Αλλεργικές Εποχές στο Ώστιν

Η γύρη και η μούχλα είναι προβλήματα για πολλούς Ώστιντες

Το Ώστιν είναι μια δύσκολη πόλη για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τις τέσσερις εποχές αλλεργίας του Austin, συμπεριλαμβανομένης αυτής που προκαλεί "πυρετό κέδρου" σε άτομα που συνήθως δεν έχουν αλλεργίες:

Ανοιξη

Οι αλλεργίες είναι πιο συχνές την άνοιξη σε ολόκληρη τη χώρα. Η Φύση εκτοξεύεται σε όλη της τη δόξα και τα λουλούδια και τα δέντρα ρίχνουν γύρη στις μάζες. Στο Ώστιν, το πιο ορατό αλλεργιογόνο άνοιξη είναι η γύρη δρυός.

Επικαλύπτει τα αυτοκίνητα και τα έπιπλα patio σε μια ωραία κίτρινη σκόνη. Όταν το φως χτυπά τη γύρη ακριβώς νωρίς το πρωί, μοιάζει να βρέχει η γύρη της δρυς. Τα τέφρα, τα φτερά, τα πεκάν και τα βαμβακερά δέντρα παράγουν επίσης άφθονη γύρη την άνοιξη.

Τον Μάιο, ο αέρας είναι συχνά παχύς με το "βαμβάκι" από βαμβακερά δέντρα. έχει επίσης μια δυσάρεστη συνήθεια να φράζει τα ανοίγματα εισαγωγής αέρα-κλιματισμού. Αυτό το χνουδωτό υλικό δεν είναι γύρη. είναι ένα σύστημα μεταφοράς για σπόρους. Παρ 'όλα αυτά, οι αλλεργίες φλεγμονώνονται όταν είναι στον αέρα. Αυτή τη στιγμή του χρόνου, το Ώστιν λαμβάνει επίσης ανεπιθύμητους επισκέπτες από ξένες εκτάσεις: καπνός από μεγάλης κλίμακας γεωργικής καύσης στην Κεντρική Αμερική και μερικές φορές ακόμη και σκόνη από την Αφρική. Η Επιτροπή Τέξας για την Περιβαλλοντική Ποιότητα έχει μια πρόβλεψη σωματιδιακής ύλης και tracker στην ιστοσελίδα της.

Καλοκαίρι

Η χλόη είναι η κυρίαρχη γύρη το καλοκαίρι, και οι χορτοκοπτικές χλοοκοπτικές μηχανές σε όλη την πόλη εξασφαλίζουν ότι υπάρχει πάντα άφθονο στον αέρα.

Αν είναι βροχερός, το καλούπι θα ακουμπήσει και το καλοκαίρι. Αλλά ακόμα και αν υπάρχουν αρκετοί μήνες χωρίς βροχή, υπάρχει πάντα ένα μικρό καλούπι στον αέρα.

Πτώση

Το Ragweed είναι ο κύριος ένοχος το φθινόπωρο. Σε μερικά χρόνια, ο καιρός παραμένει ήπιος καθ 'όλη τη διάρκεια της πτώσης, οδηγώντας σε ένα είδος δεύτερης άνοιξης, με ακόμα περισσότερα αλλεργιογόνα.

Χειμώνας

Όταν τα φυτά και τα δέντρα στην υπόλοιπη χώρα είναι σε αδράνεια, ο ορεινός κέδρος του Ώστιν μόλις ζεσταίνεται. Επίσης γνωστή ως Juniperus ashei , ό, τι και αν το ονομάζετε, αυτό το δέντρο παράγει τη γύρη από την κόλαση. Σε δροσερές, ηλιόλουστες μέρες, τα δέντρα φαίνεται να εκρήγνυνται με τη γύρη, στέλνοντας σύννεφα που προκαλούν δυστυχία σε όλο το Ώστιν. Κάτω από ένα μικροσκόπιο, η γύρη του κέδρου μοιάζει με ένα μικροσκοπικό μεσαιωνικό σκοινί, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που αισθάνεται σαν μέσα στη μύτη σας. Οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από τη γύρη του κέδρου μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται ακριβώς όπως η γρίπη, δημιουργώντας συμπτώματα όπως κόπωση, έντονους πονοκεφάλους και πόνους στο σώμα.

Τοπικές επιλογές βοτάνων

Δύο τοπικές εταιρείες έχουν ενισχυθεί για να καλύψουν τη ζήτηση για αλλεργίες που δεν απαιτούν ισχυρά φάρμακα ή σπρέι μύτης στεροειδών. Η Herbalogic έχει αναπτύξει ένα μείγμα βοτάνων που πολλοί άνθρωποι ορκίζονται. Ο τύπος Easy Breather βασίζεται σε αρχαία κινέζικα μίγματα βοτάνων με μια ενδιαφέρουσα προσθήκη: τα κελύφη που άφησαν πίσω από τα τζιτζίκια μετά τη λεύκανση. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα να καταναλώνετε κοκκινιστούς κελύφους, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε τις διαθέσιμες επιλογές στο Herb Bar.

Το Herb Bar Special Blend Spray είναι ένα μίγμα κατάλληλων για την προστασία σας από τα αλλεργιογόνα του Austin. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι δύο σπρέι την ημέρα κρατούν τα συμπτώματά τους στον κόλπο.