως το YMCA που προσφέρουν μεγάλες, ημι-ιδιωτικές πισίνες, πολλές φορές όλο το χρόνο.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο πηγαίνετε, από τις ελεύθερες δημόσιες πισίνες μέχρι τις εγκαταστάσεις μόνο για την ένταξη, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ιδανικό μέρος για εσάς και την οικογένειά σας να χαλαρώσετε αυτό το καλοκαίρι!

Δωρεάν κοινοπραξία στο Memphis Community Center

Αυτές οι κοινόχρηστες πισίνες είναι ανοικτές για το κοινό και είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να εγγραφείτε για μια κάρτα City Access πριν χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις - παρακαλούμε να σημειώσετε ότι εάν παλαιότερα είχατε Πιστοποιητικό Πισίνας, πρέπει να ανταλλάσσεται για μια πόλη Κάρτα Πρόσβασης για την παροχή πρόσβασης σε υδάτινα πάρκα.

Συνήθως, αυτές οι πισίνες είναι ανοιχτές από τα τέλη Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου και έχουν ώρες λειτουργίας κάθε Τρίτη μέχρι τα Σάββατα από τις 1:00 έως τις 6:00 μ.μ. Ωστόσο, προτού κατευθυνθείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες, φροντίστε να καλέσετε και να επαληθεύσουν τις ώρες τους.

Οι ακόλουθες πισίνες είναι όλες σε εξωτερικούς χώρους και είναι δωρεάν στο κοινό, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα του City of Memphis Parks και των γειτονικών γειτονιών για ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας και ώρες για τα δημόσια πάρκα:

Για μια εσωτερική εμπειρία κολύμβησης, η οποία συχνά διαθέτει μαθήματα και εκτεταμένες ώρες πισίνας, είναι βέβαιο να ελέγξετε αυτές τις εσωτερικές πισίνες, αλλά να έχετε κατά νου ότι πολλές από αυτές τις εγκαταστάσεις απαιτούν πρόσθετη επαλήθευση και παραίτηση για να τις χρησιμοποιήσετε:

Υπάρχουν επίσης αρκετοί χώροι παιχνιδιού μικρού βάθους ή χωρίς βάθος που διατίθενται στα δημόσια πάρκα της περιοχής Memphis, τα οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μικρά παιδιά και για όσους δεν μπορούν να κολυμπήσουν ακόμη για να παραμείνουν δροσεροί το καλοκαίρι. Ελέγξτε τον οδηγό μας για αυτά τα splash parks και τις βυθίζοντας πισίνες εδώ .

Μόνο για μέλη Μέμφις Περιοχές Πισίνες και Κέντρα Υδάτων

Οι περιοχές συγκέντρωσης της περιοχής Memphis σε αυτή τη σελίδα στεγάζονται σε εγκαταστάσεις που απαιτούν ένταξη. Επικοινωνήστε με τη διευκόλυνση για τις τρέχουσες απαιτήσεις και ποσοστά συμμετοχής.

Αυτά τα κέντρα κοινότητας προσφέρουν πισίνες, κέντρα γυμναστικής και τάξεις και επεκτείνουν την ιδιότητα του μέλους τόσο σε κατοίκους όσο και σε μη κατοίκους, αν και η αμοιβή μη κατοίκου είναι γενικά υψηλότερη:

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι YMCAs γύρω από την περιοχή Memphis, οι οποίες φυσικά απαιτούν ετήσια συνδρομή μέλους και εγγραφή για χρήση. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές περισσότερες τοποθεσίες YMCA στο Μέμφις και στο Mid-South, τα παρακάτω κέντρα προσφέρουν πισίνες, είτε σε εσωτερικούς είτε εξωτερικούς χώρους.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτεμβρίου 2017