Δωρεάν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάτικα Γεγονότα στην πλατεία Robson στο Βανκούβερ, BC

Ειδικές εκδηλώσεις διακοπών στην πλατεία Robson στο κέντρο του Βανκούβερ

Στην καρδιά του κέντρου του Βανκούβερ, η πλατεία Robson είναι η de facto πλατεία της πόλης, μηδενική για γιορτές και ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, όταν η πλατεία Robson γίνεται το μέρος για να είναι δωρεάν, για όλες τις ηλικίες Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιά εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Από την αναζωογόνησή του κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ 2010 , όταν άνοιξε ξανά το παγοδρόμιο της Robson Square, η Robson Square έχει φιλοξενήσει πολλές από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις της χειμερινής περιόδου, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν παγοδρομίας στο μοναδικό υπαίθριο παγοδρόμιο του Βανκούβερ.

Να φτάσετε στην πλατεία Robson στο Βανκούβερ

Η Robson Square βρίσκεται στην οδό Robson Street 800, απέναντι από την Πινακοθήκη του Βανκούβερ. Υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ κοντά στην πλατεία Robson, αλλά είναι πιο εύκολη η πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία. είναι μόνο ένα τετράγωνο (εύκολη απόσταση με τα πόδια) από τον σταθμό του Καναδά Line Vancouver City Center και μια στάση για πολλά λεωφορεία που κατευθύνονται νοτιοδυτικά / νοτιοανατολικά.

Χάρτης στην πλατεία Robson Square του Βανκούβερ

Χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα γεγονότα στην πλατεία Robson στο Βανκούβερ το 2016

Για περισσότερες δωρεάν δραστηριότητες στο Βανκούβερ κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών: Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες & Χειμερινές Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες .