Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων για την επίσκεψη στο Λος Άντζελες

Τρόποι για να σώσει σε διακοπές του Λος Άντζελες

Εάν επισκέπτεστε το Λος Άντζελες, πιθανότατα θέλετε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος σας χωρίς να θυσιάζετε τη διασκέδαση και την άνεση. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε περισσότερα μετρητά στις τσέπες σας.

Λος Άντζελες ταξιδιωτικές προσφορές σε ξενοδοχεία

Αξιοθέατα

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Παρόλο που η πόλη έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε βολικά μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι ακόμα ένας τόπος που ταξιδεύει καλύτερα σε ένα αυτοκίνητο. Διαβάστε τον οδηγό μας για να φτάσετε στο Λος Άντζελες για να μάθετε πώς να φτάσετε χωρίς μεγάλη αναστάτωση

Τρώει

Λιγότερο γνωστό για το Airfare

Μια προτροπή για να ψωνίσετε για αεροπορικά εισιτήρια είναι μοιραία - αλλά αλήθεια.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η Southwest Airlines και η Jet Blue δεν συμμετέχουν σε κανένα από τα sites σύγκρισης των ναύλων. Ελέγξτε ξεχωριστά τις τιμές τους κατευθείαν στις ιστοσελίδες τους.

Μην ξεγελιέστε από τη διαφημιστική εκστρατεία. Μπορεί να έχετε διαβάσει ότι τα Google Flights υπόσχονται να σας βρουν τους χαμηλότερους ναύλους και θα σας πουν ακόμη και πότε θα αγοράσετε για να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Εδώ είναι το βρώμικο μικρό μυστικό γι 'αυτό: δεν ελέγχουν τη Southwest Airlines. Έκανα τυχαίο έλεγχο σε μια πτήση μετ 'επιστροφής από το Σαν Χοσέ προς το Burbank, περίπου ένα μήνα πριν, ταξιδεύοντας από Κυριακή έως Πέμπτη. Το καλύτερο εισιτήριο των αεροπορικών εισιτηρίων της Google ήταν 350 δολάρια, το οποίο περιελάμβανε μια στάση στο Φοίνιξ ή το Πόρτλαντ και πήρε πέντε ώρες ή περισσότερο - για ένα ταξίδι που θα μπορούσατε να οδηγήσετε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Πηγαίνοντας κατευθείαν στο δικτυακό τόπο της Southwest, ο χαμηλότερος ναύλος ήταν $ 158, με ένα ωράριο ταξιδιού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ήδη μια απόφαση όχι-brainer, αλλά προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι η πρώτη σας ελεγμένη τσάντα πετάει ελεύθερη στη Νοτιοδυτική.

Και σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων σας, η Southwest δεν χρεώνει τέλη αλλαγής (αν και ο βασικός ναύλος μπορεί να ανεβαίνει).

Για ακόμη πιο εύπορες αγορές, δοκιμάστε όχι μόνο το LAX, αλλά και το Burbank (BUR), το Long Beach (LGB) και το Orange County (SNA).

Αγοράστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια τρεις εβδομάδες σε ένα μήνα εκ των προτέρων για να έχετε το καλύτερο επιτόκιο. Ο φτηνότερος μήνας για να πετάξετε στο Λος Άντζελες είναι ο Σεπτέμβριος Το πιο ακριβό είναι το Δεκέμβριο.