Οδηγός ψηφοφορίας και εγγραφής για το Queens, Νέα Υόρκη

Πώς, πότε και πού να εγγραφείτε και να ψηφίσετε αυτήν την εκλογική ημέρα

Για να ψηφίσετε την ημέρα των εκλογών στο Queens (ή οπουδήποτε αλλού στη Νέα Υόρκη), πρέπει πρώτα να εγγραφείτε.

Όταν εγγραφείτε, σας καλεί να επιλέξετε μια ένωση πολιτικού κόμματος. Η επιλογή ενός πολιτικού κόμματος δεν απαιτείται για να ψηφίσει την ημέρα των εκλογών. Ωστόσο, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με ένα πολιτικό κόμμα για να συμμετάσχετε στις κύριες εκλογές. Οι υποψήφιοι που εγκρίθηκαν κατά τις πρώτες εκλογές εμφανίζονται στην ψηφοφορία για τις γενικές εκλογές.

Με το Δημοκρατικό Κόμμα τόσο ισχυρό στο Queens, η πραγματικότητα είναι ότι οι πρωταρχικές εκλογές αποφασίζουν πραγματικά αν εκλεγούν πολλοί τοπικοί πολιτικοί. Μετά την πρωτοβάθμια, οι γενικές εκλογές τείνουν να είναι ένα cakewalk.

Τι υπάρχει στην Ημέρα Εκλογών για το 2013;

Πότε πρέπει να ψηφίσετε

Η αλλαγή εγγραφής του ψηφοφόρου σας πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή να παραδοθεί τουλάχιστον 25 ημέρες πριν από τις εκλογές ή στις 11 Οκτωβρίου. Για να εγγραφείτε εγκαίρως για τις κύριες εκλογές, παραδώστε το έντυπο σας ή στείλτε την ταχυδρομική αποστολή μέχρι τις 16 Αυγούστου. (Επισήμως, πρέπει να ενημερώσετε το Εκλογικό Συμβούλιο εντός 25 ημερών από την αλλαγή των διευθύνσεων, προκειμένου να διατηρήσετε την εγγραφή σας ρεύμα.)

Ποιος μπορεί να ψηφίσει στη Νέα Υόρκη;


Για να εγγραφείτε στη NYC (εκ των οποίων Queens είναι ένας δήμος), πρέπει:

Πώς να εγγραφείτε

Εγγραφή στο Πρόσωπο:

Εγγραφή μέσω ταχυδρομείου :

Πού να ψηφίσετε

Οι τόποι ψηφοφορίας βρίσκονται σε όλη την πόλη, συνήθως σε σχολεία ή άλλα δημόσια ιδρύματα. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο σε εκλεγμένο τόπο ψηφοφορίας.

Η φόρμα εγγραφής του ψηφοφόρου σας θα σας ειδοποιήσει. Εάν δεν είστε σίγουροι, τηλεφωνήστε στο NYC Voter Phone Bank στο 1-866-VOTE-NYC ή στείλτε την πλήρη διεύθυνση κατοικίας σας στο Διοικητικό Συμβούλιο της εκλογικής σας περιφέρειας στο vote@boe.nyc.ny.us.

Απουσία ψηφοφορίας

Εάν δεν είστε διαθέσιμος για να ψηφίσετε αυτοπροσώπως την ημέρα των εκλογών (με νόμιμο λόγο), πρέπει να υποβάλετε αίτηση για απροσδόκητη ψηφοφορία:

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Εάν μετακομίσετε, πρέπει να ενημερώσετε το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι τις 11 Οκτωβρίου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σας μπορεί να αλλάξει.

Πολιτικά κόμματα στη Νέα Υόρκη

Ψηφοφορίες για τις εκλογές του 2013

Μια ηλεκτρονική μηχανή ψηφοφορίας έχει χρησιμοποιηθεί από τις εκλογές του 2010 για όλες τις θέσεις ψηφοφορίας στη Νέα Υόρκη.

Θα συμπληρώσετε μια ψηφοφορία χαρτιού, σημειώνοντας τους υποψηφίους με ένα στυλό, και στη συνέχεια εισαγάγετε τη ψηφοφορία σε μια μηχανή για σάρωση και χαρτογράφηση.