Εισιτήρια για Sea World Σαν Ντιέγκο

Το Sea World του Σαν Ντιέγκο διαθέτει πολλές επιλογές εισιτηρίων, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω. Προσφέρουν επίσης μια επιλογή από ειδικές εμπειρίες. Η Sea World μπορεί να αλλάξει τα προγράμματά της ανά πάσα στιγμή, αλλά αυτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων στην πύλη από τον Ιανουάριο του 2016. Μην νομίζετε ότι κάναμε λάθος με αυτούς τους αριθμούς. εκείνη την εποχή, οι τιμές μιας ημέρας, της διάρκειας διαμονής και της κάρτας διασκέδασης ήταν όλες οι ίδιες.

Οποιοσδήποτε ηλικίας 10 ετών και άνω πληρώνει εισιτήριο ενηλίκων για τα εισιτήρια Sea World του Σαν Ντιέγκο.

Οι τιμές των παιδιών ισχύουν μεταξύ 3 και 9 ετών. Τα μικρά παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω λαμβάνουν δωρεάν.

Εύκολοι τρόποι να φτάσετε στο Sea World San Diego εισιτήρια με έκπτωση

Ίσως να μπορείτε να μειώσετε το λογαριασμό σας για τα εισιτήρια Sea World του Σαν Ντιέγκο χρησιμοποιώντας ορισμένες από αυτές τις εκπτώσεις και στρατηγικές.

Άλλες εκπτώσεις στη θάλασσα του Σαν Ντιέγκο

Μπορείτε να βρείτε τα εισιτήρια / πακέτα μεταφοράς προς πώληση, και αν δεν σας πειράζει το άκαμπτο χρονοδιάγραμμα, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσετε εκεί. Γίνετε έξυπνος καταναλωτής, όμως: ελέγξτε τη συνολική τιμή πριν αγοράσετε. Έχουμε δει τις τιμές έως και 25 $ ανά άτομο περισσότερο από την πλήρη τιμή του εισιτηρίου - και ακόμη και οι υπηρεσίες που προσφέρουν ένα «δωρεάν» λεωφορείο μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από μειωμένα εισιτήρια και ενοικίαση αυτοκινήτου διάρκειας μιας ημέρας.