Νότια Καλιφόρνια CityPASS

Μια ματιά Σκεπτικιστής στην Κάρτα Προσέλκυσης Έκπτωσης Νότιας Καλιφόρνιας

Εάν έχετε δει διαφημίσεις για το CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας, μπορείτε να αναρωτηθείτε εάν οι ισχυρισμοί τους είναι πολύ καλοί: Μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε 30 τοις εκατό; Η πόλη CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας παραδίδει πραγματικά;

Για να βρείτε την απάντηση, χρειάζεται μια αριθμομηχανή (καλά, στην πραγματικότητα ένα υπολογιστικό φύλλο). Πρέπει να αναζητήσετε όλες τις τιμές για κάθε έλξη και να προσθέσετε κάθε συνδυασμό που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτό είναι πολύ πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται να το περάσετε.

Αυτή η σκεπτικιστική αξιολόγηση το κάνει για εσάς.

Νότια Καλιφόρνια CityPASS: Τι είναι αυτό;

Το CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας είναι μια αποκαλούμενη κάρτα έκπτωσης για πολλούς προορισμούς. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πέρασμα για πολλά αξιοθέατα σε μειωμένη τιμή, εξοικονομώντας χρήματα στη διαδικασία - τουλάχιστον θεωρητικά. Το αν θα εξοικονομήσετε χρήματα για το ταξίδι σας εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε. Όλες οι επιλογές είναι παρακάτω, μετά την εξήγηση του πώς λειτουργεί.

Πώς λειτουργεί το CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας

Αγοράζετε ένα CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας και το χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση σε κάθε έλξη. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε μια κάρτα σε σας.

Αφού το χρησιμοποιήσετε στο πρώτο σας αξιοθέατο, θα έχετε έως και 14 ημέρες για να απολαύσετε τα υπόλοιπα προτού λήξει. Μπορείτε να παραμείνετε εκτός γραμμής στα αξιοθέατα εάν το αγοράζετε ηλεκτρονικά - ή μπορείτε να το πάρετε στο box office οποιασδήποτε προσέλκυσης.

Εσωτερικά Κοιτάξτε τα Περιεχόμενα

Ο κατάλογος των αξιοθέατων που περιλαμβάνει το Southern California CityPASS είναι πολύ σύντομος.

Παίρνετε:

Σαν Ντιέγκο Zoo εισιτήρια: Μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας για να συμπεριλάβετε το ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο ή το πάρκο Safari και εξοικονομήστε περίπου 20% στο εισιτήριο αυτό.

Αν σκεφτήκατε ότι το πέρασμα αυτό περιελάμβανε και τα Universal Studios, που είχε πέσει τον Ιούνιο του 2015.

Η πόλη CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας θα σας εξοικονομήσει χρήματα;

Δοκιμάσαμε όλους τους συνδυασμούς που μπορούμε να σκεφτούμε και εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Ο μόνος τρόπος να γνωρίζετε με βεβαιότητα: Προσθέστε το κόστος πλήρους τιμής για κάθε έλξη ή δραστηριότητα που θέλετε να κάνετε και συγκρίνετε αυτό με το κόστος CityPASS. Όταν το κάνετε αυτό, να έχετε κατά νου ότι η Disneyland και η Sea World χρεώνουν την είσοδο ενηλίκων για όλους 10 ετών και άνω. Στο Legoland, η είσοδος ενηλίκων είναι ηλικίας 13 ετών και άνω.

Πώς να πάρετε ένα CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας

Αγοράστε το δελτίο σας online για να εξοικονομήσετε χρόνο στη γραμμή.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το CityPASS της Νότιας Καλιφόρνιας στο γραφείο τυχερών παιχνιδιών τυχόν συμπεριλαμβανόμενων αξιοθέατων όπως περιγράφεται παραπάνω.

Εναλλακτικές λύσεις στο CityPASS

Το CityPASS είναι μία από τις πολλές επιλογές για εξοικονόμηση χρημάτων στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο. Ελέγξτε όλα αυτά στον οδηγό εκπτώσεων του Σαν Ντιέγκο .

Περισσότεροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στη νότια Καλιφόρνια

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για το ταξίδι σας στη Νότια Καλιφόρνια, μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να φτάσετε στις καλύτερες ευκαιρίες για την επίσκεψή σας στο LA , τι να κάνετε για να πάρετε τις καλύτερες ευκαιρίες για Disneyland και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές για να βρείτε περισσότερες διακοπές στο Σαν Ντιέγκο ευκαιρίες .

Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Goldstar για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας και στο σπίτι σας .