Καταστήματα υγιεινής διατροφής στο St. Louis

Πού να βρείτε βιολογικά, εποχιακά και τοπικά παραγόμενα τρόφιμα

Είναι όλο και πιο εύκολο να ψωνίσετε για βιολογικά και τοπικά τρόφιμα. Η περιοχή St. Louis έχει τώρα έναν αυξανόμενο αριθμό καταστημάτων υγιεινής διατροφής που τροφοδοτούν αγοραστές που θέλουν ελάχιστα επεξεργασμένα και χωρίς φυτοφάρμακα αντικείμενα.

Πολλά καταστήματα έχουν επίσης γλουτένη, βέγκαν και χορτοφαγικά τρόφιμα επίσης. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες συστάσεις για το πού να αγοράσετε βιολογικά και τοπικά καλλιεργούμενα τρόφιμα. Για περισσότερες επιλογές, ελέγξτε τις καλύτερες αγορές αγροτών του St. Louis .

Golden Grocer Φυσικά τρόφιμα

335 Βόρειο Ευκλείδει, Σαιντ Λούις
Το Golden Grocer είναι μια αγορά γειτονιάς στην Κεντρική Δύση. Πωλούν ειδικό φαγητό και συμπληρώματα διατροφής από τη δεκαετία του '70. Η αγορά διαθέτει ένα τμήμα βιολογικών προϊόντων με βασικά στοιχεία όπως μήλα, ντομάτες και πατάτες. Τα ράφια είναι επίσης εφοδιασμένα με βιολογικές ποικιλίες δημητριακών, σνακ, ζυμαρικά και άλλα. Υπάρχει επίσης μια ωραία επιλογή από κατεψυγμένα γεύματα της Amy, μαζί με αντικείμενα που δεν περιέχουν βιγκάν και γλουτένη.

Τοπικό Παντοπωλείο Συγκομιδής

3108 Morganford, St. Louis
Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Local Grocery Grocery έχει να κάνει με την πώληση τοπικά παραγόμενων ειδών. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έχουν αποστολή να πουλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα από αγροκτήματα που βρίσκονται σε απόσταση 150 μιλίων από το St. Louis. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν το φρέσκο ​​κατσικίσιο τυρί από τα Farms της Baetje, τα κρέατα από το Missouri Graed Fed Beef και μια μεγάλη ποικιλία άλλων ειδών. Το Local Grocery Grocery έχει επίσης προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως το ψωμί, τα αυγά, το γάλα και τον καφέ, καθώς και μια ωραία επιλογή από βιοτεχνική μπύρα και τοπικό κρασί.

Ο φυσικός τρόπος

8110 Big Bend, Webster Groves
12345 Boulevard της Ελιάς, Creve Coeur
468 Old Smizer Mill Road, Fenton
Το πρώτο κατάστημα τροφίμων Natural Way άνοιξε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια στο Webster Groves. Όλα τα καταστήματα προσφέρουν μια μοναδική επιλογή από βιολογικά και τοπικά προϊόντα. Εκτός από τα βασικά, ο φυσικός τρόπος έχει σνακ, μέλι, φυστικοβούτυρο και απαραίτητα μαγειρέματος.

Υπάρχει επίσης ένα τμήμα παραγωγής, κατεψυγμένα τρόφιμα και ειδών για τα άτομα με τροφικές αλλεργίες. Επιπλέον, ο Φυσικός δρόμος είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε βότανα, χειροποίητα σαπούνια και συμπληρώματα διατροφής.

Ποτάμι φυσική αγορά τροφίμων

833 South Kirkwood Road, Kirkwood
Η River City Market δραστηριοποιείται στην Kirkwood για περισσότερα από 30 χρόνια. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από φυσικά και βιολογικά τρόφιμα όπως τα ζυμαρικά, τα κονσερβοποιημένα προϊόντα και τις σάλτσες, αλλά δεν διαθέτει φρέσκα προϊόντα. Το προσωπικό είναι επίσης πολύ γνωστό για τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα. Η River City Market προσφέρει κουπόνια και μηνιαίες πωλήσεις.

Ολόκληρα τρόφιμα

1601 Νότια Μπρέντγουντ, Μπρέντγουντ
1160 Πόλη και χώρα διέλευσης Drive, πόλη και χώρα
Για τη μεγαλύτερη ποικιλία από βιολογικά και φυσικά τρόφιμα κάτω από την ίδια στέγη, το Whole Foods είναι το μέρος για να πάτε. Το Whole Foods προσφέρει οργανικές και φυσικές ποικιλίες σχεδόν όλων των τροφίμων που διατίθενται σε ένα παραδοσιακό παντοπωλείο. Το κατάστημα πωλεί επίσης κρασί, γκουρμέ τυρί και μια ποικιλία από παρασκευασμένα τρόφιμα.

Eckert's Οπωρώνες County Store

951 South Green Mountain Road, Belleville
Δεν είναι δύσκολο να πουλήσετε φρέσκα αγροτικά προϊόντα όταν μεγαλώνουν ακριβώς έξω από την πόρτα. Το κατάστημα Country Eckert στο Belleville έχει πάντα μια επιλογή από εποχιακά προϊόντα που μόλις πήρε από τα χωράφια.

Από τις φράουλες και τα ροδάκινα, μέχρι τα μήλα και τις κολοκύθες, οι αγοραστές μπορούν να βρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά όλο το χρόνο. Το Country Store επίσης πωλεί φρέσκο ​​ψημένο ψωμί, κρέας, τυριά και πολλά άλλα.