Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Camelback Mountain

Το Camelback Mountain Ski Resort είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στα βουνά Pocono της Πενσυλβανίας. Το ίδιο το βουνό Camelback (που ονομάζεται επίσης "Big Pocono") έχει ύψος 2.143 πόδια. Το θέρετρο απέχει λιγότερο από δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη και τη Φιλαδέλφεια και λίγο περισσότερο από τρεις ώρες από τη Βαλτιμόρη.

Υπάρχουν 16 ανελκυστήρες στο Camelback (δύο υψηλής ταχύτητας αποσπώμενες τετράκλινες πολυθρόνες, τρεις τριπλές αναβατήρες, πέντε διπλές αναβατήρες, τέσσερις ανελκυστήρες μαγικών χαλιών και δύο ανελκυστήρες μαγικών χαλιών) και πάνω από 30 μονοπάτια, καθένα από τα οποία μπορεί να φωτιστεί για τη νύχτα -χιονοδρόμια.

Στο θέρετρο, θα βρείτε το μόνο μισό σωλήνα της Πενσυλβανίας. Είναι επίσης το μόνο θέρετρο στην Πενσυλβάνια που προσφέρει όλο το χρόνο δραστηριότητες με εσωτερική αναρρίχηση, ορεινή περιπέτεια, ziplining και πολλά άλλα.

Το Camelback μπορεί να υπερηφανεύεται για 1.200 πυροβόλα όπλα που παρέχουν 100% κάλυψη snowmaking σε όλα τα 166 στρέμματα.

Εδαφος

Το χιονοδρομικό κέντρο Camelback έχει 162 στρέμματα. 800-πόδια κάθετη άνοδο? 39% αρχάριος? 26% ενδιάμεσο. 26% εμπειρογνώμονας. 9% προχωρημένο.

Μαζί με το σύστημα μονοπατιού Camelback υπάρχουν έξι πάρκα εδάφους στο θέρετρο: Dromedary, Ramble του Lower Moore, Oak Grove, Park Progression, Trot της Τουρκίας και Ramble του Upper Moore.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ανελκυστήρες ξεκινούν από $ 53 για ενήλικες (19-64) ή $ 45 για παιδιά (6-18) και ηλικιωμένους (65-69) ανά ημέρα, μεσαία εβδομάδα (εκτός των περιόδων διακοπών).

Τα εισιτήρια Σαββατοκύριακου και διακοπών ξεκινούν από $ 67 για ενήλικες ή $ 49 για παιδιά και ηλικιωμένους. Περιόδους διακοπών για τη σεζόν 2017-2018 περιλαμβάνουν 23 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου, 13-15 Ιανουαρίου και 17-24 Φεβρουαρίου.

Οι εκπτώσεις προσφέρονται για μισές ημέρες (από τις 3 μ.μ.) και για ενεργά στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ και βετεράνους με σωστή ταυτοποίηση. Οι ηλικιωμένοι 70+ χωρίς σκι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (εκτός των διακοπών).

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Camelback είναι ότι εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το χιόνι στην πρώτη σας ώρα στο βουνό, μπορείτε να πλησιάσετε τις υπηρεσίες Guest και να ανταλλάξετε εισιτήριο ανελκυστήρα για μια άλλη μέρα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Φαγητό και ποτό

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Για τη σεζόν 2017-2018, νοικιάστε είτε σκι, μπότες και πόλους είτε ένα snowboard και μπότες για όλη την ημέρα για $ 40 ή ξεκινώντας στις 3 μ.μ. για $ 30. Εξοπλισμός υψηλής απόδοσης είναι επιπλέον. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε σκι, σνόουμπορντ, πόλους ή μπότες a la carte αν έχετε ήδη δικό σας μερικό εξοπλισμό. Τα κράνη είναι $ 12 και οι φύλακες του καρπού είναι $ 5,25. Βρείτε το κατάστημα ενοικίασης στο βασικό επίπεδο δίπλα στην κύρια περιοχή έκδοσης εισιτηρίων. Καταχωρήστε τις ενοικιάσεις σας online τουλάχιστον μία ημέρα πριν για να μειώσετε τους χρόνους αναμονής.

Το Loft είναι ένα full-service σκι και snowboard κατάστημα με εξοπλισμό, ρούχα, αξεσουάρ και πιο κοντά δίπλα στο Big Pocono Family Eatery. Υπάρχει επίσης ένα μικρό κατάστημα ανοιχτό τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές στο CBK Lodge.

Μαθήματα και κλινικές

Τα προγράμματα παιδιών στο Camelback περιλαμβάνουν προγράμματα μισής ημέρας, πακέτα Learn-Ski / Ride μιας διάρκειας, 90-λεπτά μαθήματα αρχαρίων και ιδιωτικά μαθήματα. Τα προγράμματα για ενήλικες περιλαμβάνουν μαθήματα αρχαρίων 90 λεπτών και ιδιωτικά μαθήματα. Με την κάρτα Explorer του Κέντρου, κερδίστε έκπτωση σε μια ομάδα τριών μαθήματα, εισιτήρια ανελκυστήρα και ενοικιάσεις. Το Camelback προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα προσαρμοστικού σκι.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Κατάλυμα

Το Camelback Lodge είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα στην περιοχή Poconos με περισσότερες από 450 σουίτες, καταστήματα και ένα τεράστιο συνεδριακό κέντρο. Παρέχονται εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, είτε είστε σε αναρρίχηση και ετικέτα λέιζερ είτε χαλαρώνετε στο πολυτελές σπα.

Για μακροπρόθεσμα και πιο ιδιωτικά καταλύματα, ελέγξτε τα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 14 άτομα ή την τρέχουσα κατάσταση ακίνητης περιουσίας εάν είστε στην αγορά για να αγοράσετε ή να πουλήσετε.