Καλοκαιρινός Καιρός και Ντουλάπα για την πόλη του Κεμπέκ

Η πόλη του Κεμπέκ είναι η πρωτεύουσα της καναδικής επαρχίας του Κεμπέκ. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Saint Lawrence και βρίσκεται τρεις ώρες βορειοανατολικά από το Μόντρεαλ, πάνω από τα σύνορα του Maine. Η καναδική πόλη είναι γνωστή για την ευρωπαϊκή της αίσθηση, με πλακόστρωτα δρομάκια, γραφικές πλατείες και παλιά τείχη φρουρίου για να εξερευνήσετε.

Καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες και εκδηλώσεις

Το καλοκαίρι τρέχει από τις αρχές Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν οι θερμοκρασίες παραμένουν ευχάριστα ζεστές.

Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι συνήθως στη δεκαετία του '70 (ή στους 20 βαθμούς Κελσίου) με υψηλή υγρασία, ιδιαίτερα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Θερμοκρασίες κάτω των 60 είναι σπάνιες αλλά όχι ανήκουστες. Αν και οι μέρες είναι συνήθως ζεστές και ηλιόλουστες, οι νύχτες μπορεί να είναι δροσερές το καλοκαίρι, γι 'αυτό πακετάρετε ένα σακάκι ή ένα επιπλέον στρώμα για να πετάξετε για δείπνο ή μια βραδινή βόλτα. Για λιγότερα πλήθη, ψυχρότερος καιρός και χαμηλότεροι ναύλοι θεωρούν την επίσκεψη κατά τη διάρκεια του ινδικού καλοκαιριού (από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου).

Οι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού θα πρέπει να πεθάνουν σε κλιματιζόμενα δωμάτια κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αλλά να έχετε κατά νου ότι κάποια δωμάτια μπορεί να έχουν θορυβώδεις μονάδες παραθύρων, οπότε φέρετε τα ωτοασπίδες για έναν καλύτερο βραδινό ύπνο. Τα ωμοπλάτα θα πνίξουν επίσης τον θόρυβο από φεστιβάλ που είναι κοινά τους καλοκαιρινούς μήνες και μπορούν να τρέξουν στις καθυστερημένες ώρες της νύχτας. Το καλοκαιρινό φεστιβάλ της πόλης του Κεμπέκ, ένα φεστιβάλ μουσικής 11 ημερών τον Ιούλιο και το Φεστιβάλ Νέας Γαλλίας, το οποίο φέρνει πάρτι, παρελάσεις και καλλιτέχνες κάθε Αύγουστο, είναι δύο από τις πιο αξιοσημείωτες καλοκαιρινές εκπομπές που αντλούν μαζικά πλήθη.

Λόγω του θερμού καιρού και πολλών δημόσιων εκδηλώσεων, είναι λογικό να κλείσετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας τουλάχιστον ένα μήνα ή δύο εκ των προτέρων.

Τι να Pack

Πακετάρετε μια ομπρέλα γιατί υπάρχει πάντα μια πιθανότητα καταιγίδων ή, πιθανότατα, καλοκαιρινές ντους. Στην πραγματικότητα, η πόλη βλέπει τις περισσότερες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια των μηνών μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Τα ρούχα που κατασκευάζονται από αναπνεύσιμα υφάσματα λειτουργούν καλύτερα για υγρές μέρες. Τη νύχτα συνιστάται ένα ελαφρύ σακάκι και μακρύ παντελόνι.

Το πιο σημαντικό, πακέτο άνετα σανδάλια και παπούτσια για τα πόδια, επειδή οι δρόμοι της πόλης του Κεμπέκ είναι απότομες και cobblestoned. Άλλα αντικείμενα του καλοκαιριού πρέπει να περιλαμβάνουν ένα μπουκάλι νερό, γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό.

Στυλ της πόλης του Κεμπέκ

Το στυλ του δρόμου στην πόλη του Κεμπέκ περιγράφεται καλύτερα ως μοντέρνο αλλά μετριοπαθές. Ενώ είναι πιο casual από το Μόντρεαλ, η έμφαση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες είναι στα ρούχα καλής ποιότητας και κομμένα, ειδικά για το βράδυ και την επαγγελματική φθορά. Αυτό σημαίνει ότι οι κυρίες θα πρέπει να χαλαρώσουν τα short-shirts για ένα χαριτωμένο και άνετο καλοκαιρινό φόρεμα, ενώ οι άνδρες πρέπει να αφήσουν τα φορμάκια στο σπίτι και να φορέσουν ένα ωραίο ζευγάρι τζιν ή φόρεμα σορτς αντί.

Το περιστασιακό φόρεμα για επιχειρήσεις είναι πιο αποδεκτό στην πόλη του Κεμπέκ απ 'ότι στο Μόντρεαλ. Τα σακάκια, οι φούστες, τα σορτς φόρεμα και τα ελαφριά παντελόνια είναι πιο άνετα από ό, τι τα τζιν το καλοκαίρι. Τα καπέλα μπέιζμπολ και τα παντελόνια δεν είναι τόσο αμαρτία εδώ όσο στο Μόντρεαλ, πιθανώς λόγω της μεγαλύτερης πυκνότητας τουριστών, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά ακόμη και ακόμα, μπορεί να θέλετε να ντύσετε απότομα για να συνδυάσετε το τοπικό στυλ.