Τάφοι διάσημων κατοίκων του βορειοδυτικού Ειρηνικού

Θα θέλατε να πληρώσετε τα τελικά σας σεβασμούς στις τάφους τοποθεσίες των διακεκριμένων πολιτών του Βορειοδυτικού Ειρηνικού; Αφήστε ένα διακριτικό σήμα για να τιμήσετε τέτοιους ανθρώπους όπως ο Jimi Hendrix ή ο Bruce Lee; Λαμβάνοντας το χρόνο να σταματήσουν οι τάφοι σε έναν από τους αξιόλογους πολίτες του Βορειοδυτικού, κάτι που αξίζει τον κόπο τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ντόπιοι. Εδώ είναι οι τοποθεσίες και οι λεπτομέρειες σχετικά με την τελική θέση ανάπαυσης αυτών των διάσημων Northwesterners:

Steve Prefontaine
Coos Bay, το Όρεγκον είναι ο τόπος μνημείου του Steve Prefontaine. Ο Prefontaine ήταν γνωστός και σεβαστός για τον ακτιβιστή του. Πέθανε σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 24 ετών.

Henry Weinhard
Ένα άλλο αξιοσημείωτο Όρεγκον είναι ο Henry Weinhard, ζυθοποιός του 19ου αιώνα, του οποίου η κληρονομιά του ποτού επιβιώνει ακόμη και σήμερα. Ο τάφος του 1904 μπορεί να επισκεφθεί το νεκροταφείο Riverview στο Πόρτλαντ. Ένας ακόμη ιστορικός αριθμός που βρίσκεται σε αυτό το νεκροταφείο είναι ο Virgil Earp , ο ειρηνευτής της Παλιάς Δύσης. Ο Virgil Earp θάφτηκε το 1905.

Bruce Lee, Brandon Lee και ιδρυτές του Σιάτλ
Το κοιμητήριο Lake View στο Σιάτλ είναι ο τελευταίος χώρος ανάπαυσης για διάφορους γνωστούς βορειοδυτικούς πρωτοπόρους. Αυτός ο κατάλογος ιδρυτικών πολιτών του Σιάτλ περιλαμβάνει τους Χιράμ Μ. Τσιττεντόν, Άρθουρ Α. Ντένι, "Doc" Maynard, Thomas Mercer, John και Hilda Nordstrom και Henry L. Yesler. Το Νεκροταφείο της Λίμνης View φιλοξενεί επίσης τους τάφους Bruce Lee και Brandon Lee.

Οι πολεμικοί καλλιτέχνες / ηθοποιοί πατέρας και γιου βρίσκονται δίπλα-δίπλα.

Jimi Hendrix
Ο τάφος του Jimi Hendrix έχει γίνει σημαντικός προορισμός επισκεπτών. Οι αφοσιωμένοι οπαδοί αφήνουν αναμνηστικά όλων των ειδών στον απλό τάφο του στο Greenwood Memorial Park του Renton. Ίσως το πιο πλούσιο μνημείο όλων των εποχών, το Experience Music Project, το νέο διαδραστικό μουσικό μουσείο του Σιάτλ, είναι μια βιτρίνα για την εκτεταμένη συλλογή των αναμνηστικών Hendrix του δισεκατομμυριούχου Paul Allen και άλλων αντικειμένων rock 'n' roll.

Αρχηγός Σιάτλ
Η εκκλησία του Αγίου Πέτρου της Suquamish φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό μνημείο του αρχηγού του Σιάτλ (Noah Sealth), του οποίου η εύγλωττη ομιλία σχετικά με τη σχέση του ανθρώπου με τη Γη εξακολουθεί να είναι θυμόμαστε και να επαναλαμβάνεται σήμερα. Ήταν ο "Doc" Maynard ο οποίος αποφάσισε να ονομάσει την πόλη μετά τον αρχηγό του Σιάτλ.