Πιάσε μια επίδειξη στο Muny στο δασικό πάρκο

Το St. Louis έχει πολλές επιλογές όταν πρόκειται για θέατρο. Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες εκπομπές κατευθείαν από το Broadway στο Fabulous Fox ή να δείτε τις περιφερειακές πρεμιέρες των πιο hot παιχνιδιών στο The Rep. Αλλά καμία άλλη θεατρική εμπειρία δεν μοιάζει αρκετά με το Muny in Forest Park.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η Muny ή η Δημοτική Όπερα είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο υπαίθριο θέατρο του έθνους. Ήταν μια καλοκαιρινή παράδοση στο St Louis από το 1918.

Τα πληρώματα έχτισαν το θέατρο σε μόλις 49 ημέρες σε ένα λόφο ανάμεσα σε δύο γιγαντιαίες βελανιδιές στο δασικό πάρκο. Με τα χρόνια, ο Muny έχει προσελκύσει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της χώρας. Lauren Bacall, Debbie Reynolds, Pearl Bailey και εκατοντάδες άλλοι εμφανίστηκαν στο στάδιο Muny.

Η Εποχή 2018

Κάθε χρόνο, ο Muny πραγματοποιεί επτά παραστάσεις που αρχίζουν στα μέσα Ιουνίου και τελειώνουν στα μέσα Αυγούστου. Κάθε εποχή είναι συνήθως ένας συνδυασμός επιστροφής αγαπημένων και νέων μουσικών. Υπάρχουν επίσης συχνά παγκόσμιες πρεμιέρες ολοκαίνουργιων παραστάσεων. Και κάθε εποχή, υπάρχει μια παράσταση που είναι περισσότερο προσανατολισμένη προς τις οικογένειες και τα παιδιά.

Το Broadway του Jerome Robbin
11-17 Ιουνίου

Το Wiz
19-25 Ιουνίου

Singin 'στη Βροχή
27 Ιουνίου - 3 Ιουλίου

Jersey Boys
9-16 Ιουλίου

Annie
18-25 Ιουλίου

αθίγγανος
27 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

Συναντήστε με στο Σαιντ Λούις
4-12 Αυγούστου

Οι εμφανίσεις ξεκινούν στις 8:15 μ.μ., οπότε ο καιρός συνήθως έχει κρυώσει αρκετά για να είναι άνετος. Οι οπαδοί του Muny λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν να κάθεστε κάτω από τα αστέρια σε μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα παρακολουθώντας μια μεγάλη παράσταση

Λένε επίσης ότι δεν είστε βετεράνος του Muny εκτός αν έχετε πετύχει μια παράσταση όταν η θερμοκρασία χτυπά 100 μοίρες. Το παγωτό και η κατεψυγμένη λεμονάδα είναι μια αναγκαιότητα σε εκείνες τις νύχτες.

Μια μεγάλη παραγωγή

Ο Muny υπερηφανεύεται για την παρουσίαση λαϊκών εμφανίσεων με τρόπους που δεν έχετε δει ποτέ πριν. Οι παραγωγές είναι μεγάλες, αλλά δεν μιλάμε μόνο για περίτεχνα σύνολα και κοστούμια.

Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε ένα αυθεντικό τραμ που κυκλοφορεί στο Meet Me στο St. Louis . Η μεγάλη σκηνή του Muny και το υπαίθριο σκηνικό είναι ιδανικά για να φέρουν τέτοια ρεαλιστικά στοιχεία στις εμφανίσεις.

Δείτε το δωρεάν

Οι τιμές των εισιτηρίων για το Muny είναι προσιτές, αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε καθόλου. Μπορείτε να δείτε μία ή και τις επτά εκδηλώσεις δωρεάν. Ο Muny έχει 11.000 θέσεις, αλλά για κάθε απόδοση περίπου 1.500 παραδίδονται δωρεάν. Τα ελεύθερα καθίσματα βρίσκονται στις τελευταίες εννέα σειρές του θεάτρου και είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Οι πύλες για τις ελεύθερες θέσεις ανοίγουν στις 7 μ.μ., και υπάρχει πάντα μια γραμμή. Πολλοί άνθρωποι φέρνουν ένα πικνίκ και τρώνε ενώ περιμένουν. Αν βλέπετε μια εκπομπή από τα ελεύθερα καθίσματα, είναι επίσης καλή ιδέα να φέρετε κιάλια για να δείτε μια καλή ματιά στη δράση στη σκηνή.

Εισιτήρια και πάρκινγκ

Για όσους προτιμούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο, οι τιμές ξεκινούν από $ 14 για την πίσω βεράντα και ανεβαίνουν στα $ 85 για τα καθίσματα. Πακέτα εισιτηρίων είναι επίσης διαθέσιμα. Το Muny βρίσκεται στην καρδιά του Δασικού Πάρκου κατά μήκος του Grand Drive. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης, αλλά οι παρτίδες γεμίζουν γρήγορα. Αν προτιμάτε, μπορείτε να παραλείψετε το πάρκινγκ και να πάρετε το λεωφορείο Munylink. Το λεωφορείο μεταβαίνει από το θέατρο στο σταθμό Forest Park-Debaliviere Metrolink.

Ανεξάρτητα από το πώς θα φτάσετε στο Muny, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ένα καλοκαιρινό βράδυ στο St Louis.

Επικοινωνήστε με τον Muny

Μπορείτε να φτάσετε στο box office του Muny καλώντας (314) 361-1900, ή να μάθετε για επερχόμενες εκπομπές, να δείτε διαγράμματα καθισμάτων και να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του The Muny.