Πηγαίνετε στο Λος Άντζελες

Μια κρίσιμη, εσωτερική ματιά σε μια δημοφιλής κάρτα έκπτωσης

Η κάρτα Go Los Angeles υποστηρίζει: "Εξοικονομήστε 50%!", "Πάνω από 38 αξιοθέατα!" Αρκεί να αναρωτιέστε κανείς σχεδόν όλους: είναι πραγματικά δυνατό να εξοικονομήσετε τόσα χρήματα χρησιμοποιώντας μια κάρτα Go Los Angeles;

Αναρωτήσαμε το ίδιο πράγμα, έτσι κοιτάξαμε κάτω από την κουκούλα, διάβαζαν όλα τα ψιλά γράμματα που μπορούσαμε να βρούμε, έφτιαχναν ακόμα και ένα υπολογιστικό φύλλο για να βοηθήσουν με τους υπολογισμούς. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, αλλά τώρα που κάναμε όλη τη δουλειά, δεν χρειάζεται να το κάνετε.

Εάν έχετε την τάση να χάσετε ή να ξεχάσετε τα πράγματα, η κάρτα Go μπορεί να μην είναι για εσάς. Αν το χάσετε, δεν μπορείτε να πάρετε αντικατάσταση - ή επιστροφή χρημάτων.

Πηγαίνετε στο Los Angeles Card: Τι είναι αυτό;

Το Go Card είναι ένα προ-αγορασμένο πακέτο αξιοθέατων για τουριστικά αξιοθέατα του Λος Άντζελες. Μπορείτε να αγοράσετε την κάρτα και να την χρησιμοποιήσετε για να πάρετε σε μια μακρά λίστα των πραγμάτων και των δραστηριοτήτων. Με την αγορά μπροστά και όλα με τη μία, παίρνετε μια έκπτωση.

Μπορείτε να επιλέξετε από δύο κάρτες Go Los Angeles:

Πώς λειτουργεί η κάρτα Go Los Angeles

Είναι πραγματικά εύκολο να χρησιμοποιήσετε την Go Card. Απλώς εμφανίζετε σε οποιοδήποτε περιληπτικό αξιοθέατο στο Λος Άντζελες, πάρετε το τυπωμένο ή κινητό σας πέρασμα στο περίπτερο εισιτηρίων και εισέρχεστε.

Σε γενικές γραμμές, θα επιτρέπεται μόνο μία φορά να επισκέπτεστε κάθε έλξη (εκτός εάν προσφέρουν ένα πολύπλευρο πέρασμα, το οποίο είναι σπάνιο).

Η κάρτα Go Los Angeles θα σας εξοικονομήσει χρήματα;

Η σύντομη απάντηση: Στις περισσότερες περιπτώσεις, ναι, αλλά να έχετε κατά νου ότι η έκπτωση είναι ένας αριθμός "μέχρι", το μέγιστο δυνατό. Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν θα σώσει τόσο πολύ.

Ο μόνος τρόπος να γνωρίζετε σίγουρα: Αξιολογήστε τον για τον εαυτό σας. Επιλέξτε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε να κάνετε, σκεφτείτε πόσα μπορείτε να χωρέσετε στο πρόγραμμά σας και να τα προσθέσετε. Ένας γρήγορος τρόπος για να πάρετε όλες τις τιμές που χρειάζεστε είναι να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Go Select, όπου εμφανίζονται οι τρέχουσες τιμές.

Μια γρήγορη απάντηση που είναι σωστή τις περισσότερες φορές: Η κάρτα Go Los Angeles θα εξοικονομήσει χρήματα εάν:

Αγοράστε μια κάρτα 3 ημερών ή 5 ημερών και επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα των μεγάλων εισιτηρίων (Universal Studios, Ενυδρείο του Ειρηνικού, Knott's Berry Farm, Six Flags Magic Mountain) Ή επισκεφθείτε 3 ή περισσότερα από τα μικρότερα αξιοθέατα την ημέρα.

Γίνε ρεαλιστής για το πόσα μπορείς να κάνεις . Ο ιστότοπος Go Card αναφέρει: "Οι άνθρωποι τείνουν να επισκέπτονται λιγότερα αξιοθέατα κάθε μέρα από ό, τι περιμένουν". Κάθε ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα καταλαμβάνουν μια ολόκληρη μέρα το καθένα και μερικά απέχουν πολύ. Στο μεγάλο και πολυάσχολο LA, μπορεί να υπάρχει και σημαντικός χρόνος ταξιδιού για να φτάσετε από το ένα στο άλλο. Εάν υποτιμάτε πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα πράγματα και καταλήγουν να κάνουν λιγότερα από αυτά, η εξοικονόμηση θα μπορούσε να μειωθεί.

Οι δραστηριότητες του Group Go Card σε λίγες μέρες: Αν όλες οι δραστηριότητες της κάρτας Go στα Top Things To Do στο Λος Άντζελες σε τρεις ημέρες, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε περίπου 15%, αλλά θα είχατε πληγεί, δεν θα είχατε πολύ χρόνο για να τα απολαύσετε. Επεκτείνετε αυτό σε μια πιο λογική πέντε ημέρες και θα σώσει μόνο 10%. Πάρτε επτά, αντί να κάνετε τίποτα άλλο και η αποταμίευση ακόμα περισσότερο.

