Μέση μηνιαία θερμοκρασία Austin

Austin, TX Πληροφορίες Καιρού

Ιανουάριος

Μέσο υψηλό: 62F, 16C

Μέση χαμηλή: 42F, 5C

Φεβρουάριος

Μέσο υψηλό: 65F, 18C

Μέση χαμηλή: 45F, 7C

Μάρτιος

Μέση υψηλή: 72F, 22C

Μέση χαμηλή: 51F, 11C

Αν επισκέπτεστε το Ώστιν την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα πλημμύρας με φλας.

Απρίλιος

Μέσο υψηλό: 80F, 27C

Μέση χαμηλή: 59F, 15C

Ενδέχεται

Μέση υψηλή: 87F, 30C

Μέση χαμηλή: 67F, 19C

Ιούνιος

Μέσο υψηλό: 92F, 33C

Μέση χαμηλή: 72F, 22C

Ιούλιος

Μέσο υψηλό: 96F, 35C

Μέση χαμηλή: 74F, 24C

Αύγουστος

Μέσο υψηλό: 97F, 36C

Μέση χαμηλή: 75F, 24C

Σεπτέμβριος

Μέσο υψηλό: 91F, 33C

Μέση χαμηλή: 69F, 21C

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για Austin

Οκτώβριος

Μέσο υψηλό: 82F, 28C

Μέση χαμηλή: 61F, 16C

Νοέμβριος

Μέσο υψηλό: 71F, 22C

Μέση χαμηλή: 51F, 10C

Δεκέμβριος

Μέσο υψηλό: 63F, 17C

Μέση χαμηλή: 42F, 6C

Επισκόπηση του Ώστιν του Ώστιν

Πολλοί νεοφερμένοι και επισκέπτες έρχονται με την λανθασμένη αντίληψη ότι το Ώστιν έχει ένα κλίμα που μοιάζει με έρημο. Από τεχνική άποψη, το Ώστιν έχει ένα υγρό υποτροπικό κλίμα, που σημαίνει ότι έχει μακρά, ζεστά καλοκαίρια και συνήθως ήπιους χειμώνες. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, τα υψηλά temps συχνά ξεπερνούν τους 100 βαθμούς F, μερικές φορές για αρκετές ημέρες στη σειρά. Η υγρασία είναι συνήθως μόνο σε επίπεδα σάουνα λίγο πριν από μια καταιγίδα, αλλά ακόμα και όταν δεν βρέχει, η υγρασία σπάνια μειώνεται κάτω από 30 τοις εκατό. Λόγω του γενικά ήπιου κλίματος, η σεζόν αλλεργιών διαρκεί όλο το χρόνο .

Εξαιρετικός καιρός - φλας

Τον Μάιο και τις αρχές Ιουνίου, οι βροχές από την άνοιξη μπορούν να μετατρέψουν τους ποταμούς, τα ρέματα και ακόμη και τα ξηρά κολπίσκους σε τοίχους του νερού. Αρκετά φράγματα ελέγχουν τη ροή του ποταμού Κολοράντο μέσα από την πόλη, δημιουργώντας τη λίμνη Austin και τη λίμνη Lady Bird . Αλλά ακόμη και αυτά τα συστήματα ελέγχου των πλημμυρών μπορούν να κατακλυστούν όταν οι καταιγίδες κινούνται αργά στην περιοχή.

Προσθέτοντας τον κίνδυνο, πολλοί μικρότεροι δρόμοι διασχίζουν τις διασταυρώσεις χαμηλών υδάτων πάνω από τα κανονικά ρεύματα. Οι περισσότερες τραγωδίες που σχετίζονται με το νερό στο Όστιν συμβαίνουν σε αυτές τις διασταυρώσεις χαμηλών υδάτων, με αποτέλεσμα οι τοπικοί αξιωματούχοι να προωθήσουν το σύνθημα: "Γυρίστε, μην πνιγείτε". Οι πόλεις και οι κομητείες στην περιοχή λειτουργούν έναν διαρκώς ενημερωμένο ιστότοπο που εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση των διασταυρώσεων χαμηλών υδάτων.

Τα τελευταία χρόνια, οι εκτεταμένες ξηρασίες ήταν πιο συχνές από τις έντονες βροχές. Το 2013, η στάθμη του νερού στη λίμνη Travis έπεσε τόσο χαμηλά ώστε πολλά εστιατόρια δίπλα στη λίμνη βρέθηκαν 100 μέτρα ή και περισσότερο από το νερό. Οι πλημμύρες το 2015 βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα της λίμνης και πολλές από τις επιχειρήσεις με παρακέντηση άνοιξαν εκ νέου. Η συνεχιζόμενη έντονη βροχή το 2016 έχει διατηρήσει τα επίπεδα της λίμνης και οδήγησε σε μια οικονομική άνθηση στην περιοχή του Lake Travis.

Τον Αύγουστο του 2017, ο τυφώνας Harvey κατέστρεψε το Χιούστον και ένα μεγάλο μέρος του νοτιοανατολικού Τέξας. Το Ώστιν και το Κεντρικό Τέξας έλαβαν καταρρακτώδη βροχή αλλά ελάχιστη ζημιά από τον άνεμο. Οι βροχοπτώσεις όμως είχαν καθυστερημένη επίδραση σε πολλά από τα δέντρα στις περιοχές. Εβδομάδες και ακόμη και μήνες μετά τον τυφώνα, τα δέντρα άρχισαν να πέφτουν χωρίς προειδοποίηση. Η αδιάκοπη βροχή σε αρκετές ημέρες είχε χαλαρώσει τα ριζικά συστήματα και χρησίμευσε ως το τελικό θανάσιμο θάνατο για τα δέντρα που είχαν ήδη αποτύχει στην υγεία.

Τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί επίσης να επηρεάσουν τα θεμέλια του σπιτιού και τους υπόγειους σωλήνες. Καθώς οι μετατοπίσεις εδάφους, τα θεμέλια και οι σωληνώσεις από σκυρόδεμα μπορούν να κινηθούν και να σπάσουν.

Εξοικονόμηση Χάριτος: Ελατήρια

Η υπόγεια γεωλογία πολλών περιοχών του Ώστιν αποτελείται από ασβεστόλιθο. Αυτή η πορώδης πέτρα αναπτύσσει τις τσέπες με την πάροδο του χρόνου, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε υπόγειες πηγές νερού γνωστές ως υδροφόροι. Cool, αναζωογονητικές φυσαλίδες νερού από το Edwards Aquifer για τη δημιουργία της πιο διάσημης πισίνας του Όστιν, του Barton Springs . Η πισίνα των τριών στρεμμάτων στην καρδιά της πόλης διατηρεί σταθερή θερμοκρασία 68 βαθμών Φ για όλο το χρόνο. Λόγω της σταθερής θερμοκρασίας του νερού, πολλοί κανονικοί κολυμπούν όλο το χρόνο στο Barton Springs. Το νερό δεν αισθάνεται σχεδόν τόσο κρύο όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι επίσης στη δεκαετία του '60.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KXAN προσφέρει ένα εύχρηστο διαδραστικό εργαλείο που σας επιτρέπει να δείτε τις καιρικές συνθήκες στο Austin τα τελευταία 10 χρόνια.

Συγκρίνετε τις προσφορές ξενοδοχείων Austin στο Tripadvisor