Προϋπολογισμός Λονδίνο για ανώτερους ταξιδιώτες

Πού να μείνετε και να φάτε στο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός εδώ και αιώνες. Η πόλη είναι γεμάτη με ιστορικά κτίρια, κορυφαία μουσεία, γνωστές πλατείες και μνημεία και χώρους μουσικής και τέχνης. Είτε ψάχνετε για τέχνη παγκόσμιας κλάσης, αιώνες κήπους ή εμπορικές περιοχές, το Λονδίνο είναι ένας τέλειος προορισμός. Ενώ τα καταλύματα και τα εστιατόρια του Λονδίνου είναι στην ακριβή πλευρά - το Λονδίνο είναι ένα οικονομικό και κυβερνητικό κέντρο, καθώς και ένας τουριστικός προορισμός - μπορείτε να ζήσετε το Λονδίνο χωρίς να αφήσετε τις αποταμιεύσεις της ζωής σας πίσω.

Που να μείνω

Τα ξενοδοχεία του Λονδίνου είναι γνωστά για τις υψηλές τιμές τους και τα λιγότερο εντυπωσιακά πρότυπα, αλλά μπορείτε να μείνετε στο Λονδίνο ανέξοδα εάν σχεδιάσετε μπροστά. Τα καλύτερα οικονομικά ξενοδοχεία για να κάνετε κράτηση είναι γνωστά και γεμίζουν γρήγορα κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής.

Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας προϋπολογισμού του Λονδίνου είναι, όλο και περισσότερο, η οικονομική επιλογή επιλογής για πολλούς ταξιδιώτες. Ενώ δεν έχετε την ατμόσφαιρα και την ιστορία που συνδέονται με ένα οικογενειακό ξενοδοχείο ή με πρωινό, μπορείτε να πάρετε ένα αξιοπρεπές, καθαρό δωμάτιο, συνήθως με την επιλογή ενός δωρεάν ή προπληρωμένου πρωινού. Ορισμένες από τις ξενοδοχειακές αλυσίδες καλής ποιότητας του Λονδίνου περιλαμβάνουν το Premier Inn, το Travelodge και το Express από το Holiday Inn. (Συμβουλή: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή κατά την έρευνα του ξενοδοχείου Express από το Holiday Inn για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κράτηση δωματίων σε άλλη ιδιοκτησία του InterContinental Hotels.)

Εάν προτιμάτε μια πιο παραδοσιακή εμπειρία του ξενοδοχείου στο Λονδίνο, αλλά δεν έχετε εκατοντάδες λίρες Αγγλίας για να περάσετε, σκεφτείτε το Luna & Simone Hotel (βιβλίο απευθείας) στη γειτονιά Victoria του Λονδίνου ή στο Morgan Hotel, κοντά στο Βρετανικό Μουσείο.

Και τα δύο αυτά ξενοδοχεία προσφέρουν δωμάτια καλής ποιότητας με τηλεόραση και πλήρες αγγλικό πρωινό. Ούτε το Luna & Simone Hotel ούτε το Morgan Hotel διαθέτουν ανελκυστήρα ("lift" στα βρετανικά αγγλικά), ενώ το Luna & Simone, όπως και πολλά βρετανικά οικονομικά ξενοδοχεία, δεν είναι κλιματιζόμενο.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα με διαμονή σε ξενώνες νεολαίας ή διανυκτέρευσης.

Εάν προτιμάτε να μείνετε σε ένα B & B, φροντίστε να ρωτήσετε για το κάπνισμα, τα κατοικίδια ζώα, την προσβασιμότητα, τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις μπάνιου και την απόσταση από τα τουριστικά αξιοθέατα του Λονδίνου.

Ενώ θα πληρώνετε λιγότερα για καταλύματα έξω από τη Ζώνη Συγκέντρωσης, θα επιβαρυνθείτε με υψηλότερο κόστος μεταφοράς και θα περάσετε πολύ χρόνο κάθε μέρα μόλις φτάσετε στο δωμάτιό σας. Μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι καλύτερο να πληρώσετε λίγο περισσότερο και να μείνετε πιο κοντά στα μουσεία και τις γειτονιές που σκοπεύετε να επισκεφθείτε.

Επιλογές δείπνου

Τα εστιατόρια του Λονδίνου διαθέτουν κάθε φανταστικό τύπο κουζίνας. οι τιμές κυμαίνονται από τον προϋπολογισμό μεγάλων πόλεων σε εντελώς εξωφρενικές. Τούτου λεχθέντος, σίγουρα δεν χρειάζεται να φάτε καθημερινά στο Pizza Hut και στο Burger King. μπορείτε να απολαύσετε γεύματα χαμηλού κόστους και να παραλείψετε το γρήγορο φαγητό. Μερικοί επισκέπτες γεμίζουν το πλήρες αγγλικό πρωινό που σερβίρεται από το ξενοδοχείο τους, τρώνε ένα ελαφρύ γεύμα και αναζητούν δείπνα καλής αξίας. Άλλοι ταξιδιώτες τρώνε ένα μεγαλύτερο μεσημεριανό γεύμα και παραλαμβάνουν ψάρια και μάρκες ή άλλες απογευματιές στο δείπνο για να εξοικονομήσουν χρήματα. Το φαγητό στις παμπ δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά είναι επίσης μια παράδοση του Λονδίνου. η Ταβέρνα Μουσείων κοντά στο Βρετανικό Μουσείο είναι μια δημοφιλής επιλογή με πεζοπόρους ταξιδιώτες.

