Χρονολόγηση στο Χάντσβιλ

Πού είναι όλα τα Singles στο Huntsville;

Αν και είμαι παλιά και παντρεμένος, έχω πολλά emails με ρωτάει πού είναι όλα τα singles στο Huntsville. Έκανα κάποια έρευνα και αποφάσισα να ρωτήσω μερικούς απλούς φίλους μου για συμβουλές και ζήτησαν μερικούς απλούς φίλους ... και έτσι, εδώ βρήκα αυτό που έμαθα. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν επικροτώ κανέναν ή τίποτα. Χρησιμοποιήστε τη διακριτική ευχέρεια σας όταν συναντάτε άτομα. Διασκεδάστε ... αλλά να είστε ασφαλείς!

Αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με τη χρονολόγηση στο Huntsville που δεν το κάνω, παρακαλώ αφήστε μου μια γραμμή στο Jean Brandau και πείτε μου για αυτό.

Θα ενημερώνω αυτό το άρθρο περιοδικά.

Σκέψεις σχετικά με τη χρονολόγηση στο Huntsville Από τις Κυρίες:

Δείτε την επόμενη σελίδα για τις σκέψεις ενός άνδρα σχετικά με τη χρονολόγηση
Internet χρονολόγηση στη σελίδα 2
Βλέπε Σελίδα 3 για τα μέρη στο Huntsville για να συναντήσετε Singles
Περισσότερα άρθρα

Σκέψεις σχετικά με τη χρονολόγηση στο Huntsville Από την άποψη ενός ανθρώπου:

Χρονολόγηση στο Διαδίκτυο

Έκανα μια ιστορία πριν από μερικά χρόνια σχετικά με μια κυρία Huntsville που χρησιμοποίησε τα προσωπικά της AOL για να βρει κάποιες ημερομηνίες. Μοιράζεται κάποιες καλές συμβουλές σχετικά με τις παγίδες που ψάχνουν όταν συναντούν έναν ξένο. Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε να συναντήσετε ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο! Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους στο Χάντσβιλ που συναντήθηκαν με τον μελλοντικό τους σύζυγο στο Διαδίκτυο και ζουν ευτυχισμένοι μετά από .... αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Εδώ είναι μερικά μόνο σημεία που μπορείτε να δοκιμάσετε online:

Εντάξει, Έρως
Σχόλιο από ένα χρήστη: Για το νεότερο πλήθος, το site στο OK, το Cupid φαίνεται να συνδυάζει ένα τεράστιο κομμάτι sardonic χιούμορ με την αντιστοίχιση τους, το οποίο γίνεται μέσω μιας βάσης αναζήτησης που ταιριάζει με τη νέα προσέγγιση της οικοδόμησης βασισμένη σε ερωτήσεις που υποβάλλονται από τους χρήστες. Αυτά κυμαίνονται από το κοινότατο (αθλητικό και παρόμοιο), μέχρι το geeky (όπως οι υπολογιστές, ο Monty Python), το φιλοσοφικό και το πολιτικό (είναι καλό να κλέβουν οι άνθρωποι να τρέφονται εάν πέσουν από την πείνα;).

Μου αρέσει η παρουσίασή τους, το σύστημα ταξινόμησης και η γενική αίσθηση του τόπου, αλλά οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μεγάλη σχέση είναι δυστυχώς πολύ μακριά. Ένα μπόνους, όμως: είναι δωρεάν.

