Λονδίνο Ζωολογικός Κήπος

Οδηγός επισκεπτών για το ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες

Ο ζωολογικός κήπος του Λος Άντζελες φιλοξενεί πάνω από 1.100 θηλαστικά, πουλιά, αμφίβια και ερπετά που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 250 διαφορετικά είδη εκ των οποίων 29 απειλούνται.

Τι πρέπει να κάνετε στο ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες;

Ο ζωολογικός κήπος είναι οργανωμένος σε ζώνες που περιλαμβάνουν μια εκθεσιακή βλάστηση τελευταίας τεχνολογίας και το μεγαλύτερο κοπάδι φλαμίνγκας σε κάθε ζωολογικό κήπο στον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τους δράκους Κομοντό, τους χοίρους και τους οραγγουτάνους - ή περπατήστε μέσα από ένα δάσος γορίλας.

Εκτός από εκείνα τα προφανή πράγματα που πρέπει να κάνουμε, ο ζωολογικός κήπος έχει αρκετές νυχτερινές και μετεωρολογικές δραστηριότητες. Το πιο γνωστό είναι το LA Zoo Lights, το οποίο έχει βαθμολογηθεί ανάμεσα στα καλύτερα φώτα ζωολογικού κήπου στις ΗΠΑ. Επίσης για την περίοδο των διακοπών, μπορείτε να δείτε πραγματικούς τάρανδοι στο Reindeer Romp.

Διοργανώνουν επίσης εκδήλωση αποκριών και καλοκαιρινές βραδιές που περιλαμβάνουν συναυλίες και βραδιές μόνο για ενήλικες.

Λόγοι για να επισκεφθείτε το Λος Άντζελες Zoo

Τα τέλη εισόδου είναι χαμηλότερα από τα πολλά αξιοθέατα της περιοχής και ζωολογικούς κήπους. Οι νέοι τομείς είναι καλά και έχουν προχωρήσει ακόμα.

Αλλά στην πραγματικότητα, τα ειδικά γεγονότα του ζωολογικού κήπου μπορεί να είναι ένας καλύτερος λόγος για να προχωρήσετε από τα συνηθισμένα εκθέματα. Ελέγξτε το ημερολόγιό τους για λεπτομέρειες και για άλλες ειδικές εκδηλώσεις που θα παρακολουθήσετε.

Επικροτούμε τον ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες για τις δραστηριότητες συντήρησής του, ειδικά για τη δουλειά τους για να σώσουν το Condor της Καλιφόρνιας και να το επιστρέψουν στη φύση.

Λόγοι για να παραβλέψετε το ζωολογικό κήπο στο Λος

Ο ζωολογικός κήπος του Λος Άντζελες έχει υψηλότερο ποσοστό παρωχημένων περιστεριών από άλλους πιο σύγχρονους ζωολογικούς κήπους και κάποιοι μπορεί να το βρουν ανήσυχο.

Οι επισκέπτες στο διαδίκτυο δίνουν στο ζωολογικό κήπο μέτρια καλή βαθμολογία, αλλά οι πιο συχνές καταγγελίες τους είναι ότι αισθάνονται λυπηρό το γεγονός ότι βλέπουν τα ζώα σε αιχμαλωσία ή ότι δεν μπορούσαν να δουν τα ζώα επειδή «κρύβονταν». Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχόλια Yelp εδώ.

Συμβουλές για επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες

Τι πρέπει να ξέρετε για το ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες

Ο ζωολογικός κήπος χρεώνει ένα τέλος εισόδου.

Αφήστε λίγες ώρες τουλάχιστον για να το δείτε. Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης στην παρτίδα μπροστά από την είσοδο. Οι εβδομαδιαίες ημέρες είναι λιγότερο γεμάτες, ειδικά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, αλλά αποφεύγονται τα πρωινά, όταν επισκέπτονται σχολικές ομάδες.

Λονδίνο Ζωολογικός Κήπος
5333 Zoo Drive
Λος Άντζελες, CA
Ιστοσελίδα Ζωολογικού Κέντρου του Λος

Ο ζωολογικός κήπος του Λος Άντζελες βρίσκεται απέναντι από το Μουσείο Autry της Δυτικής Κληρονομιάς. Οι έξοδοι από τους κοντινούς αυτοκινητόδρομους και τους δρόμους της πόλης είναι καλά σημειωμένοι.