Αν ψάχνετε για ένα γεύμα σε λογικές τιμές και μια μεγάλη λίστα μπύρας, κατευθυνθείτε κατευθείαν για ένα από τα τέσσερα εστιατόρια του Belgo στο Λονδίνο.

Αυτή η τοπική αλυσίδα με βελγικά θέματα έχει μια επιλογή μπύρας που θα σας εκπλήξει. Το σαφές μεσημεριανό γεύμα Belgo του £ 7.50 περιλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί, μπίρα ή σόδα, ένα παμπ και πιάτο από το μενού και είναι διαθέσιμο από τις 12:00 μέχρι τις 5:00 μ.μ. καθημερινά. (Τα μύδια και οι φριτέζες - τηγανητές πατάτες - είναι εξαιρετικές.) Το παλιό Ολλανδικό Pancake House σερβίρει τεράστιες κρέπες σαν τηγανίτες γεμιστές με κρέατα, τυριά και λαχανικά για £ 5,50 - £ 7,95 σε κάθε μία από τις τέσσερις θέσεις του στο Λονδίνο. Εξοικονομήστε χώρο για τηγανίτα επιδόρπιο (£ 5,50 - £ 7,95).

Το ινδικό φαγητό, ένας από τους καλύτερους φίλους του ταξιδιού του προϋπολογισμού, διατίθεται σε όλο το Λονδίνο. δοκιμάστε το μεσημεριανό γεύμα του Masala Special ή τακτικού thali, και τα δύο κάτω από £ 9.00 (επτά θέσεις). Αν προτιμάτε τα ασιατικά τρόφιμα γενικά και τα ζυμαρικά συγκεκριμένα, γεμίστε στο Wagamama. Κάθε ένα από τα 15 εστιατόρια του Wagamama σερβίρει πιάτα με ρύζι και ρύζι, σαλάτες και ορεκτικά για £ 7.35 - £ 11.00.

Επόμενο: Μεταφορές στο Λονδίνο, Αξιοθέατα και Εκδηλώσεις

Να πάρει εκεί

Μπορείτε να φτάσετε στο Λονδίνο αεροπορικώς από οποιοδήποτε από τα πέντε αεροδρόμια της πόλης. Ενώ οι περισσότερες πτήσεις από τις ΗΠΑ φθάνουν στο Heathrow, μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Λονδίνο μέσω Gatwick, Stansted, Λονδίνο Λούτον ή Αεροδρόμια Λονδίνου City. Οποιοδήποτε αεροδρόμιο επιλέγετε, θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο στο ίδιο το Λονδίνο . Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πάρετε ένα τρένο ή το μετρό (μετρό) από το αεροδρόμιο σας στην περιοχή του Λονδίνου που μένετε μέσα.

Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με το τρένο Eurostar ("Chunnel") από την ευρωπαϊκή ήπειρο στο Λονδίνο, από την British Rail από άλλα μέρη της Μεγάλης Βρετανίας ή με πλοίο από την Ιρλανδία ή την ήπειρο στην Αγγλία.

Προγραμματίστε τη χρήση δημόσιων συγκοινωνιών και / ή ταξί για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας στο Λονδίνο. Όχι μόνο η κίνηση είναι έντονη κατά την ώρα αιχμής, η οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου είναι καλύτερα να μάθει σε μια ήσυχη λωρίδα της χώρας, όχι στη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο χώρος στάθμευσης είναι ακριβός και η πόλη επιβάλλει "χρέωση συμφόρησης" για το προνόμιο οδήγησης σε ορισμένες περιοχές.

Τριγυρίζω

Το σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας του Λονδίνου περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων και το διάσημο υπόγειο του Λονδίνου (το "Tube"). Ενώ όλα τα λεωφορεία του Λονδίνου, εκτός από μερικά λεωφορεία της Κληρονομιάς, είναι προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια, ο σωλήνας δεν είναι ακόμα πολύ αναπηρικό καροτσάκι ή αργός περιπατητής. Αυτή η κατάσταση μεταβάλλεται σιγά-σιγά. Η μεταφορά στο Λονδίνο αναβαθμίζει συστηματικά τους σταθμούς του μετρό και αναμένει ότι όλοι οι σταθμοί των 274 θα είναι πλήρως προσβάσιμοι μέχρι το 2012.

Η μεταφορά στο Λονδίνο δημοσιεύει αρκετούς προσιτούς ταξιδιωτικούς οδηγούς που μπορείτε να κατεβάσετε στο Λονδίνο, οι οποίοι διαθέτουν ενημερωμένες πληροφορίες για σταθμούς μετρό και προσβάσιμα μέσα μαζικής μεταφοράς μέσα στην πόλη.

