Κάρτες έκπτωσης στο Σαν Ντιέγκο

Ποιες κάρτες εισόδου έκπτωσης είναι καλύτερες για τις διακοπές σας;

Από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Καλιφόρνια, το Σαν Ντιέγκο έχει τα περισσότερα αξιοθέατα που χρεώνουν υψηλά τέλη εισόδου. Στην πραγματικότητα, πέντε από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα χρεώνουν πολύ περισσότερα από 50 δολάρια ανά εισιτήριο ενηλίκων και άλλα τρία σε δώδεκα χρεώνουν επίσης ένα τέλος εισόδου. Μπορεί να προσθέσει μέχρι ένα αρκετά ακριβό ταξίδι, αν δεν ξέρετε πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με κάθε δυνατό μέσο.

Ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να χρησιμοποιήσετε μια αποκαλούμενη κάρτα πολλαπλών αξιοθέατων, ο πωλητής του οποίου δέχεται εισιτήρια σε διάφορα αξιοθέατα και τα πουλάει σε μειωμένη τιμή. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε πολλές επιλογές για αυτές τις κάρτες στο Σαν Ντιέγκο. Η καλύτερη επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε και πόσο καιρό θα περάσετε να το κάνετε.

Για να σας βοηθήσω να καταλάβετε όλα αυτά, αυτή η σελίδα παραθέτει όλες τις κάρτες έκπτωσης του Σαν Ντιέγκο που γνωρίζω, με μια περίληψη του τι περιλαμβάνουν. Επίσης συνδέει με μεγαλύτερες αναθεωρήσεις για τις πιο δημοφιλείς κάρτες όπου εξετάσαμε όλες τις αξιώσεις - και μια σύντομη περίληψη για το τι είναι καλύτερο για καθένα.