Περιήγηση στο Χονγκ Κονγκ σε 24 ώρες

Εάν είστε στο Χονγκ Κονγκ για ένα πράγμα και μόνο ένα πράγμα? τα καταστήματα, δεν θα απογοητευτείτε. Είτε οι αγορές του ή τα εμπορικά κέντρα, οι μπουτίκ μικρών ωρών ή τα μεγάλα καταστήματα, αυτό είναι μια πόλη που χορεύει στον ήχο της ταμειακής μηχανής που κουδουνίζει.

Αλλά πού να ξεκινήσετε; Εάν έχετε μόνο μια σύντομη παραμονή στην πόλη - ή θέλετε να πάρετε όλες τις αγορές σας έξω από το δρόμο σε ένα έξυπνο, γρήγορο swoop - έχουμε βάλει μαζί μια περιοδεία αγορών είκοσι τέσσερις ώρες στο Χονγκ Κονγκ, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα ανεξάρτητα καταστήματα.

Πρωινή - Κεντρική

Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε στο Central, ενώ έχετε ακόμα μετρητά. τα καταστήματα εδώ είναι αποκλειστικά αλλά έρχονται με έντονο τιμοκατάλογο. Υπάρχουν φαινομενικά περισσότερες γαλλικές μπουτίκ εδώ από ό, τι στη Γαλλία και το σταυροδρόμι στην καρδιά της περιοχής είναι ένα ναυαρχικό κατάστημα Louis Vuitton. Το κτίριο που είναι τοποθετημένο είναι το swankiest εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ, το ορόσημο . Σκεφτείτε μόδα υψηλής ποιότητας, κοσμήματα και τσάντες. Είναι επίσης το σπίτι στο μεγαλύτερο κατάστημα της Harvey Nichols στην Ασία.

Ενώ βρίσκεστε στην περιοχή μην χάσετε το ναυαρχίδα του καταστήματος Shanghai Tang . Η σύγχρονη κινεζική εμπνευσμένη μόδα και οικιακά σκεύη της ήταν ένα χτύπημα από τους δρόμους του Χονγκ Κονγκ στο Σαν Φρανσίσκο. Περιμένετε σακάκια Mao, κινέζικα φορέματα κόμπων και Han σχεδιασμένα επιτραπέζια σκεύη. Αν ψάχνετε για τα πιο δημοφιλή δώρα, μην κοιτάξετε ξανά.

Απόγευμα - Causeway Bay

Το κέντρο ήταν μόνο το ζεστό σας. Το σπίτι των αγορών του Χονγκ Κονγκ είναι ο κόλπος Causeway . Αυτή η πολυσύχναστη περιοχή παίρνει σπάνια μια αναπνοή και από το πρωί μέχρι το βράδυ οι αγοραστές χτύπησαν τα πεζοδρόμια αναζητώντας τις καλύτερες ευκαιρίες και τις τελευταίες μόδες.

Είναι λίγο πιο κάτω στη γη εδώ με καταστήματα μαζικής αγοράς, τόσο διεθνή όσο και τοπική ανάμειξη με μερικά φανταστικά ανεξάρτητα καταστήματα.

Η μόδα Street πρέπει να είναι ο πρώτος προορισμός σας για να βρείτε τις τελευταίες τάσεις του Χονγκ Κονγκ. Αυτά τα καταστήματα μπορούν συχνά να κρύβονται μέσα σε απρόσκοπτα μέσα μπλοκς αύξησης και είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε πρώτα τα καταστήματα που σας ενδιαφέρουν πρώτα, αλλά εδώ είναι δύο για εκκινητές.

Kniq (155 Patterson Street) είναι δημοφιλής στα Canto-pop αστέρια της πόλης και θα βρείτε το είδος της ένδυσης που φαίνεται φανταστικό στην πασαρέλα αλλά σας κάνει να φαίνεστε ανόητοι κάτω από την παμπ. χρυσές μπότες, όλες σε μία πυτζάμα με τρύπες κομμένες σε αυτές και άλλες offs. Για κάτι λίγο λιγότερο φανταστικό και πολύ πιο κομψό είναι ο Liger (11 Pak Sha Road). Αυτή η μπουτίκ μικρής κλίμακας διευθύνεται από τον Hilary Tsui. Ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας της πόλης, τα μοναδικά σχέδια της είναι τακτικά η έμπνευση για τις τάσεις που σαρώνουν την πόλη.

Βράδυ - Kowloon

Σχεδόν κάθε περιοχή στο Χονγκ Κονγκ διαθέτει μια αγορά, ώστε να σας χαλάσει η επιλογή εάν θέλετε να κάνετε κάποια ψώνια στο δρόμο. Δεν υπάρχει καλύτερη έκταση και επιλογή από εκείνες του Mongkok. Υπάρχει η αγορά χρυσού ψαριού, η αγορά λουλουδιών και η κυρία αγορά - ουσιαστικά, ό, τι και αν θέλετε να αγοράσετε θα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εκδρομή σας με ένα ταξίδι στη νυχτερινή αγορά του ναού. Τρέχοντας από τις 8-11 μ.μ., θα βρείτε τα πάντα από γλάστρες και σκεύη για να χτυπήσετε τις τσάντες Gucci και φθηνά chopsticks.