Είτε ταξιδεύετε με λεωφορείο είτε με μετρό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα Oyster για να πληρώσετε για τα ταξίδια σας. Η μεταφορά για το Λονδίνο εισήγαγε αυτή την προπληρωμένη κάρτα ταξιδίου, καλή για τα λεωφορεία και το μετρό, ως εναλλακτική λύση στα έντυπα εισιτήρια.

Η πληρωμή για το ταξίδι σας με κάρτα Oyster είναι λιγότερο δαπανηρή από τη χρήση παραδοσιακών εισιτηρίων και η κάρτα Oyster Card είναι εύκολη στη χρήση.

Οι διάσημες μαύρες καμπίνες του Λονδίνου είναι μια τοπική, αν και ακριβή, παράδοση. Θα νιώσετε πραγματικά σαν να έχετε δει το Λονδίνο αφού έχετε αναπηδήσει και γλιστρήσετε στο πίσω κάθισμα ενός Black Cab. Τα minicabs είναι λιγότερο δαπανηρά αλλά και λιγότερο βολικά. Μπορείτε να καλέσετε ένα Black Cab στο δρόμο, αλλά θα πρέπει να τηλεφωνήσετε σε ένα γραφείο minicab εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λιγότερο δαπανηρή επιλογή.

Ανώτερα φιλικά αξιοθέατα

Το Λονδίνο είναι γεμάτο υπέροχα μονοπάτια πάρκου, εκπληκτικά ιστορικά κτίρια και απίστευτα εκθέματα μουσείων. Οι περισσότεροι επισκέπτες στο Λονδίνο βρίσκουν ότι είναι τόσο συναρπασμένοι από κάθε τόπο που επισκέπτονται ότι δεν μπορούν να δουν τα πάντα στη λίστα τους. Πολλά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα και μουσεία του Λονδίνου είναι δωρεάν για το κοινό. μπορείτε να συμπληρώσετε την περιήγηση στα αξιοθέατα με 20 + αξιοθέατα, περιπάτους και δραστηριότητες και να κρατήσετε όλα τα χρήματά σας με ασφάλεια στη ζώνη χρημάτων σας.

Το Βρετανικό Μουσείο δεν είναι μόνο δωρεάν, αλλά και προσβάσιμο από αναπηρική καρέκλα. Είναι εύκολο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα εδώ, παίρνοντας το Rosetta Stone, το Elgin Marbles, τα ανασκαφικά γλυπτά της Ασσύριας και τα τεχνουργήματα από την αρχαία, μεσαιωνική και αναγεννησιακή Ευρώπη. Η μόνιμη συλλογή της Gallery της Βρετανικής Βιβλιοθήκης περιλαμβάνει τη Magna Carta, μια Αγία Γραφή Gutenberg και άλλα διάσημα χειρόγραφα και μουσικά αποτελέσματα.

Τα περίφημα μουσεία τέχνης του Λονδίνου, τα περισσότερα από τα οποία είναι ελεύθερα στο κοινό, είναι μεγάλοι προορισμοί προορισμού για περιηγήσεις αργά το απόγευμα, επειδή πολλές προσφέρουν καθυστερημένες ώρες λειτουργίας μια ή δύο φορές την εβδομάδα.

Πολλοί επισκέπτες στο Λονδίνο κατευθύνονται προς διάσημα κτίρια, όπως ο Πύργος του Λονδίνου (πρέπει να δείτε), το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ και το Αβαείο του Γουέστμινστερ . Άλλοι προτιμούν να περπατούν μέσα από πολλά πάρκα και κήπους του Λονδίνου, όπως το Regent's Park και το Hyde Park, όπου στεγάζεται η συντριβάνι Diana Memorial. Συνιστώ ανεπιφύλακτα ένα χαλαρό περίπατο μέσα από ένα πάρκο του Λονδίνου. θα γίνετε μέρος των μονοπατιών πίσω από την ιστορία, φημίζεται για τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες, καθώς και για τους σύγχρονους Λονδρέζους που χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τους χώρους πρασίνου της πόλης.

Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Το Λονδίνο είναι γνωστό για τη βασιλική τελετουργία του, ειδικά για την Αλλαγή της τελετής φρουράς. Άλλες τελετές του Λονδίνου, αν και λιγότερο επίσημες, είναι εξίσου διάσημες, όπως η επένδυση για εισιτήρια θεάτρου μισής τιμής στην πλατεία Leicester.

Εάν επισκεφθείτε το Λονδίνο στα μέσα Μαΐου, μην ξεχάσετε να αφιερώσετε χρόνο για το Show Flower της Chelsea . Γιορτάστε τα γενέθλια της Βασίλισσας με τους ντόπιους τον Ιούνιο (αν και τα γενέθλιά της είναι πραγματικά τον Απρίλιο). Το Φεστιβάλ του Λονδίνου ξεκινά από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Αυγούστου, με δωρεάν υπαίθριες συναυλίες και εκδηλώσεις εσωτερικού χώρου. Οι γιορτές του Νοεμβρίου του Guy Fawkes (ή η νύχτα του Bonfire) φωτίζουν τον τεράστιο ουρανό του φθινοπώρου με οθόνες πυροτεχνημάτων.