Καλύτερα πράγματα να κάνουμε στο Μέμφις τον Μάρτιο

Memphis το Μάρτιο είναι γεμάτη ενθουσιασμό. Ενώ οι θερμοκρασίες είναι μερικές φορές ακόμα κρύες και απειλείται με κάποιο χιονόνερο ή χιόνι, η πόλη γενικά βγαίνει από την χειμερινή ύφεση τον Μάρτιο.

Τα έπιπλα βεράντας σε σπίτια, εστιατόρια και μπαρ καθαρίζονται, καθιστώντας το δρόμο για υπαίθρια τραπεζαρία και ποτά. Και σε αυτή την πόλη με μπάσκετ, ο καθένας συμπληρώνει τις αγκύλες του March Madness ενώ παρακολουθεί τους Grizzlies και το μέρος που διατηρούν στις καταστάσεις πλέι-οφ του NBA.

Τα σχολεία βρίσκονται σε άνοιξη, έτσι τα πάρκα και ο ζωολογικός κήπος του Μέμφις γεμίζουν με γέλια από εκείνα τα παιδιά που δεν είναι σε θέση να κατευθυνθούν νότια προς την παραλία.

Τα δένδρα είναι σε άνθιση, πράγμα που σημαίνει ότι το North Parkway βρίσκεται στη διαδικασία της στροφής από ένα θλιβερό δρόμο σε ένα γεμάτο με λευκά άνθη.

Μας αρέσει το Μέμφις το Μάρτιο, επειδή σηματοδοτεί την άνοιξη στην πόλη είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε. Αυτή η λίστα με τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μέμφις το Μάρτιο θα πρέπει να έχετε σε μια διάθεση άνοιξη, επίσης.

Μπάσκετ

Ακόμα και κάτω τα χρόνια για το πανεπιστήμιο της Memphis Tigers, η πόλη αγαπά το κολέγιο μπάσκετ κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Όταν οι Τίγρεις παίζουν καλά και είναι έτοιμες για μια τρέλα του Μάρτυρα του Μάρτιου, η πόλη εμφανίζεται μπλε και γκρίζα για να γεμίσει κάθε αθλητικό μπαρ στην πόλη. Και όταν δεν είναι τόσο σπουδαίοι, καλά, εξακολουθούμε να φορούμε τις Τίγρεις μας μπλε και γκρι όπως πλήττουμε γύρω από τις τηλεοράσεις της πόλης για να απολαύσουμε δράση NCAA Tournament. Και βέβαια ο Memphis Grizzlies μας είναι σε δράση όλο το μήνα, δίνοντάς μας έναν επιπλέον λόγο για να κρατήσουμε τα πάθη μας από σκληρό ξύλο ισχυρό.

Αίθριο εποχής

Είναι δύσκολο για όσους ζουν στις περιοχές των ΗΠΑ που χιονίζονται ολόκληρο το χειμώνα να δώσουν στους Μεμίνους πολύ συμπόνια, αλλά με τον δικό μας περίεργο τρόπο, οι χειμώνες δεν είναι τόσο διασκεδαστικοί εδώ. Όχι, δεν θα πάρουμε πολύ χιόνι για να ξεφύγουμε την άνοιξη. Αλλά όσο βάναυση είναι τα καλοκαίρια μας, αγαπάμε την άνοιξη.

Και το ανοιξιάτικο ταξίδι του Μέμφις πρόκειται να καθίσει σε ένα αίθριο σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα το Σαββατοκύριακο. Είτε πρόκειται για το αίθριο στο Wiseacre, ένα από τα σπουδαία σημεία στο Midtown ή κατά μήκος του South Main Street Trolley Line Downtown, η έναρξη της εποχής patio είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Μέμφις τον Μάρτιο.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια δικαιολογία για όλους σε όλο τον κόσμο για πάρτι, οπότε δεν υπάρχει κάτι μοναδικό στο Μέμφις γι 'αυτό. Αλλά έχουμε την Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στην οδό Beale και την ανύψωση των αιγών στο Silky O'Sullivan's. Και οποιαδήποτε στιγμή η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μπορεί να αναμειχθεί με ένα διασκεδαστικό μπαρ hop Downtown, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Μέμφις τον Μάρτιο.

Λουλούδια στην άνθιση

Κάντε μια βόλτα στο Βοτανικό Κήπο του Μέμφις ή δείτε τα λουλούδια να αρχίσουν να ανθίζουν στη Γκαλερί Dixon και τον Κήπο. Απρίλιος είναι πραγματικά όταν τα λουλούδια και τα δέντρα χτυπούν το πλήρες χρώμα, αλλά ο Μάρτιος είναι όταν οι δένδρους άνθιση και North Parkway μετατρέπεται σε ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην πόλη την άνοιξη, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε στο Μέμφις Μάρτιος.

Parks Galore

Καθώς οι θερμοκρασίες ζεσταίνονται ακόμη και λίγο, ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε σε ένα από τα πολλά πάρκα της πόλης. Το Greensward στο Overton Park θα φιλοξενήσει ξαπλώστρες και χαρταετούς.

Οι Shelby Farms θα είναι γεμάτες με ποδηλάτες και δρομείς. Και το πάρκο Shelby Farms Park Greenline θα είναι το μέρος για όποιον κατέχει ένα ποδήλατο στο Μέμφις, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε στο Μέμφις τον Μάρτιο.