Επιλογή για επιλογή Επιλογή . Για όλες τις δραστηριότητες του Go Card στη λίστα Top Things to Do, υπολογίσαμε 20% εξοικονόμηση. Αυτή είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν δεν θέλετε να γεμίζετε όλες αυτές τις μέρες μαζί επειδή είναι καλό για 30 ημέρες μετά την πρώτη σας χρήση.

Ενώ αξιολογείτε τον καλύτερο τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα για το ταξίδι σας, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το Southern California CityPASS, το οποίο προσφέρει περισσότερα (και διαφορετικά) αξιοθέατα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το αν είναι η σωστή επιλογή για εσάς στον οδηγό CityPASS της Southern California .

Εσωτερικά Κοιτάξτε τα Περιεχόμενα

Στην περιοχή του Λος Άντζελες, θα βρείτε πολλά αξιοθέατα με μεγάλες τιμές εισόδου, ειδικά τα θεματικά πάρκα και τους μεγάλους οικογενειακούς προορισμούς, με μια χούφτα τους να χρεώνουν πάνω από $ 50 ανά εισιτήριο ενηλίκων. Για μερικούς επισκέπτες, αυτοί οι χώροι είναι ο λόγος που θέλουν να επισκεφθούν το LA, αλλά άλλοι θέλουν να τους αποφύγουν. Οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα επηρεάσουν πόσο πολύτιμη είναι μια κάρτα Go Los Angeles για εσάς και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο LA που κοστίζουν ελάχιστα ή τίποτα. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλα αυτά.

Ορισμένα αξιοθέατα που προσφέρονται ενδέχεται να μην σας ενδιαφέρουν . Εάν δεν απολαμβάνετε μουσεία, πάρτε περίπου δέκα αξιοθέατα από τη λίστα. Δεν σας αρέσουν περιηγήσεις με ξεναγό; Αυτό εξαλείφει άλλα πέντε ή έξι. Αφού χτυπήσετε τη λίστα κάτω από τα πράγματα που πραγματικά θέλετε να κάνετε, η εξοικονόμηση μπορεί να είναι πολύ μικρή. Από την πλευρά συν, μερικοί λένε ότι η κάρτα Go τους βοήθησε να βρουν πράγματα διασκέδασης για να κάνουν ότι ίσως να μην έχουν κάνει κάτι διαφορετικό, και μόλις σπάσει κανείς, θα σώσεις σε κάθε μικρό πράγμα που κάνεις μετά από αυτό.

Μόνο κάρτες μεγαλύτερης διάρκειας περιλαμβάνουν Universal Studios (3 ή περισσότερες ημέρες). Η Disneyland δεν περιλαμβάνεται (αν και είναι μέρος της πόλης Southern California).

Ρίξτε μια ματιά σ 'αυτή τη μακρά λίστα: Θα δείτε ότι κάποια αξιοθέατα δεν βρίσκονται στο Λος Άντζελες, αλλά στο Σαν Ντιέγκο ή σε μέρη της περιοχής του μετρό του Λος Άντζελες που μπορεί ή όχι να είναι μέρος του σχεδίου διακοπών σας.

Έτσι, ένα μουσείο-μισώνοντας, οδηγός-περιοδεία-αποφεύγοντας vacationer που δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το Λος Άντζελες έχει μείνει με λίγο περισσότερο από 20 αξιοθέατα για να διαλέξετε.

Κάποιοι απαιτούν κρατήσεις: Για ορισμένες περιηγήσεις και δραστηριότητες, δεν θα χρειαστείτε μόνο την Go Card, αλλά και μια κράτηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ώστε να μην μείνει πίσω.

Πώς να πάρετε μια κάρτα στο Λος Άντζελες

Πρέπει να αγοράσετε το Go Card σας μπροστά από το χρόνο, επειδή τα τοπικά γραφεία πόλων έλξης δεν τα πωλούν. Ακριβώς μην περάσετε - θα λήξουν στις 31 Δεκεμβρίου του έτους που ακολουθεί την αγορά σας, είτε έχουν χρησιμοποιηθεί είτε όχι, και ενώ μπορείτε να επιστρέψετε αχρησιμοποίητα δελτία για πλήρη επιστροφή για ένα χρόνο μετά την αγορά, είναι ευκολότερο να περιμένετε μέχρι να είστε σίγουροι για τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

Είναι εύκολο. Αγοράστε την κάρτα σας Go Los Angeles online.

Περισσότερα τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στο Λος Άντζελες

Εάν προσπαθείτε να κρατήσετε τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό στο Λος Άντζελες υπό έλεγχο, ίσως να θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο LA με το Goldstar . Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε απολαμβάνοντας κάποια από αυτά τα πράγματα να κάνετε στο Λος Άντζελες που είναι απολύτως ελεύθερα . Και ελέγξτε αυτούς τους 6 τρόπους για να πάρετε τις καλύτερες ευκαιρίες στο LA .