Η χρονολόγηση του Internet συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα
Δείτε την επόμενη σελίδα για τα μέρη στο Huntsville για να συναντήσετε Singles
Περισσότερα άρθρα

Κοινωνικό Δίκτυο Tickle
Σχόλιο από έναν χρήστη: Οι φίλοι μου και εγώ βρήκαμε μεγάλη επιτυχία με το Tickle , έναν ιστότοπο πληρωμών για όλα εκτός από τα πιο απλά πράγματα (περιήγηση, αλλά όχι συμβατότητα δοκιμής "True Match", ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή άλλες μεθόδους επαφής). Πιθανότατα πήρε περισσότερο από ένα παλαιότερο πλήθος, που τέμνει τα 30s, 40s, και ακόμη μεγαλύτερα σε ορισμένες περιπτώσεις. Όπως και οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι που χρονολογούνται, διαθέτει προφίλ που βασίζονται σε εικόνα και καθορίζονται από το χρήστη και μια σειρά από δοκιμές που προσπαθούν να σας ταιριάξουν με άλλους ανθρώπους που θα ταιριάζουν με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι είχαν ψυχιάτρους σχεδιάζοντας τα βασικά τους κριτήρια αντιστοίχισης - True Match - και φιλοξενούν μια μεγάλη σειρά βοηθητικών εξετάσεων που υποτίθεται ότι παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς σε πιθανούς συντρόφους. Ωστόσο, για να κάνετε πλήρη χρήση του ιστότοπου, πρέπει να καταβάλετε το τέλος.

LiveJournal (weblog ή blog) Συνήθως για κολέγιο και εφήβους.
Σχόλιο από τον χρήστη: Εδώ στο Huntsville, γνωρίζω ότι υπάρχει σημαντική παρουσία του LiveJournal σε τουλάχιστον μερικά ενδιαφέροντα. Μερικοί από αυτούς, όπως
http://www.livejournal.com/community/huntsville/ και http://www.livejournal.com/community/i_love_al/ είναι για την ανακοίνωση τοπικών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και άλλων δραστηριοτήτων που μπορεί να ενδιαφέρουν την νεολαία παγιδευμένη σε αυτή την πόλη (όπου σχεδόν σίγουρα θα είναι μεμονωμένοι άνθρωποι). Σε μια άλλη, σχετική φλέβα, διερευνάται η υπόγεια μουσική σκηνή της Αλαμπάμα
http://www.livejournal.com/community/alunderground/. Μπορεί να εκπλαγείτε να ξέρετε ότι έχουμε μια υπόγεια σκηνή.

Τοποθεσίες στο Huntsville για να συναντήσετε Singles:

Το Bar & Grill του Humphrey
109 Washington Street, 704-5555
Σχόλια: Ζωντανή μουσική κάθε βράδυ της εβδομάδας στις 9:15 μ.μ., ποτέ χωρίς κάλυψη.
Επισκόπηση εστιατορίου

Το εργοστάσιο επίπλων
619 Meridian Street, 539-8001
Σχόλια: Ζωντανή διασκέδαση Τετάρτη-Σάββατο ... Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 6:30 και 8:00 το Σάββατο. Η Τετάρτη θεωρείται "ξεχωριστή νύχτα", χωρίς κάλυψη.


Τα σχόλια ενός αναγνώστη: Αν και είμαι παντρεμένος και δεν κοιτάζω, οι χρόνοι που είχαμε στο FF μας έχουν υπενθυμίσει τις παλιές μέρες στο Crockmeirer, όπου οι ατομικές γυναίκες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και υπάρχουν τόνοι ανθρώπων που συναντιούνται ο ένας στον άλλο την ηλικία των νεογέννητων και την νεότερη ηλικία. Προσθέστε σε μερικές μεγάλες μπάντες και μια όμορφη εξωτερική αυλή, και δεν μπορείτε να το χτυπήσετε!
Επισκόπηση εστιατορίου

Το εργοστάσιο τζαζ
109 Πλατεία της Βόρειας πλευράς, 539-1919
Σχόλια: Μουσική Κάθε βράδυ (κλασική τζαζ τα σαββατοκύριακα) στο δωμάτιο Martini. δύο μπάντες το Σαββατοκύριακο - Παρασκευή / Σάββατο. Κύρια τραπεζαρία & αίθουσα Martini. Τετάρτη είναι η νύχτα Blues με φούρνο μικροκυμάτων Dave αρχίζει στις 6:30 μ.μ. με δωρεάν ορεκτικά. Ψηφίστηκε το "πιο ρομαντικό μέρος" για να πάει και "καλύτερη θέση για μια πρώτη ημερομηνία" στο Huntsville πολλές φορές.
Επισκόπηση εστιατορίου

