Οδηγός για το Grouse Mountain στο Βανκούβερ, BC

Χειμερινά σπορ & καλοκαιρινές δραστηριότητες στο βουνό Grouse

Grouse Mountain Βανκούβερ Επισκόπηση

Ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του Βανκούβερ , το Grouse Mountain είναι ένα θέρετρο όλο το χρόνο που προσφέρει το σκι και το snowboard το χειμώνα, την πεζοπορία την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς και ψυχαγωγία, υπαίθριες δραστηριότητες και απαράμιλλη θέα κάθε εποχή.

Βρίσκεται περίπου 15 λεπτά βόρεια από το κέντρο του Βανκούβερ, το Grouse Mountain είναι ένας αγαπημένος προορισμός τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους. Τα τουριστικά αξιοθέατα του έτους περιλαμβάνουν το περίφημο Grouse Mountain Skyride (το μεγαλύτερο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Βόρειας Αμερικής), το οποίο οδηγεί τους επισκέπτες σε ενα αεροπορικό ταξίδι ενός χιλιομέτρου και την ανεμογεννήτρια Eye of the Wind (η οποία έχει επίσης εκπληκτική θέα στην πόλη) όπως ψώνια και δείπνο.

Χειμώνας στο Grouse Mountain Βανκούβερ

Ο χειμώνας στο Grouse Mountain είναι γεμάτο δραστηριότητες. Το πλησιέστερο χιονοδρομικό κέντρο στο κέντρο του Βανκούβερ, το Grouse Mountain διαθέτει 26 πίστες για σκι και χιονοσανίδα και τέσσερις ανελκυστήρες. Ενώ η Grouse δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με το Whistler , είναι συγκρίσιμη με το Cypress Mountain, με διαδρομές για ενδιάμεσους, προχωρημένους και αρχάριους σκιέρ.

Άλλες χειμερινές υπαίθριες δραστηριότητες στο Grouse Mountain περιλαμβάνουν μονοπάτια για χιονοδρομικά κέντρα, φιλική προς τα παιδιά συρόμενη ζώνη, υπαίθριο φωτιζόμενο φως Walk, βόλτες με έλκηθρο και ετήσια εορταστική περίοδο χειμερινών εορτών των Χριστουγέννων, η οποία περιλαμβάνει εμφανίσεις από το Santa.

Άνοιξη, καλοκαίρι & πτώση στο Grouse Mountain Βανκούβερ

Όταν δεν είναι πολύ χιονισμένο ή παγωμένο, το Grouse Mountain είναι το σπίτι σε ένα από τα πιο διάσημα μονοπάτια πεζοπορίας στο Βανκούβερ : το Grouse Grind. Η διαδρομή των 2,9 χιλιομέτρων μέχρι το πρόσωπο του Grouse Mountain δεν είναι εύκολη - μόνο για ενδιάμεσους και εξειδικευμένους πεζοπόρους - αλλά είναι ελεύθερη να ανεβεί και μόλις $ 10 για το γύρο με το γόνδολα.

Εκτός από τις δραστηριότητες όλο το χρόνο, οι καλοκαιρινοί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Mountain Zip Line, να επισκεφθούν τις αρκούδες στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής, να παίξουν γκολφ στο δίσκο, να πάνε σε αλεξίπτωτο πλαγιάς και να πάρουν ένα συναρπαστικό Heli-Tour.

Να φτάσετε στο Grouse Mountain Βανκούβερ

Το Grouse Mountain βρίσκεται στο 6400 Nancy Greene Way στο Βόρειο Βανκούβερ. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για τους οδηγούς ή οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δημόσια συγκοινωνία.

Το καλοκαίρι, ένα εισιτήριο Γενικής Εισόδου επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το δωρεάν λεωφορείο Grouse Mountain. τα σημεία απογείωσης και αποβίβασης του λεωφορείου στο κέντρο του Βανκούβερ βρίσκονται στο Καναδάς, το Hyatt Regency και το Blue Horizon Hotel.

Χάρτης στο Grouse Mountain & Δωρεάν πληροφορίες για το καλοκαιρινό λεωφορείο

Grouse Mountain Βανκούβερ Χαρακτηριστικά

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Όποια και αν είναι η εποχή του χρόνου, το Grouse Mountain είναι τόσο γεμάτο δραστηριότητες που μπορείτε εύκολα να περάσετε όλη την ημέρα εκεί. Εάν σας αρέσει καλό φαγητό, δεν θα θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να δείξετε δείπνο ή επιδόρπιο στο The Observatory, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις πιο εκπληκτικές απόψεις κάθε εστιατορίου στο μετρό του Βανκούβερ.

Αν θέλετε να συνδυάσετε ένα ταξίδι στο Grouse Mountain με άλλα αξιοθέατα του Βανκούβερ, η φημισμένη γέφυρα Suspension Capilano βρίσκεται σχεδόν δίπλα. Ένα άλλο από τα Top 10 αξιοθέατα του Βανκούβερ , το Capilano Suspension Bridge Park φιλοξενεί τη γέφυρα Suspension Bridge, καθώς και άλλα υπαίθρια αξιοθέατα περιπέτειας όπως το Cliffwalk και το Treetops Adventure.

Εισιτήρια και ώρες λειτουργίας για Grouse Mountain Βανκούβερ : Grouse Mountain