KaffeeKlatsch Bar
103 Jefferson Ν .; 536-7993
Σχόλια: Ώρες Κυρ-Παρασκευή 4 μ.μ. - 2 π.μ. Sat & Sun. 5 μ.μ. έως 2 π.μ. Παρασκευή & Σάββατο κάποιο είδος μουσικής (μεταξύ 10-2) και το βράδυ της Κυριακής ανοιχτό μπικίνι μαρμελάδα. (10:00 μ.μ.) Δευτέρα - ανοίξτε ακουστική μαρμελάδα μικροφώνου στις 9:00 μ.μ., οι Κυριακές και οι Δευτέρες είναι δωρεάν. πολλές φορές την Παρασκευή και το Σάββατο - κυρίως δωρεάν. μερικές φορές μια χρέωση κάλυψης $ 3-5 για ειδικές εμφανίσεις. Έχουν εξαιρετικές σπιτικές πίτσες. ειδικά ποτά καφέ από την KaffeeKlatsch.

Πολύ εκλεκτικό πλήθος.
Αναθεώρηση καφέ

801 Franklin
801 St. Franklin, 519-8019
Σχόλια: Δευτέρα βραδιές "5:01 μ.μ. στο 801" εβδομαδιαία γευσιγνωσία οίνου, 12 δολάρια που περιλαμβάνει κρασί & ορεκτικά, εκθέματα γκαλερί τέχνης είναι δωρεάν και αλλάζουν κάθε 2-3 μήνες. Υπάρχει μια υποδοχή καλλιτέχνη που είναι ένα καλό μέρος για να συναντήσετε τους ανθρώπους και η είσοδος είναι μια δωρεά σε ένα συγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Έχουν επίσης ένα δείπνο κρασιού μία φορά το μήνα: ένα ειδικά διαμορφωμένο γεύμα 4 πιάτων με πωλητή κρασιού, ομιλητή για το κρασί και το φαγητό και μια ευκαιρία να συναντήσετε τους οινοπαραγωγούς. Έχουν λάβει το τέταρτο "Βραβείο Αριστείας" από το Wine Spectator, ένα εθνικό περιοδικό κρασιού.
Επισκόπηση εστιατορίου

Alabama Roadhouse
2322 Memorial Parkway δΕ, 536-2121
Σχόλια: Ζωντανή διασκέδαση Τρίτη - Κλειστές νύχτες Κυριακής και Δευτέρας. Η Πέμπτη είναι μοναδική νύχτα. Τρίτη είναι η βραδιά κολλεγίων. Τετάρτη είναι η βραδιά ποδηλάτων. Πέμπτη κάλυψη χρέωση $ 3 κάλυψη, οι γυναίκες δωρεάν? Παρασκευή-Σάββατο μπάντα όνομα $ 5 κάλυψη? 5-7 μ.μ. Τρίτη-Πέμπτη ποτό προσφορές & δωρεάν ορεκτικά? Το κόστος ξεκινάει μετά τις 9 μ.μ.

η μουσική ξεκινάει την Τρίτη - Τρίτη στις 8 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ.

Νότια περιπέτειες
2150 Ferry Leeman Dr. 880-6599.
Σχόλια: Ζωντανή μουσική στις περισσότερες Παρασκευές και Σάββατο βράδυ. Τα συγκροτήματα έχουν μια χρέωση κάλυψης - 3,00 έως 7,00 δολάρια. Πολλοί έφηβοι, ώρες 8 μ.μ. μεσάνυχτα, δεν υπάρχει δωρεάν φαγητό, χορεύει αν το επιτρέπει. Κυρίως εφηβικά singles έρχονται στις λειτουργίες μπάντας.

Τα μέρη που θα συναντήσουν τους ανθρώπους συνεχίζονται στην επόμενη σελίδα
Περισσότερα άρθρα

Flying Μαϊμού Τεχνών
1230 Putman Drive (νέα διεύθυνση)
Huntsville, AL
Σχόλια: Το Flying Monkey Arts Center είναι ένα μη κερδοσκοπικό συλλογικό συλλογικό όργανο που ενθαρρύνει, υποστηρίζει και προωθεί γεγονότα, εργαστήρια και στούντιο που παρουσιάζουν αλλά δεν περιορίζονται σε μουσική, ταινία, θέατρο, χορό, κουκλοθέατρο, οπτική τέχνη και τέχνη με έμφαση σε πειραματικά έργα για ώριμα ακροατήρια. Έχουν μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να συμμετάσχετε για να λαμβάνετε ανακοινώσεις για το τι συμβαίνει κάθε εβδομάδα.

Είναι ακριβώς γεύμα! 44
109 Jefferson St. Suite 6; 519-3644.
Είναι Just Lunch είναι μια υπηρεσία χρονολόγησης που ειδικεύεται σε πολυάσχολους επαγγελματίες. Πάνω από το 95% των πελατών τους έχουν βαθμούς κολλεγίων και σχεδόν το 70% έχουν προχωρημένους βαθμούς. Η υπόθεση είναι απλή. ένας πελάτης συναντιέται με έναν διευθυντή για μια συνέντευξη ενός στο ένα, όπου συζητούν τις βασικές αξίες, τις παραμέτρους, τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντα. Από αυτή τη συνέντευξη ο σκηνοθέτης επιλέγει έναν αγώνα. δεν υπάρχουν ποτέ βίντεο ή υπολογιστές σε αυτή τη διαδικασία, είναι εξαιρετικά εξατομικευμένη. Τότε κάνουν όλη τη δουλειά. την οργάνωση μιας ημέρας μεσημεριανού γεύματος, ποτών μετά από δουλειά ή brunch στο σαββατοκύριακο σε ένα από τα μεγάλα εστιατόρια του Huntsville. Είναι ένας τόνος διασκέδασης και έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ εύκολο. Μόλις ο πελάτης επενδύσει τη μία ώρα για την αρχική συνέντευξη, το πάρει από εκεί. Υπάρχει χρέωση για υπηρεσίες. Έχουν δραστηριοποιηθεί από το 1991 και έχουν 65 τοποθεσίες σε εθνικό επίπεδο και δύο νέες διεθνείς τοποθεσίες στο Τορόντο και τη Σιγκαπούρη.

Το Just Lunch λέει: "Είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να συναντήσετε ανθρώπους με υψηλή εκπαίδευση σε μια διακριτική, χωρίς πίεση πίεση".

Huntersville Νέοι Επαγγελματίες (HYP)
Ο Huntsville Young Professionals δημιουργήθηκε για να προσφέρει κοινωνικές εκδηλώσεις και ευκαιρίες δικτύωσης για νέους επαγγελματίες στην περιοχή Huntsville.

Το HYP δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει μια πιο ποικιλόμορφη κοινωνική σκηνή στο Huntsville ξεκινώντας με αναμίκτες μία φορά το μήνα, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε νέους επαγγελματίες να μείνουν και να ζήσουν στο Huntsville. Για να μεταβείτε στη λίστα αλληλογραφίας "Alive After Five", στείλτε email στο events@getHyp.net .

Μην ξεχνάτε τα προφανή μέρη για να συναντήσετε ανθρώπους όπως το παγωτό κλίτος του μπακάλικου το βράδυ της Κυριακής ή το τμήμα των ανδρών στα καταστήματα. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε κάποιες άλλες σκέψεις ή ιδέες για την εύρεση των ωραίων, νέων, ελκυστικών ανθρώπων στο Χάντσβιλ - υπάρχουν πολλά εκεί έξω εκεί σε αυτούς τους λόφους!

Περισσότερα άρθρα